Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Para hiç öenmli değil canım yaa,zengin insanlar değiliz tabiki ama çalışıyoruz çok şükür.Sağlık konusunda kısıtlama bana doğru gelmiyor.Bu Prof çok iyiymiş zaten
Çok geçmiş olsun yaa,kaçıncı haftalarındaydı ki o?
Allah yardımcısı olsun,bebekleri dayansın inşallah,beklesinler hayırlısıyla:Saruboceq:
ya Allah aşkına başı görülen bebek doğum kanalına girmiştir,
ne acaip şeyler duyuyorum yaaa..
walla o işi ben de anlamadım, geri itecek halleri yok ki illaki doğacak
Allah yardımcısı olsun ..Hayırlısıyla atlatsın inşallah:Saruboceq:dılemmacım 33 un ıcınde
az ewwel gene konustum ayseyle durumu hala aynıymıs artık onune gecemıorlarmıs bebgın bası serklaj ıpıne kadar gelmıs durdurabıldıkelrı kadar durmaya calısıorlarmıs 1 gun 2 gun herneyse
cnm paranın öneminden değil ama doktor sapıtıyor yani sna verilen paraya türkiyede insanlar bir ay çalışıyor ....hepimiz senin gibi düşündük....bende verdim...ama şunu gördümki devlette hiç ücret alınmadan yapılan işlemler özellerde ne akadar pahalı ...
ben cerrahpaşada yatarken detyalı ultrason zamanı gelen bir kadın yatıordu...kadını aldılar detyalıya hemde dışarıda bilmem kaçparaya çalışan bir hoca baktı...
ben de hipotiroidi hastasıyım.sürekkli tahlille düzenledik ilaçları..TSH nın 1,5 altında olması %10 arttırıyormuş kuzuların zekasını...
ben ayrıntılıya ekstra para ödemedim kontrolümde kendi dr um yaptı gayette memnum kaldım
walla o işi ben de anlamadım, geri itecek halleri yok ki illaki doğacak
hanımlar sız anlamadınız benı bebegın bası serklaj ıpıne dayanmıs ıttırıormus drlar zaten artık onune gecemeyecekelrı ıcın bır gun ıkı gun herneyse ertelemeye calısıorlarmıs artık dogum kacınılmaz cıger gelırtırıcı verıorlarmıs o yuzdenertelemeye calısıorlarmıs
iyi akşamlar herkeze .biz son hazırlıklarımızı yaptık az bir işim kaldı onlarda bittimi hazırım artık .ama bugün çok agrım var sıcaktan heralde deyip geçiştiriyorum .sabah nasıl olacak bana bakalım .
herkeze çok teşekkürederim iyi dilekleri için .
ayşenin haberlerinide okudum üzüldüm ama şükür 33. haftada tehlikeli dönemi atlattılar .inşallah yarın fırsatım olur yanına ugrarım .
hepinizi kocaman öpüuyorum .duaedin arkadaşlar benim ve bebeklerim için :Saruboceq: hepiniz allaha emanet olun .
iyi akşamlar herkeze .biz son hazırlıklarımızı yaptık az bir işim kaldı onlarda bittimi hazırım artık .ama bugün çok agrım var sıcaktan heralde deyip geçiştiriyorum .sabah nasıl olacak bana bakalım .
ayşenin haberlerinide okudum üzüldüm ama şükür 33. haftada tehlikeli dönemi atlattılar .inşallah yarın fırsatım olur yanına ugrarım .
hepinizi kocaman öpüuyorum .duaedin arkadaşlar benim ve bebeklerim için :Saruboceq: hepiniz allaha emanet olun .
cnm paranın öneminden değil ama doktor sapıtıyor yani sna verilen paraya türkiyede insanlar bir ay çalışıyor ....hepimiz senin gibi düşündük....bende verdim...ama şunu gördümki devlette hiç ücret alınmadan yapılan işlemler özellerde ne akadar pahalı ...
ben cerrahpaşada yatarken detyalı ultrason zamanı gelen bir kadın yatıordu...kadını aldılar detyalıya hemde dışarıda bilmem kaçparaya çalışan bir hoca baktı...
herkese iyi akşamlar...
ayşeyi merak ettim. aalhım yardımcısı olsun ya.. çokşükürki 33 e kadar geldi inşallah hayırlısı ile alacak kucağına yavrularını...
kızlar beni bugün arı sokdu kolumdan...... çok korktum ve ağlama krizim tuttu hemen dr umu aradık. bişicik olmaz dedi ama hala içim içimi yiyo zehri bişi yapmaz dimi????? yarın kontrolümüz var inşallahiyi haberlerle geliriz.... dualarımız hepimizle.....
herkese iyi akşamlar...
ayşeyi merak ettim. aalhım yardımcısı olsun ya.. çokşükürki 33 e kadar geldi inşallah hayırlısı ile alacak kucağına yavrularını...
kızlar beni bugün arı sokdu kolumdan...... çok korktum ve ağlama krizim tuttu hemen dr umu aradık. bişicik olmaz dedi ama hala içim içimi yiyo zehri bişi yapmaz dimi????? yarın kontrolümüz var inşallahiyi haberlerle geliriz.... dualarımız hepimizle.....