Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

penses çok az geldı ve daha gelmedı................ınş olmaz bı daha zaten progestan kullanuıyorum fıtıl................çok su içemıyorum ................hatta bu gunler sadece ılac alırken ıçebılıyorum.......ama bıraz zorlım.............ınş daha olmaz.........çok sağol..............

Selam kızlar bende 7 haftalık ıkızlerıme hamıleyım doktorum Şımdıden testlere baŞladı toxo rusebella vdrl flan yatırdım sızdende ıstemıŞmıydı bu kadar erken

Slm kızlar ben bu kasık ağrılarımdan kurtulamıcam galiba:çok üzgünüm: sol kasığımda acayip bir sancı var sanki bir tane damarıma biri asılmış alta doğru çekiyor korkuyorum normal deniyor ama:bbo:

canlarım yaa çok erken ama tansiyonum 14 den inmiyor genelde.ve iki gündir ayaklarım inanılmayacak dercede şiş.neden acaba yaa korkuyorum valla

canlarım yaa çok erken ama tansiyonum 14 den inmiyor genelde.ve iki gündir ayaklarım inanılmayacak dercede şiş.neden acaba yaa korkuyorum valla

Bu haftalar için çok erken tansiyon daha önceden varmıydı cnm sende,belki sıcaklardan olabilir ama yinede dra mutlaka danış bu arada yaş ve kiloda önemli tansiyonda...

Zorda olsa sağlıkla kızlarını kucağına almışsın canım çok lşükür,çok ta tatlılar maşallah Rabbim salih kullardan eylesin,Sende bizlere dua et bizlerde alalım inş.bebklerimizi kucağımıza hayırlısıyla.Bu arada yozgatta yaşıyorsun galiba ben de yozgatlıyım aslen.Öpüyorum kızlarını.Allaha emanet olsunlar...

önceden yoktu canım yaş 25 ama kilo problemim var.doktoruma danıştım bi hafta hergün ölçtür ona göre bakalım dedi.2 doktorum var birine 4 ağustosta gidicem diğerine haftaya cumartesi zaman var diee korkuyorum

Selam canlaaarrr ben geldim,yoğun başlamış gün hemen dalayım olaya:lepi:
muallimcim progestandan oluyor o kahverengi silerken gelen leke canım.Herhangi bir sorun olmadığına inanıyorum.Bizlerde oluyor erken hamilelikte,Hiç kafanı takma canım..
slm kızlar tokluk kan şekerim 165 çıktı haftaya tekrarlanıcak bakalım sizlerin nasıl çıkmıştı sonuçları haftayada 100mg yuklenip tekrar 3saat beklenıcek açlık kanşekerime bakılcak.
Tülaycım bu 50 gr glikozla mı böyle çıktı?Benim 137 çıkmıştı,sınır 140 olduğu için 100 lükle tekrarla dedi.Ama seninki biraz yüksek gibiibenneyaptımki.Tekrar 100lükle dene bakalım,ben de bugün yarın yaptıracağım sözde çıkıp gidemedim üşenip,tekrar sonucu yaz bize canım.Yükseklikte muhtemel diyet verir doktorun.Geçmiş olsun..
Selam kızlar bende 7 haftalık İkİzlerİme hamİleyİm doktorum Şİmdİden testlere baŞladı toxo rusebella vdrl flan yatırdım sİzdende İstemİŞmİydİ bu kadar erken
Canancıııım çok hayırlı olsun canımm,aramıza hoşgeldin böylecebuyrunnnnnnnnn
Allah güzel sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelikle beraber sağlıklı bebekler diliyorum canım.
Takıl bize:lepi:
Nevracım normal,yani hiç ağrın sancın omasın mı iki bebek taşıyoruz.Benim şu iki gündür bir kasılmam olduuu,bir kasılmam olduu,bebekler kendilerini doğuma hazırlıyorlarmış bu haftalarda biliyormusun,olucak böyle şeyler,yani bebekler büyüyüp geliştikçe daha da ağırlaşacaksın,bunlar normal..
Canım tansiyon için biraz erken evet ama sıcaklar arttırıyor bunu fakat yüksek tansiyon bebekler için çok tehlikeli.Benim de ellerim ayaklarım şişmeye başlamıştı 22-23.haftalar arasıydı,tansiyon sürekli 12-7 çıkıyordu,doktor albümine tansiyon çetelesine baktı,sıcaktandır,olabilir dedi.Ama senin işin bi doktor gerektiriyor canım..
Geçmiş olsuunn..

önceden yoktu canım yaş 25 ama kilo problemim var.doktoruma danıştım bi hafta hergün ölçtür ona göre bakalım dedi.2 doktorum var birine 4 ağustosta gidicem diğerine haftaya cumartesi zaman var diee korkuyorum

Sorması ayıp,kilon kaç canım?Şu zaman akadar kaç kilo aldın.
Bir tansiyon çetelsi çıkar,yemekten önce,yemekten sonra,akşamları,sabahları bir ölçtür,
sonra doktorun görsün.Ben öyle yapmıştım,gnelde belli bir ölçüde gidince doktora fikir oluyor..

kızlar sizdede hemoroid varmı?bende hamile kalmadan öncede vardı zamanında çok çektim.şu 2 gündür yine çok kötüyüm...valla dün gittim eczaneden krem aldım acısına dayanamayıp banamısın demiyo hiç keyfim yok....:umursamaz:

ahh canım yaaa bilirim o ağrıyı aynısı bendede olmuştu..hatta bir kaç hafta içinde aynı ağrı sağ taraftada oldu şimdi bii sağ biii sol çekiyoruz bakalım allah kolaylık versin.doktorum bu ağrıların normal olduğunu söylemişti merak etme.kaydirigubbakcemile5

Geçmiş olsun yaaaa,of çok fena,hiç kabız olmamalısın,ekşi acı bunlara çok dikkat etmelisinn.Doktoruna muhakkak danış ama canım yaaa..

Geçmiş olsun yaaaa,of çok fena,hiç kabız olmamalısın,ekşi acı bunlara çok dikkat etmelisinn.Doktoruna muhakkak danış ama canım yaaa..

sağol canım.zaten hemoroidler şişince otomatik kabızda oluyosun.offff yanmışım ben dün çok çektim abartısız tuvaleete 1 saat oturdum ama yokkk.senağlama

ben geldim ..ayy yorgunluktan ölüyom..çok sıcak kızlar işiniz yoksa çıkmayın dışarı valla aptal oldum yaa.
teyzeleri benim bıcırıklar kesin kızmış bugün dr amcaları söyledi. ay pek bi utanmazlar ayol ikiside popolarını sallayıp durdular:)))

bu arada demirim düşükmüş. bu nedenle dozu günde ikiye çıkardı. tiroitler ise bu sefer de çok düşmüş. yine test istediler. ayyy bi dengeye oturamadıvalla kan vermekten delük deşük oldum(

bi duş alıp azcık dinlencem. görüşürük..

selam kızlarrr

kindercim geçmiş olsun kabızlık için dr um bana duphaloc die şurup vermişti ve çokda ii geldii,,herhangi bi ilaç kullanmiomusun bunun için..

Dur wavycim yaaa,seni bekledimm,naber,hadş hayırlı olsun iki kızınnopuyorumnanaktan
Nasıl geçti anlatsana?Gitmeden önce kan tahlillkerinş falan götürdün demi?Tekrar ne zaman gidicen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…