• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canlar ben geldım dr dan ..
lakin....,
bebeklerım cok cok ıyıler masallah kıpır kıpır yerlerıne sıgmıyorlar utangac kuzularım gene gostermdıler kendıelrını yuz ustu yatıordu bırısı dıgerıde bacakları bukmus cekmıs kendıne gobek kordonuyla oynayıp duruordu :)) kardesının basını tekmelıyordu 1 ay sonrakı ayrıntılı ultrasonda kesın goruruz dedı dr um bakalım cok utangac olcaklar teyzeleri :)))

yerim ben onları utanırlarmıştaaaa. maşallah canım hep böyle iyi haberlerle gel sonuna kadar canım .bidahaki aya kesin gösterirler artık sende alışverişe başlarsın yavaş yavaş .

slm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben artık çok yorgun halsiz vede uykusuz oluyorum her yerim agrıyor yatmayı deniyorum olmuyor oturmayı deniyorum olmuyor birde 10 gün önce göz konrolunden gelirken ayagım boşluga gitti burkuldu düşmüştüm burkulan ayagım çok acıyor üstüne basamıyorum gözlerime ilaç sıkıyorlar 3 gün falan fazla göremiyorum birde benim kuzular yukarıya toplanıyorlar nefes aldırmıyorlar bugun doktora gidecegiz bakalım o nediyecek hakkımızda hayırlısı inşallah

cnm ya artık sabır yapacak birşey yok son zamanlar az kaldı allah yardımcın olsun:teselli:

canııım gece bir gelip gittim ama yazını görmedim.. kusura bakma iyiyim şükür... ama bebek bakmak için yaşlanmışım. 6 sene oldu unutmuşum uykusuz geceleri gaz sancılarını.. heleki iki bebek çoook zor

yaparsın sen bakarsın hamarat karusun maşallah,,,,,:nazar::nazar:

lakin....,
bebeklerım cok cok ıyıler masallah kıpır kıpır yerlerıne sıgmıyorlar utangac kuzularım gene gostermdıler kendıelrını yuz ustu yatıordu bırısı dıgerıde bacakları bukmus cekmıs kendıne gobek kordonuyla oynayıp duruordu :)) kardesının basını tekmelıyordu 1 ay sonrakı ayrıntılı ultrasonda kesın goruruz dedı dr um bakalım cok utangac olcaklar teyzeleri :)))

kız boşunamı 5 hafta ara verdin şimdi sen dr gitmedin,,,,aman iyi olsunlarda göstermesinler eninde sonunda öğreniceksin,

kız dırım sen gezmeye gitmedinmi ???

nero ka napıosun ya ben bi psikolojiye girdim heran geliceklermiş gibi gelio hatta en fazla 34. hafta filan demeye başladım sende böylemisin halsizliğim haricinde bişeyimde yok aslında ama ne bilim heran hazırda beklemeliyiz filan diyorum eşime ev toplu olsun şu şöyle bu böyle diye talimatlar veriyorum

selamkızlar......
dalincim onlar iyi olsunlarda gerisi önemlideğil. zaten şu zmanda kesin olmuyor cinisyet bana ii erkek dediler haftalaraca öyle sandım sonra bi bakdılar aaa kız bunlar dediler D:
kayracım maşallah sana 3 tane iyi idare ediosun valla allah kolaylık versin..
roseazkalmış sık dişini allah yardımcın olsun...
bende yarını bekliyorum heycanla çok özledim kuzucuklarımı ya hayırlı sonuçlarala döneriz inşallah ayrıntılıdan....dua edin bize emi....

selam kızlar sanırım benide aranıza almanız gerekecek yada banada bişiyler öğretmeniz gerekecek:) bugün doktora gittim keseyi görmek için oda ne bir değil iki tane bebiş varmış çok mutlu oldum ilk başta yalnız biraz araştırma yapınca ve doktorun dediklerini duyunca biraz endişe duydum açıkcası ama sizin yazdıklarınızı okuyunca dahada iyi oldum.ben henüz 7 haftalık hamileyim tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım bu süreci sizlerle beraber geçirmek istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden....

nero ka napıosun ya ben bi psikolojiye girdim heran geliceklermiş gibi gelio hatta en fazla 34. hafta filan demeye başladım sende böylemisin halsizliğim haricinde bişeyimde yok aslında ama ne bilim heran hazırda beklemeliyiz filan diyorum eşime ev toplu olsun şu şöyle bu böyle diye talimatlar veriyorum

yok yavrum ben kendimi 36+ doğurmaya adapte ettim sende öyle 34 falan düşünme annem diyo sen çantanı hazırlasana niye hazırlamıyorsun artık yarın hazırlamayı düşünüyorm kısmet se, yanlız varya insan evde oturunca kuruyor da kuruyor dün evdeydm allahım ağrımayan yerim yok sanki,bugn işe geldim acaip iyiim ama evdeyken bende öyle ya oturduğm yerden kalkamıyormopuyorumnanaktan

yok yavrum ben kendimi 36+ doğurmaya adapte ettim sende öyle 34 falan düşünme annem diyo sen çantanı hazırlasana niye hazırlamıyorsun artık yarın hazırlamayı düşünüyorm kısmet se, yanlız varya insan evde oturunca kuruyor da kuruyor dün evdeydm allahım ağrımayan yerim yok sanki,bugn işe geldim acaip iyiim ama evdeyken bende öyle ya oturduğm yerden kalkamıyormopuyorumnanaktan

benim çantam filan hazır eksiğim hiç bişey kalmadı biberonlarını bile yanıma alıcaklarımı kaynattım ya hiç ağrım filanda yok ama neden böyleyim bilmiyorum içimemi doğuyo nedir

:CüvCüv:
selam kızlar sanırım benide aranıza almanız gerekecek yada banada bişiyler öğretmeniz gerekecek:) bugün doktora gittim keseyi görmek için oda ne bir değil iki tane bebiş varmış çok mutlu oldum ilk başta yalnız biraz araştırma yapınca ve doktorun dediklerini duyunca biraz endişe duydum açıkcası ama sizin yazdıklarınızı okuyunca dahada iyi oldum.ben henüz 7 haftalık hamileyim tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım bu süreci sizlerle beraber geçirmek istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden....

hoşgeldin aramıza canım inşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına evet bazı riskler olabilir ama bunları aklından çıkar nekadar düşünürsen kendinde aramaya başlarsın süper bi mutluluk katmerli resmen huzurla geçirmeye çalış elinden geldiğince tekrar gözün aydın

hoşgeldin chilekli..... hayırlı olsun cnm bebişlerin ....allah tamamına erdirsin .........

benim çantam filan hazır eksiğim hiç bişey kalmadı biberonlarını bile yanıma alıcaklarımı kaynattım ya hiç ağrım filanda yok ama neden böyleyim bilmiyorum içimemi doğuyo nedir

maşallah sana valla ben hiçbir halt yapmadım valla çok ağırdanmı alıyorum ne sadece yıkadım ve ütüledm kıyafetlerini,,,,,,düşünme kuzum sen öyle allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah,,,,

maşallah sana valla ben hiçbir halt yapmadım valla çok ağırdanmı alıyorum ne sadece yıkadım ve ütüledm kıyafetlerini,,,,,,düşünme kuzum sen öyle allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah,,,,

amin canım ama sende bence arttık toparlan 36 ya odaklan ama hazır ol nolucağmız belli olmaz sonra o halde bide iki ayağın bi pabuca girmesin ben çevreden çok etkileniyorum sanırım duyduğum herşeyi kendime yakıştırma huyum var hamile kaldığımdan beri o yüzden ızdırap oldu hamilelik bebeklerimin huzurunu yaşayamadım bi türlü paronayalardan dolayı neyse ben bişiler yicem canım konuşuruz yine öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

heya bosuna beklemısım 5 bucuk hafta :))) olsun ıyı olsunlarda oda yeter bana sızler nasılsınız bakalım cılek cım aramıza hg canım sagflıkla kucagına al bebekelrını ıns

:ecrin_bebek:
kızlar selamlar ben bayadır yokum aniden rahatsızlanınca dr a gittim biraz hastane maceralarından sonra bugün eve geldim doğumu annemlere yakın bir hastanede yapıcam çünkü 15 gündür annemdeydim dr gözümü korkuttu hazırlıklı old herşeye diyerek eve geldim eşya almaya gelmişken bir gireyim dedim BURÇİNCİM doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun bende bugün kontroldeydim bebişlerim 2560 ve 2530 olmuşlar artık ne zaman doğum yaparım bilmiyorum ama galiba yaklaştı dr nst de 2 kere sancı görmüş çünkü

herkezi öptüm herkez kendine dikkat etsin Rabbim hepimize kolaylıklar versin

kızlarrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey:

ben geldim
hihoyyythihoyyyt
hemde iki çocukla

bu mesajı yazdığımın gecesi doğuma gittim suyumun gelmesi sayesinde:emir_bebek:

bir gece evimde yatayım demiştim ama olmadı malesef 25 şubatta doğum yaptım 7 cm açılma ve 8 saat süren sancı işkencesinden sonra tabii çok kötüydü sonra sezeryan olduk mecburen o ayrı mesele

bebeklerin 15 gün küvezde kalması benimde annemde kalmam nedeniyle evime dün geldim haber vermek istedim ama annemde bilgisayar yok cepten de beceremedim bu nedenle haber veremedim

bebişlerim çok yaramaz hiç uyumuyolar gece gündüz kabus halinde yaşıyorum resmen ama yinede çok tatlılar neyse fırsat buldukça yazmaya çalışıcam bugün ev kalabalık sonrası Allah Kerim artık öpüldünüz

amin canım ama sende bence arttık toparlan 36 ya odaklan ama hazır ol nolucağmız belli olmaz sonra o halde bide iki ayağın bi pabuca girmesin ben çevreden çok etkileniyorum sanırım duyduğum herşeyi kendime yakıştırma huyum var hamile kaldığımdan beri o yüzden ızdırap oldu hamilelik bebeklerimin huzurunu yaşayamadım bi türlü paronayalardan dolayı neyse ben bişiler yicem canım konuşuruz yine öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğru diyorsun cnm valla kalıcam dımdızlak ortadakaydirigubbakcemile3
afiyet olsun cnmopuyorumnanaktan

nero kız ben nireye gidecem bugün mahallenin garuları geldi tiremusu yaptım çiğ böğrek açtım onlaraaa

vuslat cnm hayırlı olsun tatlımmm ohhh anneler çoğalıyorr

nerokız sende annene gelince gelirim kuzularını görmeye
artıkın biliyom evi

Ablamcım rabbim kolaylık versin.Ama maşallah sen sağlıkla ve vakitlice aldın kucağına iki yavrunuda.darısı bizim başımıza inşallah.
Maşallah ya seninkiler 1 aylık olacaklar nerdeyse,uzaktan bana zaman nasılda çabuk geçmiş.

Ah canım be,zorlayıcı haftalardasın şimdi.Ama çok az kalmış.eğer 36 da doğum yaparsan,inşallah fazlası olsun eksiği olmasın .sabır sen sıranı savacan.

Ben daha haftam 24 ben bile geceleri uyurken çok zorlanıyorum.

evet canım 36 varsak hayırlısıyla evet Allahım hepimize sabır versin inşallah olacak cenneti kazanmak kolay degil yeterki kuzularımızı hepimizde saglıklı sıhatlı kucagımıza alalımda

rose cnm son zamanlardasın zor haklısın ...geçecek cnm

evet canım baya zorlanıyorum sizler gibi bizde büyütsek bir hayırlısıyla kuzularımızı ben senin kuzuları gördükce daha bir heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum

lakin....,

dalıncigim bence seninkiler kız tabi Allahım bilirde benim içime öyle doguyor benimkilerde seninkiler gibi geç gösterdiler kızlarya utangaç oluyorlar :kedi::kedi:

cnm ya artık sabır yapacak birşey yok son zamanlar az kaldı allah yardımcın olsun:teselli:

amin canım sagolasın Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

maşallah canım sen hala çalışıyormusun maşallah sana canım

bizde bugün doktordaydık iyilermiş benim kuzular Allahıma şükürler olsunki birirnin biraz kafası küçükmüş ama doktor duruşundan veya ultrasyon aletindende olabilkir dedi kiololarıda biri 1844 gr digeride 2135 gr olmuşlar

Back