Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Çıkacaksın inş..herşey güzel olacak gör bak..Sen sağlıkla yavrularına kavuşta doya doya yorgunluğundan da bahset canım benim..hem ne diyim sana ..yemin ederim bak bahsetmemek mümkün olmayacak o yorgunlukları... görecem ben o zaman seni...hep duamdasın ..Şeniz

Canım biliyorum kolay değil hemde hiç.Birde bahsetmesek paylaşmasak ruh halimiz nasıl olur ya.
Canım benm bilmezmiyim duanızda olduğumu.Sizin dualarınızla geldik biz buralara,opuyorumnanaktan.

Ya ben yeni geldiiiiiiiiim.Niye kaçıyorsunuz.

BURCİN geçmiş olsun.niye ağrıdı başın ya,rabbim şifa versin
ayy bilmiyorum ağrıdı işte tatlım ama çookk fenaaaa.. :KK43:( ağrı kesici içmem lazım şöyle en etkilisinden ama süt veriyorum..parola talim yine :KK43:(
Aaaah ah seni daha ne güzel bekliyor günler Artvinlim...

Ay kolikli günlerimizi gecelerimizi düşününce içimi korku basıyor...,Allah yardımcın olsun ama 1 ay daha burçinciğim geçecek inş...Bu arada biz seni çok seviyoruz tatlım sakın başın ağrımasın olur mu?
ayy canım benim yaa..doktorumuz da öyle diyor ben de 4 ayı hedefledim..inşallah 15 haziranda daha başka daha güzel bir sabaha uyanmayı ümit ediyorum ve dua ediyorum ki ek gıdalarla beraber geri gelmez bu gaz..off off!!
bu arada ben de sizi o kadar çok seviyorum ki anlatamam..iyi ki varsınız bu sözün bile yetti ağrımı azaltmaya bitanem..
Ay çoook özlemişim sizi çok,tekrarlayalım gene bu buluşmaları inş...Bende çıkayım kuzular birazdan mamaya uyanır yatayım bende ...yarın tempo tempo tempo
hadi bakalım ben de zor bela 120 cc çıkardım süt..dün de bi o kadar çıkmıştı oğluş içmişti bu gece de kıza vericem hak geçmesin :)) sonra uyurum inşallah..

inşallah dırımım,
cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim herşeyiii,
senin ev işini de merak ediyorum ama şu yaz bitene kadar biraz daha eskitiriz diye sormak pek de işime gelmiyor heheh,
ama birgün telde konuşalım,
çok öptüm seni ve yavrularını annesiiiia.s.

cnm benim ev işi rabbime ve ksmetime kalmış aslında gönlüdekide şu ramazıda burada geçirmek...iftar misafirimi terasda ağırlamak inş.kısmet olur hayırlısını versin rabbimm

Kaswacım şu günlerden hayırlısıyla bir feraha çıksam.Benden o zaman hiiiiiiiiç şikayet duymayacaksınız.
Çünkü sizden korkuma hiç bahsetmicem zorlanıyorum demicem,biliyorum üşenmez gelir döversiniz benialsanaalsanasmile
ahh canım benim..sen Allah'ın izniyle hayırlısıyla bi atlat bugünleri de şikayet et nolcak..ama inşallah şikayet edilecek bebeklerin olmaz..benimkiler gibi kolikle gazla ağlama kriziyle kafayı yemezsin inşallah..şimdi eminim ona da razısındır ama o anlarda da hamile olmaya razı oluyo insan :))
Bir de şekerli su hikayesi var sarılıkla ilgili,doğar doğmaz verirsen sarılık olmazlarmış..Ben buna inanmıyorum:eek:lmaz: ama kayınvalidemler buna çok önem veriyor
sakın haa..verme öyle şekerli su falan aman haa..boşver sen diyen desin..o zamanlar herkes herşeyi çok bilir..sen her zaman doktorunu dinle..ona güven..sarılık korkulacak bişey değil..benimkiler olmadı ama oladabilir..çok normal ve korkulcak bişey değil canım çok bebekte oluyor..
Canım biliyorum kolay değil hemde hiç.Birde bahsetmesek paylaşmasak ruh halimiz nasıl olur ya.
Canım benm bilmezmiyim duanızda olduğumu.Sizin dualarınızla geldik biz buralara,opuyorumnanaktan.
ahh ahhh burası olmasa..paylaşımlar hoş sohbetler muhabbetler olmasa geçer mi haftalar tatlım..birbirimize dualarımızı bilmek bile rahatlatıyor iyi geliyor..ne demişler dünya dualar üzerinde dururmuş..

Kızlar ne güzel sohbet olmus valla süpersiniz eskisi gibi biz biraz gec kalmıstık şimdi size yetiştik ve ne kadar haklısınız insan hiç bişeye vakit bulamıyor gercekten ...
Bende hastaneye gittim ogluma süt sagdım bugun bir kere ateşi cıkmıs genel durumu iyi dedi yarın cıkarırlar inş ne kadar zor size anlatamam dua edin bana olur mu cok özledim oglusumu

Burcincim kolik gazsancısı ağlama krizleri bana o kadar yabancı geliyorki,ne kadar sizi anlıyorum desem,yaşamadan asla anlayamam biliyorum.Rabbim sağlıklı hayırlı yaşamlar versin kuzularınıza.

İyi geceler kızlar
burcinn vermem zaten canım merak etme.Asla izin vermem.Zaten ilk etapta annemler yanımda olur.
Lohusalık nasıl bişey canım yaa.Bazıları çok ağır yaşıyormuş,hormonlar falan

Kızlar ne güzel sohbet olmus valla süpersiniz eskisi gibi biz biraz gec kalmıstık şimdi size yetiştik ve ne kadar haklısınız insan hiç bişeye vakit bulamıyor gercekten ...
Bende hastaneye gittim ogluma süt sagdım bugun bir kere ateşi cıkmıs genel durumu iyi dedi yarın cıkarırlar inş ne kadar zor size anlatamam dua edin bana olur mu cok özledim oglusumu

Canım dualarımız seninle,hep aklımdasın inan.oğluşun yarın yanında olur inşallah annesi.rabbim sizi hiç ayırmasın bir daha.

ahh tatlım yaa çoookk ama çoookkkk geçmiş olsun..Allah tez zamanda sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah..
Burcincim kolik gazsancısı ağlama krizleri bana o kadar yabancı geliyorki,ne kadar sizi anlıyorum desem,yaşamadan asla anlayamam biliyorum.Rabbim sağlıklı hayırlı yaşamlar versin kuzularınıza.
inşallah hep yabancı kalırsın bunlara bitanem..inşallah kuzuların kuzu kuzu büyürler..
İyi geceler kızlar
burcinn vermem zaten canım merak etme.Asla izin vermem.Zaten ilk etapta annemler yanımda olur.
Lohusalık nasıl bişey canım yaa.Bazıları çok ağır yaşıyormuş,hormonlar falan
takılma böyle şeylere tatlım..hormonlar tabiki alt üst oluyor ama sen anne olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşa bol bol..ben hormonlardan biraz evhamlı ve pimpirikli başladım anneliğe ama zamanla geçti..o dönemin de tadını çıkar mutlaka..o da ayrı bi keyif..
hiç korkma sağlıkla gelsin yavruların inşallah..

Canım dualarımız seninle,hep aklımdasın inan.oğluşun yarın yanında olur inşallah annesi.rabbim sizi hiç ayırmasın bir daha.

Canım yaa ALLAH razi olsun.. Rabbim kimseyi ayırmasın evladından inş güzel duan için binlerce tşk ...
bu arada sen nasılsın geçmişe hiç bakamadım son durumdan hiç haberim yok

Burcin biz şimdiden basladım canım ya kızımda bir gaz sıkıntısı var anlatamam doktor bir ilaç verdi gercekten cok iyi geldi ama bizde kabızlıkta var kızımda okadar ıkınıyo ki sanki cocugum top gbi oluyo yarın doktora dicem artık bişi versin yazık günah yahu

ahh tatlım yaa çoookk ama çoookkkk geçmiş olsun..Allah tez zamanda sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah..

Aminn daha büyük sıkıntı yaşayanlar var RAbbim onlarada yarım etsin inş ALLAHım kimseyide ayırmasın inş...

günaydın kızlarrr,

dün bayaaa bir vuslat gecesi olmuş eskilerin ne güsel :)

biz de bugünnn yeni bir haftaya girdik şükürler olsunn, Ankara'da üniversite şenlikleri başladı süpper konserler var çocuksuz son yılımızda (inşallah) gidip tadını çıkaralım diorus bakalım son gençliğin :)

görüşmek üzere, biraz çalışayımmm

günaydın yavrukirpi.. öyle özendim ki şimdi... dün ablamlar da hacettepede candan erçetin konserine gittiler.. haftaya da MFÖ varmış... ama bu haksızlık, istanbulda da bi sürü üni var ama ankara gibi değil... çok özledim okul yıllarını.. ben ankarada olmak istiyorum yaaa :KK43:(((((((((

günaydın yavrukirpi.. öyle özendim ki şimdi... dün ablamlar da hacettepede candan erçetin konserine gittiler.. haftaya da MFÖ varmış... ama bu haksızlık, istanbulda da bi sürü üni var ama ankara gibi değil... çok özledim okul yıllarını.. ben ankarada olmak istiyorum yaaa :KK43:(((((((((

gel beklerisss :) ama konser konusunda ankara istanbulun tırnağı olamazzz maalesef. bizde bi tek şenlik zamanı işte. bu sene ööle ayakta dinleyemem tabii ama çekicez yönetmen sandalyelerini çimlerin üzerine oohh keyif, Elif bebek de rockçı oolsun doğmadan :)

selam kızlar hastaneden geldimşimdi çokkkkşükür 100lük yüklemem normal çıktı...... şimdi dondurma ile kutluyorum:)))allahım hayatın tadı ya.....bebişlerimde çok şükür iyilermiş çok mutlu döndüm çok şükür... rabbim hepimize sorunsz hamilelik nasip etsin....

slmm hanımlar bugun dıkıldım ayaga :)))
kendımı cok ıyı hıssedıorum ne agrım var ne bıseyım bırazcık ewımı toparladım sımdı dus alıcam azcık uyumaya calısıcam sonra yatısa devam :)))

gel beklerisss :) ama konser konusunda ankara istanbulun tırnağı olamazzz maalesef. bizde bi tek şenlik zamanı işte. bu sene ööle ayakta dinleyemem tabii ama çekicez yönetmen sandalyelerini çimlerin üzerine oohh keyif, Elif bebek de rockçı oolsun doğmadan :)

oyy oyy bir yerden bir yere gitmek üç saat sürünce insan çıldırıp evden dışarı çıkamıyor.. ankarada doğdum büyüdüm evlendim ama kısmet değilmiş istanbulda yaşıyoruz.. öyle çok özlüyorum ki.. beş yıldır uzağım memleketimden :KK43:( özledikçe istanbul daha da çekilmez oluyor..
neyse şimdi bunalıma sokmayım yine kendimi.. hava müthüş güzel insan bu havada bunalıma bile giremiyor :)))) kaydirigubbakcemile3

X