Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ayy tühh neyse akşama az kaldıı :KK1: kapıcınız filan varsa aldır yada komşudan iki limon iste kaydirigubbakcemile3

kesmez şimdi beni 2 limon kapıcımızda yok canımalesef neyse sabretmeyi öğrenioz bölecekaydirigubbakcemile3

hultici senden naber ya altta adını görüom ama yazmıosun.....
hamdolsun iyiyiz cnaım ya bi yaramazlık yok.dolaşıyordum nette öylesinede diğer topikte yazını gördüm merak ettim seni...
iyi olmana sevindim....
msn den bi arkadaşla görüşüyomda kk açık kalmışbilmiyorumkismile

kızlar bişe sorcam....
hamileyken yiyilen gazlı yiyecekler daha sonra bebeğin gazlı olmasına sebep oluyormuş valide öyle diyo..siz böyle bişey duydunuzmu???

Selam kızlar.Geçmişe bakamadım,annem kızıyor,oğlunla ilgilen diye:eek:lmaz:

Oğlumun yine sarılığı varmış,dün kontrole gittik,ama çok şükür ileri derecede değilmiş.

Anne sütü aldıkça,geliştikçe atıcak dedi dr.Yarın yine kontrol var,inşallah artmamıştır değer.

2 günde bir kan alıyorlar oğlumdan sarılık için.nasıl ağlıyor,içim gidiyor o ağladıkça.

ınşallah sizler zamanında doğurursunuzda,erken doğan sarılığı yaşamazsınız.

Hepinizi öpüyoruz oğlumla.

Oğlumun yine sarılığı varmış,dün kontrole gittik,ama çok şükür ileri derecede değilmiş.

Anne sütü aldıkça,geliştikçe atıcak dedi dr.Yarın yine kontrol var,inşallah artmamıştır değer.

2 günde bir kan alıyorlar oğlumdan sarılık için.nasıl ağlıyor,içim gidiyor o ağladıkça.

İnşallah sizler zamanında doğurursunuzda,erken doğan sarılığı yaşamazsınız.

ah canım benim allahım te zamanda atlatmayı nasip etsin inşallah... allah razı olsun duların için... arada haberdar et kendinden böle... bizde sizi öpüyoruz canım...

kızlar bişe sorcam....
hamileyken yiyilen gazlı yiyecekler daha sonra bebeğin gazlı olmasına sebep oluyormuş valide öyle diyo..siz böyle bişey duydunuzmu???

soda dışında gazlı bişi içmiyorum kuru fasulye felan zaten sevmem... gazlı ne varki başka?

merhaba kızlar 5 gün rötarla sahalara dönebildiimmm çok mutluyum.

ya meğer internet ekmek su gibi bi ihtiyaç olmuş artık, heleki bizim gibi devamlı evde vakit geçirmesi gerekenlere.

artvinlimm neyseki atlatmışsınız badireyi Allah sağlık versin oğluşuna.

erenzeyno hala doğurmadığına çok sevindimm, 28i atlattın risk azaldı, inşallah 33-35e kadar da götürebilirsinn.

doruk ve windyde halen doğurmamışş :)

nerocummm kızların ne şirin öyle maşallahh, çok da benziyorlar birbirlerine.

bircecim, hitucim, cartman, eminenisa, dilemma sizlere de selam olsun.

yaşasınnn çizelgem de 5 gün ilerlemişşş :)

artvinli yerim senin oğlunu Allah şifa versin
kirpiciğim hoş geldin evi toparlayabidinizmi?
hituci böyle saçmalıklar anca kaynanalardan çıkar dinleme onu boşver daha neler artık çok soğuk yiyip içmeyelim bebekler çok soğuk olur o zaman töbe töbe

Dorukcum saolun canım,dualarınızı eksik etmeyin bizden teyzeleri.

Hituci canım ben hamilelikte neredeyse hiç dikkat etmedim gazlı yiyecek olayına,dr.çok sordum neler yiyim,neler yemiyim diye.Tek dedikleri herşeyden ye,vitamin al,anne sütü çok değerli,her fırsatta emzir diyorlar.Sadece çikolata ve çilek çocuğa alerji yaparmış ondan uzak dur dediler yemiyorum bende.

Yavrukirpi nasıl kızlar,arada giriyorum göremiyorum.
11

hituci böyle saçmalıklar anca kaynanalardan çıkar dinleme onu boşver daha neler artık çok soğuk yiyip içmeyelim bebekler çok soğuk olur o zaman töbe töbe

canım hallettik yaaa accaip mutluyum, üzerimden müthiş bir yük kalktı. şimdi ennn büyük olayımız doğum artık inşallah. ama hala misafir gibi hissediyorum kendimi evde, alışamadım :)

bir haftadır kayınvalidem bizde kalıyor amaç yardım ama bana eziyet tüm gün beraber banyoya bile gelip izliyor neymiş düşermişim çatlamak üzereyim bu akşamda kaynım burada olacak 1 haftada onunla kalacaklar eşim işte onlarla ben vakit geçiriyorum bekar kaynımın ne işi var hamile kadının yanında eşime söylenincede ömür boyu yanlız kal inşallah diyor bana kızıyor sıcaklarda iyice sinirimi bozuyor offfffffffff oooooooooooffffffffffffff

offff benim bile içim daraldıı, Allah kolaylık versin canımm.kayınvalideyle vakit geçirmek zor walla ama eşinin sana destek olması lazım, zaten izmirde hamilelik eminimm çok zordur.

ya meğer internet ekmek su gibi bi ihtiyaç olmuş artık, heleki bizim gibi devamlı evde vakit geçirmesi gerekenlere.

erenzeyno hala doğurmadığına çok sevindimm, 28i atlattın risk azaldı, inşallah 33-35e kadar da götürebilirsinn.

Evett canımm direniyoruzzz resmenn olumunekankayizsmile

Seninde yeni evin hayırlı uğurlu olsunn canım , temiz temiz oldu heryerin hemde, bide bebiş gelcekk ohh negüzel...

bu hafta artık 26. haftam. bu sabah itibariyle tuha şeyler hissetmeye başladım, size de sorayım kızlar. böyle karnımın tam altında-google images den gördüğüm kadarıyla rahime denke gelen yerde- ufak batmalar, böyle minik elektriklenme gibi hisler başladı. kasılma diyeceğim, demek istemiyorum. dün gece, bir hamilelilk sitesinde gebelik haftama baktığımda, bu tarz kasılmalar olabileceği ama sık olmaması gerektiği yazıyordu.

bu arada bebeklerin de ayakları aşağıda, tüm tekmeleri aynı yerden hissediyorum. aradaki farkı da çok anlayamıyorum ama çok korkuyorum..

gerçi yarın doktora gideceğim için beklemeye karar verdim ama bir yandan da çok endişeli bir süreç bu. siz de benzer şeyler hissettiniz mi bu haftalarda arkadaşlar?

kirpicim hoşgeldin tekrar....yeni evin hayırlı olsun canım...
eşinle çocuklarınla sağlıklı mutlu huzurlu yaşayın inşaallah...

cartman cnaım bu tür evhamlar herzaman oluyordu bende....
32. haftama girdim Allahın izniyle hala içim rahat değil....
bu defada erken gelmelerinden korkuyorum:KK43:
onlar iyilerdir inşaallah cnaım...Allahım korusun bebişlerimizide bizide...

iyi dileklerini ileten tümm arkadaşlarıma çok teşekkürler, özlemişim walla sizi. yeni evimiz konum itibarıyle enteresan, sitede bi yanımız cami, bi yanımız okul çok kutsal bir ev bu diyorum. uğurlu geleceğine inanıyorumm o yüzden. Elif'imizi de sağlıkla kucağımıza alırsak, ennn değerli evimiz olacağı kesin.

hitucim korkmana ne gerek var, 32 bitmiş zaten doğsalar da sağlıkla doğarlar inşallah, artık hergünün kar. ben 32'yi bir görsem korkularım bayaaaa azalır sanıyorum.

iyi akşamlar kızlar yine ve yine kimseler yok .umarım hepiniz iyisinizdir .şükürler olsunki biz çok iyiyiz .,
her zamanki gibi pek sık giremiyorum .oğluşlarımı yedirip içirip altlarını alıp uyutup iş yapıyorum ben işleri halledene kadar onlar uyanıyor .akşamda berkim geliyor onun peşinde koştur haşat oluyorum resmen .pc açmak zor geliyor bu sefer .
izmir cehennem gibi yanıyor yazık bebişler isilik olacak .iki gündür soydum valla oğluşlaarımı.yoksa sıcaklamaktan hastalanacaklar .bu arada teyzeleri benim oğluşlarım pek insaflı çıktılar şimdilik emip uyuyorlar gecede 2 yada 3 saatte bir kalkıyorlar emmek için yani maçı tek başıma götürüyorum şimdilik umarım hep böyle olur .böyleykene bile temizlikti misafirdi haşat oluyorum .
bide bişey soracagım ben şuan ikisinide emziriyorum mama hiç vermedim şükür yetiyor aranızda sürekli emziren varmı bu süt ne zamana kadar yeter ikisine bir çok kişi 3 ayya idareedersin diyor ben daha uzun sürmesini isterim ama mideleri büyüyecek kuzuların yetmeme mama takviye etme olasılıgıda yüksek tabi.
kızlar ben kaçar hepinizi kocamannnnnnnn öpüyorummmmm

merhaba arkadaşlar,

öncelikle erenzeynocum, inşallah dayanabildiğin kadar dayanırsın. Allah 32lere, 33 lere kadar kalmayı nasib etsin..

bir arap atasözü dermiş ki, cehennem ateşinden daha yakıcı bir şey varsa o da beklemektir. çarşamba günü doktor kontrolüm var ve benim ödüm kopuyor. gittiğimde acaba bebekler arasındaki gelişim farkı açılmış mı olacak, azalmış mı olacak? doktorum oğlumun kilo aldığını söyeleyecek mi bu kez? (ilk kez oğlum dedim, pek tuhafmış :) yoksa yine kötü şeyler mi duyacağım, son üç detaylı ultrasonumda canım öyle sıkılmıştı ki ne doktora gidesim var ne içerde neler olup bittiğini öğrenesim..

öte yandan karnım kocaman oldu ki neredeyse bu aya kadar anlaşılmıyordu. şimdi bakıyorum da her gece biraz daha şişiyor. sonra gençler de içerde dünya kupasıyla birlikte bir takım etkinliklere mi başladılar nedir, aman Allahım nasıl tekmeler, eşime dedim ki, bunlar heralde oynayacak top gibi bir şey buldu, paslaşıyorlar. gerçi hangisinin nerede olduğunu hala bir türlü tam olarak algılayamıyorum. şu anda ikisinin de ayakları çok aşağıda gibi, geceleri hele de güm güm tekme atıyorlar. bazen de acaba bu tekmelerin hepsi kızıma ait de oğlum hepten zayıfladı mı diye endişe içinde kalıyorum..

velhasıl pek zor bir bekleyiş bu benim için. inşallah iyi haberler alırız, inşallah bebeklerim beklerler, sağlıkla sıhhatle, sularını idareli kullanarak, aradaki farklarını kapatarak büyürler. inşllah Rabbim bana bir mucize gösterir, herşey bu kez iyiye gitmiş olur..
Canım Allah yardımcın olsun,yüreğini ferah tut,iyidir bebişlerina.s.

İnşallah sizler zamanında doğurursunuzda,erken doğan sarılığı yaşamazsınız.

Tekrar geçmiş olsun canım.Sarılık olmaması için bol bol emzürmek çok önemliymiş,ki sen bunu zaten biliyorsun..Kuzucuğun bir an önce toparlanır annesi merak etme:emir_bebek:

Selam canım.yeni eviniz hayırlı olsun size ve bebeğinea.s.
Canım sen de benim giib kaynana nasihatlerinden bıkmış gibisinkaydirigubbakcemile3.Benim kayınvalidem de bugün geldi.
Kızlar sağolsun çok özenmiş ama hiç abartmıyorum şimdiden 15,20 hırka,yelek ördürmüş,hangi birini giydireceksem,şakkıdı Daha da ördürüyorrrrrrrr :kızgın: Gereksiz bir dolu battaniye almış,kalın kalın hem de ....Bir de ben kendim özeniyorum,seçerek,beğenerek almak istiyorumm...Hevesi kırılmasın diye pek bişey söylemedim ama çoğunu giydirmeyeceğimi biliyorum
iyi akşamlar kızlar yine ve yine kimseler yok .umarım hepiniz iyisinizdir .şükürler olsunki biz çok iyiyiz .,
her zamanki gibi pek sık giremiyorum .oğluşlarımı yedirip içirip altlarını alıp uyutup iş yapıyorum ben işleri halledene kadar onlar uyanıyor .akşamda berkim geliyor onun peşinde koştur haşat oluyorum resmen .pc açmak zor geliyor bu sefer .
izmir cehennem gibi yanıyor yazık bebişler isilik olacak .iki gündür soydum valla oğluşlaarımı.yoksa sıcaklamaktan hastalanacaklar .bu arada teyzeleri benim oğluşlarım pek insaflı çıktılar şimdilik emip uyuyorlar gecede 2 yada 3 saatte bir kalkıyorlar emmek için yani maçı tek başıma götürüyorum şimdilik umarım hep böyle olur .böyleykene bile temizlikti misafirdi haşat oluyorum .
bide bişey soracagım ben şuan ikisinide emziriyorum mama hiç vermedim şükür yetiyor aranızda sürekli emziren varmı bu süt ne zamana kadar yeter ikisine bir çok kişi 3 ayya idareedersin diyor ben daha uzun sürmesini isterim ama mideleri büyüyecek kuzuların yetmeme mama takviye etme olasılıgıda yüksek tabi.
kızlar ben kaçar hepinizi kocamannnnnnnn öpüyorummmmm

Canım sana maşallah:nazar::nazar:İnşallah yavruların uzunca bir süre seni emerler böyle..Ben de çok özeniyorum,bazı ikiz annerinin sütü yetiyor ve mamaya gerek kalmıyormuş..İnşallah bu durumun 6 ay sürera.s.

X