Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

gece gece mide yanmasıyla uyandım.. çok fena midem.. tam ezan vakdi hepimiz için dua ettim allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı....

günaydın kızlar,

ben de bütün gece rüyamda ayşeyi gördüm demek kafama takmışım, inşallah sağlıkla kavuşmuştur yavrularına. ınşallah nefes de hayırlı zaman da sağlıkla kavuşur.
dorukcumm eğer sende arı sokmasına alerji gelişse anca o zaman senin için riskli olabilirdi. mesela beni hiç arı sokmadı, o yüzden alerjim var mı yok mu onu bile bilmiyorum.

kızlar ben hızla şişmeye başladım 1-2 haftadır, resmen karnım an be an büyüyor, bir de tekim yani ona rağmen. olay 6. ayda başlıyomuş walla.

günaydın hatunlar koca ve ufak göbüşler......

ayşe ne yaptı acaba doğursada sorun olmaz bende 33 haftalık doğurdum aslanlar gibiydi kuzularım...

hayırlısı olsun hakkında..........

doruk cnm geçmiş olsunn....mide olayı gebelikte benim belamdı şişe şişe gaviskon içtim ben ve eve gelidğimde hepsini attım gebelik öncesi sabahları mide hapı alarak güne başlardım ...şimdi sadece su ile başlıyorumm

kirpiciğim naber şişmen çok normal cnm süper yaaaaaaaaaaaa karnın bol bol resmini çek...
kk da gördüm biri karnını alçıyla kaplayıp şeklini çıkarmış süperdiii

artvinli canım buralardamısın?gecem gündüzüm birbirine karıştı resmen.bugün 29 haftamız bitti 30. haftaya girdik Allahın izniyle.
beni de bi erken doğum korkusu sardıki sorma gitsin.anlam veremediğim ağrılar kasılmalar oluyo korkuyorummmeyvahedigeldismile
sen nasılsın?nasıl gidiyo hamişlik?

Herkese hayırlı sağlıklı ve sorunsuz haftalar diliyorum arkadaşlar a.s.
HİTUCİ şimdi okudum msj.sen gece yazdın sanırım.
Bu haftalarda ağrılar sıkıntılar çok normal canım.Erken doğum korkusu yaşayan inan sadece sen değilsin.Bütün ikiz annelerinde mevcut.
Bak bizde eşimle gün sayıyoruz,bir gün bile bitirsek seviniyoruz.
Şu anda benim tek gerçi ama oğlum 1800 kızın 1600 kilosu.Dr. doğuma kadar oğlan kilo alır ama kızın kilosu sabit kalır dedi.Tek gebeyim diye rahat davranma dedi.Risk devam ediyormuş.Hakkımızda hepimiz için hayırlı olsun :Saruboceq::Saruboceq:

cnm benım suanda ıkı aylık kızlarım var...ben lık 3.5 ay hıcbırsey anlamadım.gezdım ıs yaptım nerdeyse hıc farketmedım hamılelığı ama ondan sonra bır bulantı basladı yataktan kalkamıyordum ığneler haplar ne yesem cıkıyodu,15 gun annem baktı tuvalete bıle zor gıdıyordum bide ustune tansıyon dusması yasıyordum.4.5 aya kadar bole devam ettı sonra kesıldı ama bu seferde mıde yanması basladı cok felakettı ama kusmadan sonra o hıcbırseydı,kusmalar bıttıkten sonra 7 ayı bıtırene kadar yıne cok rahat gectı bol bol gezdım dolastım kı sanada onerırım cunku doğumdan sonra cok özlıyceksın..son aylara gelınce ben 32+2 de doğum yaptım son 4 hafta felakettı uyku yok sancılar balışladı nefes alamıyordumkı ben cokta kılo almadım ama aksamları ağlıyordum nefes alamıyordum umarım sen yasamazsın ve sorunsuz kucagına alırsınkı o anda yasadığın hersey unutuluyor....

hanımlar yataktan absımı sımdı kaldırabıldım bende hazırlık yapıorum hast.ıcın sımdı ayseyı arıcam dun ıkı kez aradım aynıydı sımdı arayım bakalım ne durudma sızede selrım
hymarry cım cnm bence dogum basladımı baslamadımıoldumu olamdımı nasıl olur gıbı dusunmek yerıne hepımızdua etmelıyız onun ıcın opt hanımalr

kırpıcım ewet cnm sana hep soluordumya hersey 20 ıncı haftadan sorna oluormus megersem asıl bebek hareketlerı karın buyumesı brıdne sısmeye baslıor asıl gebelık zorlukalrı 20 den sonr abaslıormus
hıc unutmam 12 ıncı haftamdaydım karnıdmkaı gaz haeketlerını bebek harketı snamıstım ve dırımkızı bana kızmıstı dah abebekelrınetı ne budu ne nasıl hısseederısn dıede suan 27 ye gırdım ve karnımdakı yamulmaları sekılden sekle gırmelerı sısmeler cokmelerı gorunce ounlere guluorum ıste bebek hareketı bunar dıorum :))))

sımdı konsutum ayse ıle odaısndan gene dogumhaneye almıslar dogumhanede beklıyormus durumu ıyı deıl serumalrdan oturu kaslarında gucsusluk baslamıs ayaga kalkınca yıgılıverıomus tuvalete esının yardımıyla cıkıormus agrılaırnı gecırmısler gne ama dogumhanede tutuorlarmıs artık sanırım dogum cok yakın cıger gelsıtırıcıye devam edıorlarmıs
nefes ıle tanısmıs gorusmusler dogumhanede oda bugun dedı sanırım doguma gırıcekmıs ıkısı ıcınde hayırlısı olsun rabbım onalrı melekelerıne melekelerınıde onlara onlaıda babalarına babalarınıda onlara bagıslasın ınsss cumlemızl beraber

kırpıcım ewet cnm sana hep soluordumya hersey 20 ıncı haftadan sorna oluormus megersem asıl bebek hareketlerı karın buyumesı brıdne sısmeye baslıor asıl gebelık zorlukalrı 20 den sonr abaslıormus
hıc unutmam 12 ıncı haftamdaydım karnıdmkaı gaz haeketlerını bebek harketı snamıstım ve dırımkızı bana kızmıstı dah abebekelrınetı ne budu ne nasıl hısseederısn dıede suan 27 ye gırdım ve karnımdakı yamulmaları sekılden sekle gırmelerı sısmeler cokmelerı gorunce ounlere guluorum ıste bebek hareketı bunar dıorum :))))

evet canım harbiden olay 20de başlıomuşş, resmimi ekliicem çekip. haber et bize de cnm ayşenin durumunu.

ok kırpıcım ekle ben hastaneye yatmadan goreyım bı gobusunu :)

Canım bizleride haberdar ettiğin için çok saol tatlım.Dualarım ayşe ve nefes için.:Saruboceq::Saruboceq:

Sende demek bugün yatıcaksın hast.Rabbim yardımcın olsun.Sağlıkla çık hast.inşallah.
Dualarımdasın canım.Bende ev tlf.var.cebinden çaldırsana beni.Cebinde olsun haberdar olayım senden,ararım canım

Canım bizleride haberdar ettiğin için çok saol tatlım.Dualarım ayşe ve nefes için.:Saruboceq::Saruboceq:

Sende demek bugün yatıcaksın hast.Rabbim yardımcın olsun.Sağlıkla çık hast.inşallah.
Dualarımdasın canım.Bende ev tlf.var.cebinden çaldırsana beni.Cebinde olsun haberdar olayım senden,ararım canım

cagrı attım cnm ewet cnm yatıcam bakalım ne lucak yuksek tansıyon ve ıshalden

Kızlar dün eşimle başiktaş sahiline gittik.Hiç yürümedim neredeyse.
Ama ayaklarım şişti,birde nassıl ağrıdı dün.Neyseki şimdi şişlik geçmiş.
Artık dolaşmak ve ayakları sarkık bırakmak yasak galiba.Hemen uyarı veriyor.

merhabalar kızlar...
öncelikle Allah ayşenin ve nefesin yar ve yardımcısı olsun...inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerine kavuşurlar.

erenzeyno canım nezaman yatacaksın hastaneye belli mi?
sende en kısa zamanda iyileş gel aramıza inşaallh.allahım acil şifalar versin.

artvinli benimde ayaklarım hemen şişiyo sandalyede yada koltukta oturduğumda...
şimdiden göyleyse ileriki haftaları düşünemiyom....
ben zaten korkmaya başladım erken gelirler diye...diğer topiğe geçim bari(erken doğum korkusu olanlar topiğine)

kızlar ewet keısn yatıcam
artvınlıcım tansıyonum bır kaç gundur 14 e 9 cıvarındaydı dun 10 4 bırkaç saat sonrada 9 4 oldu dr 15 ve uzerıne cıkmasıdnna korkuor brıde ıshalım gecmıor ıalcları kestık amagecmedı gene dun baslayan ıshalım gene bugun agrılarıyla buruor ıcımı mıdeme vuruor mıdemı bualndırıor kusmama sebep oluor ıshallı oldugumda devamlı basım donuor rengım bembeyaz gezıorum ıcım bosalıor garıp oluorum

X