Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artvinli canım buralardamısın?gecem gündüzüm birbirine karıştı resmen.bugün 29 haftamız bitti 30. haftaya girdik Allahın izniyle.
beni de bi erken doğum korkusu sardıki sorma gitsin.anlam veremediğim ağrılar kasılmalar oluyo korkuyorummmeyvahedigeldismile
sen nasılsın?nasıl gidiyo hamişlik?
kırpıcım ewet cnm sana hep soluordumya hersey 20 ıncı haftadan sorna oluormus megersem asıl bebek hareketlerı karın buyumesı brıdne sısmeye baslıor asıl gebelık zorlukalrı 20 den sonr abaslıormus
hıc unutmam 12 ıncı haftamdaydım karnıdmkaı gaz haeketlerını bebek harketı snamıstım ve dırımkızı bana kızmıstı dah abebekelrınetı ne budu ne nasıl hısseederısn dıede suan 27 ye gırdım ve karnımdakı yamulmaları sekılden sekle gırmelerı sısmeler cokmelerı gorunce ounlere guluorum ıste bebek hareketı bunar dıorum :))))
ok kırpıcım ekle ben hastaneye yatmadan goreyım bı gobusunu :)
Canım bizleride haberdar ettiğin için çok saol tatlım.Dualarım ayşe ve nefes için.:Saruboceq::Saruboceq:
Sende demek bugün yatıcaksın hast.Rabbim yardımcın olsun.Sağlıkla çık hast.inşallah.
Dualarımdasın canım.Bende ev tlf.var.cebinden çaldırsana beni.Cebinde olsun haberdar olayım senden,ararım canım
ok kırpıcım ekle ben hastaneye yatmadan goreyım bı gobusunu :)
cagrı attım cnm ewet cnm yatıcam bakalım ne lucak yuksek tansıyon ve ıshalden
cagrı attım cnm ewet cnm yatıcam bakalım ne lucak yuksek tansıyon ve ıshalden