Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

:KK43:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
solenenler yazıanlar ınanınkendımı cok gereksız ve ıstenmeyen kısı hıssettırıor ama herkese bol slm hepınızı opuorum hamılelere hayırlı dogumlar dılıorum annelere de bol sabır bebekelrıyle uzuns aglıklı bır omur hepınıze ıcten saygım var hepınızın yerı ayrı ayrı aeo

şu an haberleri seyrediyorum ve neye üzüleceğimi şaşırdım, sırtından vurulan gencecik fidanlara mı yanalım, sadece yardım için yollara düşmüş ve yahudilerin lanetinden nasip almış gönüllüere mi?
gerçekten Hitler az bile yapmış bu yahudilere dememek elde değil. Allah yüreğine ateş düşen tüm analara sabır versin.
Dalincimm Allah yardımcın olsun, umarım hastanede daha rahat edersin, bebişler de zamanını bekler inşallah canım, gönlünü ferah tut bak 26yı da devirdin, 2 hafta daha kurtarsan zaten Allah'ın izni ile rahatlarsın biraz daha.
Dırımcımm teşekkür ediyorum hakkımdaki yorumun için, ben genellikle bilgisayarda full mesai çalışıyorum, sabahtan da bu sayfayı da açıp kenarda tutuyorum, fırsat buldukça bakıyorumi ama burada göründüğüm her dakika da bilfiil sitenin takibinde olmuyorum.
Artvinlim biraz alınganlığın dozu kaçmış sanki, burada ve diğer topiklerde herkesin sana özel bir ilgisi ve sempatisi var, herkes seni dualarının en başında tutuyor, hepimiz birtşeyler desek de sen dememelisinm sanki bunları.
Arkadaşlar herkesin dostluk anlayışı aynı olmayabiliyor belki, reel hayatta da nasılki bazılarımız daha relax yaşarken bazılarımız hep temkinli ve tedirgin isek, gebelikte de aynı durumlar geçerli olabiliyor. Hele ki bir de beklenmedik olaylar yaşanıp duruyorsa tepkiler her zaman aynı doğrultuda olmayabiliyor. Buradaki kıdemli arkadaşlar zamanında çok güzel bir elektrik yakalamış, yıldızları barışmış ve herşey çok daha eğlenceli ilerlemiş ama herkes bir değil işte, belki bu devrede denk gelenler bardağın boş tarafına biraz daha meyilli, ya da yaşadıklarımız daha ağır geldi bilemiyorum. Gebelik öyle bir süreç ki ben kendimi bile tanıyamıyorum, normalde ultra rahat ve geyik bir insanken gebelikte ufacık birşeye günlerce takılabiliyorum.
Bir de şu varki bazen hepimizin mesajları cevapsız kalabiliyor, illaki cevap mı bekliyoruz, bence hayır, ben bazen günlüğe yazar gibi hislerimi yazıp çıkıyorum sadece, cevap gelirse ala ama gelmezse de biliyorum ki okuyor insanlar, hepimiz için de aynı şeyler geçerli.
Hymarrycimm sare risk altında iken 2 kez rüyama girdi, defalarca dua ettim özel olarak, belki sana bu konuda birkaç cümle ya etmişimdir ya etmemişimdir ama bunu belirtmemin tek sebebi aklımızdasınız, duamızdasınız.
Neyse çok uzattım.

tskr yawru kırpı neyse butun dertlere sorunlara tartısmalara ragmen tey teyyyy deyıp gulelım arkadaslarrr belkı 1 saat yatar cıkarım 2 serum yer kendıme gelırım ıns

alınıste kustum kaç kısı var topıkte kımsede cvp yazmadı bana nolcak sımdı ben kusemeyımde kımler küssün bagrımı hangı kara tsa dayayıp aglayım offf deyımde daglarımı yukayım napayım ben sımdı
:)))))))))

alınıste kustum kaç kısı var topıkte kımsede cvp yazmadı bana nolcak sımdı ben kusemeyımde kımler küssün bagrımı hangı kara tsa dayayıp aglayım offf deyımde daglarımı yukayım napayım ben sımdı
:)))))))))

inşallah hemencik geri döneceksin evine sağlıkla inşallah.... allah yardımcın olsun tatlım....

iyi akşamlar kızlar nasılsınız....amanın ben çok uykusuzummirmirmirmirmirmirmirmir başım ağrıyor benim bu inci'm çok cadı gündüz uyuyr hatun gece sabaha kadr bağrıyor...sabah 4.30 dan beri ayaktaymlaelaelaelaelae

kızlar şu 3 günlük dünyada kırmayın birbirniizi......

sımdı ıyıyım nerocum yada ıyı olmak ıcın ehrseyı yapıorum hastaneye yatıcam onumuzdekı hafta sen ve kızlar nasılsınız

biz iyiyiz cnm yorgun ve koşuşturmayla geçiyor günlerim nasıl gün bitiyor anlamıyorum valla...sende vaktinde bu koşturmayı yaşarsın inşallah..

kızlar gece aldıgım bır msjla uzuldum ben msjı sabaha karsı gorebıldım ayşeçınarlı yogun bakımdaymıs ılac ve serumlarla dogumu engellemeye calısıyolarmıs bebekelrımız sabırsızlanıorlar gelemk ıstıorlar cnm bnm kım bılır nekadar acı ve uzuntu cekıyordur onun ıcın cok dua edıorum sızlerde dualarınızı eksık etmeyın uzerınden yogun bakımdan ıyı bır skeılde cıksın bıraz daha dayanabılsın oralara cok merak edıorum bır kaç saat sonra arıcam sızlerede solerım son durumu :Saruboceq:
ayşeye de çok gçmiş olsun rabbim yardımcısı olsun inşallah...

iyi akşamlar herkeze .biz son hazırlıklarımızı yaptık az bir işim kaldı onlarda bittimi hazırım artık .ama bugün çok agrım var sıcaktan heralde deyip geçiştiriyorum .sabah nasıl olacak bana bakalım .
herkeze çok teşekkürederim iyi dilekleri için .
ayşenin haberlerinide okudum üzüldüm ama şükür 33. haftada tehlikeli dönemi atlattılar .inşallah yarın fırsatım olur yanına ugrarım .
hepinizi kocaman öpüuyorum .duaedin arkadaşlar benim ve bebeklerim için :Saruboceq: hepiniz allaha emanet olun .

dualarımız seninle nefesciğim çok opuyorumnanaktan

tskrler dorukkcum ıste nekadar kalıcam bellı deıl belkı 1 saat belkı 1 gn belkı daha fazla yarın gorucez hakkımızda hayırlı neyse o olsun
nerocum ıns cnm ya bızde yasarız o uykusus gecelerı o tatlı kosusturmacayı ama kızları mrak edıorum resımelrını hala koyamdın ne nazlısın sen kız korkma valla nazar degırmıcem kem gozle bakanlrıngozu cıksın :))))

dalin çatlalığı benden yaş yaş küçüksün kardeşim yaşındasın
bu yaşın altında ağır sorumlulukların var
yolun açık olsun güle güle git yavrularını sağlıcakla alırsın inş. 28 değil 38 haftayı görürsün inş..

dalin çatlalığı benden yaş yaş küçüksün kardeşim yaşındasın
bu yaşın altında ağır sorumlulukların var
yolun açık olsun güle güle git yavrularını sağlıcakla alırsın inş. 28 değil 38 haftayı görürsün inş..

çok tskr ederım ınşş dualatrınız bana arkadas olsun sızlerıde rabbım mlekelrınız baguıslasın

şu an haberleri seyrediyorum ve neye üzüleceğimi şaşırdım, sırtından vurulan gencecik fidanlara mı yanalım, sadece yardım için yollara düşmüş ve yahudilerin lanetinden nasip almış gönüllüere mi?
gerçekten Hitler az bile yapmış bu yahudilere dememek elde değil. Allah yüreğine ateş düşen tüm analara sabır versin.

sabah aynı şeyi ben eşime söyledim hitler hepsini sabun yapsaydı keşke dedim
soysuz ırk dedim.Allah herkese sabır versin
6 şehidimizinde ruhu şaad olsun acılı ana babalara mevlam sabırlar versin:Saruboceq:

nerocuğum yerim senin uyutmayan inci ni ne tatlı telaşlar maşallah ikisinide
nefesciğim Allah sabır ve kolaylıklar versin tez vakitte kurtul sağlıkla inşallah
dalinciğim sende güzel haberlerle gel inşallah Allaha emanet olsun kuzuların

iyi geceler hepinize güzel hanımlar

ayy inanmıyorum homini gırtlak yiyorum aklımda sadece yemekler var gözümün önünden börekler çörekler geçiyo.yemesem midem bulanıyo.napıcam ben ya bı onerınız varmı cok kilo almak istemiyorum..8. haftadayım 2 kilo aldım normalmi acaba çok mu??bu durum doğuma kadar sürüyomu arkadaşlarbilmiyorumkismile

ayy inanmıyorum homini gırtlak yiyorum aklımda sadece yemekler var gözümün önünden börekler çörekler geçiyo.yemesem midem bulanıyo.napıcam ben ya bı onerınız varmı cok kilo almak istemiyorum..8. haftadayım 2 kilo aldım normalmi acaba çok mu??bu durum doğuma kadar sürüyomu arkadaşlarbilmiyorumkismile

keyfine bak bence her zaman hamile olma şansımız yok abartmadan ne istersen onu ye afiyet olsun
ben ilk 3 ay 3 kg vermiştim hiç iştahım yoktu 4.aydan sonra yemeye başladım 6.ayımın içindeyim toplam 10 kg aldım kişiden kişiye değişir aşerme durumu

günaydın hanımlar
izmir yanıyor nefes alamıyorum bazen,sıcaktan gecede uyunmuyor
bugün minişlerime hastane çıkışı almaya gideceğim 11 parçalardan getirir severim artık sabahtan gideyim çok sıcaklara kalmadan

selselcim ilk zamanlar iştah açıklığıoluyo bazı hamişlerde bende önce kapandı sonra açılmıştı ramazanda feshaneye gittik elimi kolumu gören hamişsiniz canınız çeker diye yazmıyom ama her yanımdan yiyecek bişi fışkırıyodu eşim en sonunda dei çatlayacaksın barisıra ile ye zuhahah ayy gene hamiş olsamda gene yesem herbişeydennn

günaydın hekese yaz bir geldi pir geldii yaşasıııııınnn bizd parkımızın müdavimi olduk babamız gelince hhhhhhhhhhhooooooop parka dokuz ona kadar dışarda sonra bızdıklar uykuya bizzzzz caya icmeyeeee yaşasın yaaaaaaaazzzzzz hoşgeldin sefa geldinnnn

ayyy geçmşe baktımda ne hararetli geçmişşş
yanlış anlamalardan kaynaklanmış biraz birazda bi arkadalımızın küçüklüğünden kimse suçlu değil fikit ayrılıkları olabilir herkesin gerçekleri doğruları farklıdır lütfen uzatmayalım

artvinli canım sen yazdıklarını silmişsin ama sanırım sitemkardın hayatım senin durumun gerçekten farklı evladını kaybettin seni yargılamayacağım sadece ğzerindeki kara ruh halini atmaya ve dünyalar tatlısıoğluna adapt olmaya çalış bi tanrmm

nefes canımmm dün aradım yengen çıktı konuşamadık tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun oğluşlar güzel ve mutlu günlerde büyüt işllahhhh

kızlar unutmayınnn MUTLU ANNE MUTLU BEBEKLERRRRRRR

öpüldünüzz

X