Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dılemmacım 33 un ıcınde

az ewwel gene konustum ayseyle durumu hala aynıymıs artık onune gecemıorlarmıs bebgın bası serklaj ıpıne kadar gelmıs durdurabıldıkelrı kadar durmaya calısıorlarmıs 1 gun 2 gun herneyse

Para hiç öenmli değil canım yaa,zengin insanlar değiliz tabiki ama çalışıyoruz çok şükür.Sağlık konusunda kısıtlama bana doğru gelmiyor.Bu Prof çok iyiymiş zaten

Çok geçmiş olsun yaa,kaçıncı haftalarındaydı ki o?
Allah yardımcısı olsun,bebekleri dayansın inşallah,beklesinler hayırlısıyla:Saruboceq:

cnm paranın öneminden değil ama doktor sapıtıyor yani sna verilen paraya türkiyede insanlar bir ay çalışıyor ....hepimiz senin gibi düşündük....bende verdim...ama şunu gördümki devlette hiç ücret alınmadan yapılan işlemler özellerde ne akadar pahalı ...
ben cerrahpaşada yatarken detyalı ultrason zamanı gelen bir kadın yatıordu...kadını aldılar detyalıya hemde dışarıda bilmem kaçparaya çalışan bir hoca baktı...

ya Allah aşkına başı görülen bebek doğum kanalına girmiştir,
ne acaip şeyler duyuyorum yaaa..

walla o işi ben de anlamadım, geri itecek halleri yok ki illaki doğacak

hanımlar sız anlamadınız benı bebegın bası serklaj ıpıne dayanmıs ıttırıormus drlar zaten artık onune gecemeyecekelrı ıcın bır gun ıkı gun herneyse ertelemeye calısıorlarmıs artık dogum kacınılmaz cıger gelırtırıcı verıorlarmıs o yuzdenertelemeye calısıorlarmıs

ayşecim Allah yar ve yardımcın olsun cnaım.rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavrularınıda senide kurtasın inşaallah.

nefescim cnaım artık sonuna geldi sağsalim negüzel....darısı bizlere inşaallah....rabbim senin de yar ve yardımcın olsun....hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz...Allaha emanet ol...

dılemmacım 33 un ıcınde

az ewwel gene konustum ayseyle durumu hala aynıymıs artık onune gecemıorlarmıs bebgın bası serklaj ıpıne kadar gelmıs durdurabıldıkelrı kadar durmaya calısıorlarmıs 1 gun 2 gun herneyse
Allah yardımcısı olsun ..Hayırlısıyla atlatsın inşallah:Saruboceq:
cnm paranın öneminden değil ama doktor sapıtıyor yani sna verilen paraya türkiyede insanlar bir ay çalışıyor ....hepimiz senin gibi düşündük....bende verdim...ama şunu gördümki devlette hiç ücret alınmadan yapılan işlemler özellerde ne akadar pahalı ...
ben cerrahpaşada yatarken detyalı ultrason zamanı gelen bir kadın yatıordu...kadını aldılar detyalıya hemde dışarıda bilmem kaçparaya çalışan bir hoca baktı...

Orası öyle canım malesef..Mecbur olunca ne yapalım..Elimiz mahkum...
Türkiye nin berbat sağlık sistemi işte..Parası olmayan, tanıdığı olamayan ne yapsın.çok zor valla

merhaba kızlar
Allah Ayşenin yardımcısı olsun bebekler sağlıkla doğsunlar
bizlerede sıralı doğumlar nasip olsun

dalinciğim şişlikler benide öldürecek ayaklarım balon gibi yürüyemiyorum resmen

ben de hipotiroidi hastasıyım.sürekkli tahlille düzenledik ilaçları..TSH nın 1,5 altında olması %10 arttırıyormuş kuzuların zekasını...

bak bunu bilmiyodum bi ar ara testlerime bakayım nasılmış değerler
ben ayrıntılıya ekstra para ödemedim kontrolümde kendi dr um yaptı gayette memnum kaldım

aynen bendede öyle oldu kendi dr bakjtı ekstra bişi ödemedim 2. düzeyi önerdiğindede çapada yaptırdım

walla o işi ben de anlamadım, geri itecek halleri yok ki illaki doğacak

hanımlar sız anlamadınız benı bebegın bası serklaj ıpıne dayanmıs ıttırıormus drlar zaten artık onune gecemeyecekelrı ıcın bır gun ıkı gun herneyse ertelemeye calısıorlarmıs artık dogum kacınılmaz cıger gelırtırıcı verıorlarmıs o yuzdenertelemeye calısıorlarmıs

yani, şunu söylüyorum,doğum mantığına göre rahimdeki ufacık bir açılma bile gebelik kesesinin yırtılması ve suyun gelmesi ile doğum olayına götürür,
hele ki çocuğun kafası gözükürken doğum durdurulamaz,geciktirilemez,
iki kere iki dört..

sağlıkla zamanında kavuşsun inşallhh..

iyi akşamlar herkeze .biz son hazırlıklarımızı yaptık az bir işim kaldı onlarda bittimi hazırım artık .ama bugün çok agrım var sıcaktan heralde deyip geçiştiriyorum .sabah nasıl olacak bana bakalım .
herkeze çok teşekkürederim iyi dilekleri için .
ayşenin haberlerinide okudum üzüldüm ama şükür 33. haftada tehlikeli dönemi atlattılar .inşallah yarın fırsatım olur yanına ugrarım .
hepinizi kocaman öpüuyorum .duaedin arkadaşlar benim ve bebeklerim için :Saruboceq: hepiniz allaha emanet olun .

iyi akşamlar herkeze .biz son hazırlıklarımızı yaptık az bir işim kaldı onlarda bittimi hazırım artık .ama bugün çok agrım var sıcaktan heralde deyip geçiştiriyorum .sabah nasıl olacak bana bakalım .
ayşenin haberlerinide okudum üzüldüm ama şükür 33. haftada tehlikeli dönemi atlattılar .inşallah yarın fırsatım olur yanına ugrarım .
hepinizi kocaman öpüuyorum .duaedin arkadaşlar benim ve bebeklerim için :Saruboceq: hepiniz allaha emanet olun .

İyi bir gece ve zamanında yavrularına kavuşmanı diliyorum canım..

oyyyyy oyyyyy lülülülülülüküçücüktün buraya geldiğinde şimid kocaman bir göbüşün oldu kuzularına kavuşacaksın hayırlı olsun cnm benim sağlıcakla kavuş..rabbim dert tasa göstermesin sıkıntı vermesin...:1hug:a.s.:nazar:seni seviyorummolumunekankayizsmile

Dırımcım sana katılıyorum canım:Resmen ellerine fırsat geçince sömürüyorlar.Hepsi .aynı değil gerçi.Bende hamileliğim boyunca o kadar ekstra masraf çıkarttılarki,bir tedavi masrafı yaptık resmen.
Ama arkadaşlar artık ünüversite hast.bebekte sağlık problemi yoksa belirtilen,ayrıntılı ultrasyon yapmıyorlarmış.anca bebekte sıkıntı olacakki öyle yapıyorlarmış.sebep çok yoğunluk oluyormuş.

Canım dualarım seninle.Sağlıkla al oğluşlarını kucağına inşallah.

herkese iyi akşamlar...
ayşeyi merak ettim. aalhım yardımcısı olsun ya.. çokşükürki 33 e kadar geldi inşallah hayırlısı ile alacak kucağına yavrularını...
kızlar beni bugün arı sokdu kolumdan...... çok korktum ve ağlama krizim tuttu hemen dr umu aradık. bişicik olmaz dedi ama hala içim içimi yiyo zehri bişi yapmaz dimi????? yarın kontrolümüz var inşallahiyi haberlerle geliriz.... dualarımız hepimizle.....

herkese iyi akşamlar...
ayşeyi merak ettim. aalhım yardımcısı olsun ya.. çokşükürki 33 e kadar geldi inşallah hayırlısı ile alacak kucağına yavrularını...
kızlar beni bugün arı sokdu kolumdan...... çok korktum ve ağlama krizim tuttu hemen dr umu aradık. bişicik olmaz dedi ama hala içim içimi yiyo zehri bişi yapmaz dimi????? yarın kontrolümüz var inşallahiyi haberlerle geliriz.... dualarımız hepimizle.....

Ah canım ya,çok geçmiş olsun.Arı sokmasıda çok can acıtır canın çok acımıştır eminim.
Bencede korkma,onlara zararı olacağını hiç zannetmiyorum.

herkese iyi akşamlar...

canım ya çok geçmiş olsun.dr un bişey olaz diyorsa içini ferah tut.Allah emanet onlar.rabbim senide bebişlerinide korusun inşaallah...sevgiler....

artvinli canım buralardamısın?gecem gündüzüm birbirine karıştı resmen.bugün 29 haftamız bitti 30. haftaya girdik Allahın izniyle.
beni de bi erken doğum korkusu sardıki sorma gitsin.anlam veremediğim ağrılar kasılmalar oluyo korkuyorummmeyvahedigeldismile
sen nasılsın?nasıl gidiyo hamişlik?

X