Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Çift yumurta ikizleri iki ayrı yumurtanın iki ayrı sperm ile döllenmesi neticesinde gelişirler. Bu nedenle anne rahmine bağımsız olarak yerleşirler. Böylece her birinin kendine ait amniyon, koryon ve yolk keseleri vardır. Bunlar dikoryonik diamniyotik ikiz olarak tanımlanırlar.

diyor..

Bölünme ilk 3 gün içinde gerçekleşir ise zarlar tam olarak bölünür ve dikoryonik diamniyotik ikizler oluşur (%18-36), 4 -8. gün gerçekleşirse ince bir zar ile bölünme olur ve monokoryonik diamniyotik ikizler oluşur(%70), 8. günden sonra bölünme olursa tek kese ikizleri yani monokoryonik monoanmiyotik ikizler oluşur(%4). Döllenmeyi takiben 13. günden sonra bölünme genellikle tam olmadığından yapışık ikizler görülür (1/50000 – 1/100000).

merhaba kızlar nasılsınız bugün doktora gittik 35 +1 iz doktor gün vermedi ama mayıs sonu gibi konuşuyor haziran da burdda olmıycakmış ama senin doğumun yetişir dedi yani anlattığına göre 37 buçuk da sezeryana alacağa benziyor benim daha hiç sancılarım başlamadı ağrım falan da yok sizce bu tarihte olması normal mi

merhaba kızlar nasılsınız bugün doktora gittik 35 +1 iz doktor gün vermedi ama mayıs sonu gibi konuşuyor haziran da burdda olmıycakmış ama senin doğumun yetişir dedi yani anlattığına göre 37 buçuk da sezeryana alacağa benziyor benim daha hiç sancılarım başlamadı ağrım falan da yok sizce bu tarihte olması normal mi

hayırlısı olsun canım önemli olan bebişlerin gelişimi... benim dr um 36 dan sonrası iyi dio... inşallah sağlıkla dünyaya gelirler....

selam kızlar hastaneden geldimşimdi çokkkkşükür 100lük yüklemem normal çıktı...... şimdi dondurma ile kutluyorum:)))allahım hayatın tadı ya.....bebişlerimde çok şükür iyilermiş çok mutlu döndüm çok şükür... rabbim hepimize sorunsz hamilelik nasip etsin....
Ner güzel,gözünaydın
yolladım cnm lınkı bak sene ne tatalıalr tek yumurta ama bı kız bı erkek :)
ben hiç duymadım böyle bişeyi:uhm:Senin çift yumurta mı
Çift yumurta ikizleri iki ayrı yumurtanın iki ayrı sperm ile döllenmesi neticesinde gelişirler. Bu nedenle anne rahmine bağımsız olarak yerleşirler. Böylece her birinin kendine ait amniyon, koryon ve yolk keseleri vardır. Bunlar dikoryonik diamniyotik ikiz olarak tanımlanırlar.

diyor..

Benim durumum işte bu.Doktorum da bu şekilde açıkladıhihoyyyt

bırcecım ewet cnm ya cıft yumurta dr nededıys eona ıtımat etmek lazım hem ne farkeder kuzualrm bnmle ya ha tek ha cıft

Artvinli canım bugun doktor bugun vermeyelim aklımda kalmasın dedi yarın sabah 10 da alıcam ALLAH nasip ederse gittim hemşireler cok fena oglun var dedi cok aglıyomus karnı acıkınca yavrum ya ben bi aglasalar hemen yerimden fırlıyorum onlar ne kadar aglıyo dio Rabbim kimseyi düşürmesin oralara

Artvinli canım bugun doktor bugun vermeyelim aklımda kalmasın dedi yarın sabah 10 da alıcam ALLAH nasip ederse gittim hemşireler cok fena oglun var dedi cok aglıyomus karnı acıkınca yavrum ya ben bi aglasalar hemen yerimden fırlıyorum onlar ne kadar aglıyo dio Rabbim kimseyi düşürmesin oralara

Canım sağlıkla kucaklarsın inşallah yavrularını..:Saruboceq: :Saruboceq:

Ay çok sevindim canım,yarın oğluşun kollarında olacak.Rabbim bir daha hiç ayırmasın sizzi inşallah.

Amin canım.valla çok doğru söylüyorsun onların eline bırakmasın rabbim.Anne gibi kim yanarki canım ya

kız burcin nasılsın akide sekerlerin nasıl canım
iyiler maşallah tatlım..sen nasılsın?çok az kalmış..sağlığım iyi mi kuzucum nasıl?
ahh miniğim benim yaa, hiç kıyamam ben onaaa...gelsin sabah uzun uzun emzir şekerpareyi..hem hasret giderirsiniz..inşallah çabucak sabah olur ve bebeğin sağlıkla gelir kollarına..
benim sıpalar da hıçkırıyor galiba...kaydirigubbakcemile3
ayyy çookkk özledim o duyguyuuuuu..tadını çıkar canım..

Öyle güzel sıcacık bir rüzgar ve sıcacık bir yağmur var ki şu an..mis gibi toprak ve yeşillik kokuyor..balkonda oturdum bi kahve içtim çok mutlu oldum bu işten...Sizlerde ne var ne yok hatunlar?

Dorukk gözün aydın sonuçların güzel çıkmış..Medine canım Rabbim bir daha hiç ayırmasın sizi inş.Geçmiş olsun bu son hastalık olsun..Burçin canım neden günde 1 kez sağıyorsun göğsünü canım sık sık sağarsan artar sütün hem 1 gün birine 1 gün birine yapmasan çıkanı ikiye ayırsan daha iyi olmaz mı canım?Her gün neyse kısmetleri o kadar bağışıklık kazanırlar derim ben...Bugün nasılsın geçtimi başın..?

X