selam kızlarrr
kindercim geçmiş olsun kabızlık için dr um bana duphaloc die şurup vermişti ve çokda ii geldii,,herhangi bi ilaç kullanmiomusun bunun için..
ben geldim ..ayy yorgunluktan ölüyom..çok sıcak kızlar işiniz yoksa çıkmayın dışarı valla aptal oldum yaa.
teyzeleri benim bıcırıklar kesin kızmış bugün dr amcaları söyledi. ay pek bi utanmazlar ayol ikiside popolarını sallayıp durdular:)))
bu arada demirim düşükmüş. bu nedenle dozu günde ikiye çıkardı. tiroitler ise bu sefer de çok düşmüş. yine test istediler. ayyy bi dengeye oturamadıvalla kan vermekten delük deşük oldum (
bi duş alıp azcık dinlencem. görüşürük..
ahh canım yaaa bilirim o ağrıyı aynısı bendede olmuştu..hatta bir kaç hafta içinde aynı ağrı sağ taraftada oldu şimdi bii sağ biii sol çekiyoruz bakalım allah kolaylık versin.doktorum bu ağrıların normal olduğunu söylemişti merak etme.kaydirigubbakcemile5
canım çok güzel anlatmışsın.allah bağışlasın çok ciciler.ideal bir haftada doğum yapmışsın.allah hepimize nasip etsin. bende seni ve bebişlerini öpüyorum.ben 37 haftalık dogum yaptım hamılelıgımın son 1 ayını ne yazıkkı hastanede gecırdım.yozgatta ikamet ediyorum ama ankarada evimiz oldugu halde doktorumuz eve ızıne dahı cıkartmıyordu.zor bı gebelik yaşadım .
kısaca bahsetmeye calısıyım isterseniz
benim ikizlerim tutbebek yontemıyle dunyaya geldıler. ılk üçüzlere gebeydim.9 hafta üçüncü bebek düşünce bütün gebeliğimin akış yonu değisti ve yatmam gerektiğini soyledı doktorumuz sırt ustu yattm uzun bi süre kanam kesılmedi üçüncu bebek dusmesıne ragmen.üçüçncuyu kaybedınce dıgerlerıde tehlıkeye gormıs oyuzden kanamalarım devam etmıs. annem baktı bıze ben sureklı dınlenme posızyonunda 3 ay gecırdım 4. ayda esım yardımcım ıdı.gebeliğimin lale donemini 4.ve 5. aylarda gecirdim diyebilirim.
6.aya gelince netten okuduklarımız etrafımızda ıkızı olan arkadslarımız vardı onların tecrubelerıyle kısa kısa olusan sancılarımızdan korkarak ankara gecmeye karar verdık.cunku yozgat hastahaneleri ıkız dogumunun gereksınımlerıne (prametuer servısı yogun bakım unıtesı vsvs ) sahıp degiller.inanın ozmana kadar korkuyla yaşadım burada .
daha sonra ankarada ılk kontrolumde doktorum hemen yatıs yaptırdı ve yatıs o yatış delikafadulden bidaha dogurduktan sonra cıkabıldım hapıshaneden .pardon hastahaneden :)))
sezeryanla dogumum gerceklesti . iki saat kadar kuveste kaldırlar oda kuves de degıl gerçi alt bebek bıraz sıkmıstı ona oksijen vermek ıcın oksıjen cadırına aldılar okadar.
dedıgım gıbı ben gercekten zor bı hamılelık yasadım.ama hepsi geldı gecti ve inanın tum yasadıklarıma degdini anlıyorum bu gun :Saruboceq:Rabime nekadar sukretsem azdır.
aa size ling vereyim kızlarımın vıdeoları var bu lıngte gercekten herseye deyip degmediğini sizler karar verın alkisalkisalkisalkisalkisalkis
İzlesene.com : Video - kızlarım
hepinizi opuyorum canım . gorusuruz.
sağol nevracım evet katılıyorum sana bende çok korkmuştum bu ağrıdan insan karamsar oluyo nedense ama çok şükür bebeciklerimiz iyi....:ecrin_bebek:Kinder cnm öncelikle sanada geçmiş olsun,normal olduğunu söylüyor drlar bu tür ağrıların ama insan yinede tedirgin oluyor işte nerem ağrısa o gün aklım hep orada,ağrılar çekilir yeterki bebeklere bişey olmasın...
kinder arkadaşım geçmiş olsun..allah en kısa sürede kurtarsın
canım bende iyiyim. bugün şubeme gittim. bana süper morel oldu.doğumum 1 ay geriye gitti sanki. bu hafta rahim ağzı boyu ölçüldü 42,5 mm çıktı. acaba nasıl bilmiyorum. görüntüleme merkezindeki dr fazla bilgi verdi. drmu aradım oda tlf. da fazla bilgi vermedi. pzt gideceğim. bakalım ne ne değil. konu açtım umarım bilgisi olan arkadaşlar paylaşır
kızlar bebeklerımın ikiside erkekmiş[/QUOT
pensescim çok sevindim.nihayet gösterdi demek yaramaz.....
kızlar bebeklerımın ikiside erkekmiş
kizlarrrrrrrrrrrrrr
ben 5+3 hamileyim. Dr bugun iki tane kese gordu icinde olusumda var dedi ama kalp atislari alamadi...
kizlar cok korkuyorum , siz kacinci haftada kalp atisi gordunuz
kizlarrrrrrrrrrrrrr
ben 5+3 hamileyim. Dr bugun iki tane kese gordu icinde olusumda var dedi ama kalp atislari alamadi...
kizlar cok korkuyorum , siz kacinci haftada kalp atisi gordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?