• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dün tetanoz aşımı olmaya gittim geldiğimde kasık ağrılarım vardı.genelde evde istirahatle geçiyor günlerim.biraz yürüdüm diyemi ağrım oldu acaba:(( daha 18+4 haftalığız kasık ağrısı için erken değilmi?beni bilgilendirin lütfen....:(((((((

öncesinde de kasık ağrıların varmıydı ? yani bende de ufak tefek kasıkta batmalar vardı senin haftalarında ama bebeklerin büyümesiyle alakalı demişti doktorm cnm.....

öncesinde de kasık ağrıların varmıydı ? yani bende de ufak tefek kasıkta batmalar vardı senin haftalarında ama bebeklerin büyümesiyle alakalı demişti doktorm cnm.....

normalde olmuyor kasık ağrısı canım.ilk defa dün oldu.aşıdan geldikten sonra yattım geçti ama yinede insanın içine bi korku düşüyo.magnezyuma başlamadım henuz.ondan olabilirmi ki?bugün dra gitcem ayrıntılı ultrason var inş herşey yolundadır.

dün tetanoz aşımı olmaya gittim geldiğimde kasık ağrılarım vardı.genelde evde istirahatle geçiyor günlerim.biraz yürüdüm diyemi ağrım oldu acaba:(( daha 18+4 haftalığız kasık ağrısı için erken değilmi?beni bilgilendirin lütfen....:(((((((

aynı şeyi bende yaşıyorum kasıklarımda batmalar belimde ağrılar var... bende endişe ediyorum . normalmi bilmiyorum...bu arada ben aşıdaolmadım hiç ya. benim dr bişi demedi senin dr unmu söledi aşıyı?

normalde olmuyor kasık ağrısı canım.ilk defa dün oldu.aşıdan geldikten sonra yattım geçti ama yinede insanın içine bi korku düşüyo.magnezyuma başlamadım henuz.ondan olabilirmi ki?bugün dra gitcem ayrıntılı ultrason var inş herşey yolundadır.

inşallah cnm yolundadır herşey rhat ol sen,ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorm magnesıum,,

aynı şeyi bende yaşıyorum kasıklarımda batmalar belimde ağrılar var... bende endişe ediyorum . normalmi bilmiyorum...bu arada ben aşıdaolmadım hiç ya. benim dr bişi demedi senin dr unmu söledi aşıyı?

tetanz aşısını benim dr yaptır demedi ben sordum yaptırmam gerekrmi diye yaptırabileceğimi herhangi bir sakıncası olmadığını söylemişti,aralık ve ocak ayında yaptırdım sağlık ocağında 3.iğneyide doğumdan 6 ay sonra yaptırmam gerekiyormuş sağlık ocağının dediği

Bu aksam 22:30 Digiturk Showmax Kadinlar Ne Ister programinda Cleanglobe Organik Bebek Urunleri tanitimi var. Cok guzel yeni dogan bebek setleri var. Ayrica organik gidalarla ilgili de konusacaklar. Ilgilenenlere duyurulur.

bugün dr a gitcem inşaallah.kasık ağrılarını da sorcam.ne dediğini yazarım canım burdan inşaallah.aşıyı dr söylemedi bana.gebe kaldığını bulunduğun bölgedeki sağlık ocağına yada aile sağlığı merkezine bildiriyorsun aşılarını, rutin kontrollerini takip ediyorlar.hatta arıyorlar gitmediğin zaman aşınız var gelin diye.
nasılsın canım bu arada hamilelik nasıl gidiyo?haftalarımızda yakın,hareketleri hissediyormusun.yada bi şikayetin varmı?

tünaydınlar kızlarrrr nasılsınız ben yorucu bir gece geçirdim yaa

alim ateşlendi gece ...mızmızzz sürekli babasının kucağındaydı
sonra uyuduk 2.30 ömer kalktı anneme verdim o uyumuş annem yatırmış sabah 4 de ali kalkmış yatakta oyun oynuyor....ömerin yatağının yanına gidip ona bağrıyo....en sonunda babamızın yanına gittik aliyi verdim mama yaptım sonraa fitil attım ateşi vardı yine .mamayı içti uykusu var ama ateşi olduğundan uyuyamadı kuzum...benim üzerimden atlıyo bi o yana bi bu yana........gün ağrana kadar uyumadık sonra baktım hava açmış aliş bana tokat atıyo dalmışım bi ara çünkii aldım alişi koynuma uyumuş ana oğul sabah annem ömer başamla gelince uyandım...
dişler bizi bu sefer fena etkiledi köpek dişleri düşünemiyorum nasıl çıkar..şimdi alişin mıcını aldım moku paçasından akmış vücudunu yıkadık kuzumun .......havada çok güzel parka gitmek istiyorum ama güvenemiyorumki çocuklara püfffff

bugün dr a gitcem inşaallah.kasık ağrılarını da sorcam.ne dediğini yazarım canım burdan inşaallah.aşıyı dr söylemedi bana.gebe kaldığını bulunduğun bölgedeki sağlık ocağına yada aile sağlığı merkezine bildiriyorsun aşılarını, rutin kontrollerini takip ediyorlar.hatta arıyorlar gitmediğin zaman aşınız var gelin diye.
nasılsın canım bu arada hamilelik nasıl gidiyo?haftalarımızda yakın,hareketleri hissediyormusun.yada bi şikayetin varmı?

valla canım benim hamileliğim başından bu yana hep problemli gitti.kanamalarım oldu. hastanede yattım falan . yeni yeni ayaklandım açıkcası. dün arabayla abime gittim geldim kasıklarım başladı ağrımaya. bebeklerimden birinin plesentası aşağıdaydıyukarı çıkmaya başlamışşükür. hareketleri yaklaşık 2-3 haftadır net hissediyorum ama sık sık olmuyo çikolata yediğimde ve özellikle sabah saatelerinde başlıyolar harekete... çok güzel bir duygu çokkkk....2 ahfat sonra 4 boyutluya giricem onun endişesi var şimdi.hayırlısı olsun bakalım.....

sonra uyuduk 2.30 ömer kalktı anneme verdim o uyumuş annem yatırmış sabah 4 de ali kalkmış yatakta oyun oynuyor....ömerin yatağının yanına gidip ona bağrıyo....en sonunda babamızın yanına gittik aliyi verdim mama yaptım sonraa fitil attım ateşi vardı yine .mamayı içti uykusu var ama ateşi olduğundan uyuyamadı kuzum...benim üzerimden atlıyo bi o yana bi bu yana........gün ağrana kadar uyumadık sonra baktım hava açmış aliş bana tokat atıyo dalmışım bi ara çünkii aldım alişi koynuma uyumuş ana oğul sabah annem ömer başamla gelince uyandım...
dişler bizi bu sefer fena etkiledi köpek dişleri düşünemiyorum nasıl çıkar..şimdi alişin mıcını aldım moku paçasından akmış vücudunu yıkadık kuzumun .......havada çok güzel parka gitmek istiyorum ama güvenemiyorumki çocuklara püfffff

günaydınlar herkese, hayırlı cumalar :)

dırımcımm senin gece aksiyonlarını okuyunca korktum birden, Allah şifa versin Ali'ye, ya bu ikizlerin enn zor tarafı herhalde gece birbirlerini uyandırmasıdır. ama okkadar güzel görünüyor ki hepsi, iyiki çoğul diyorum hep.
ben de durdum durdum 11. haftada kusmaya başladım, bizimkiler geç uyandı sanırım :) gerçi bu ara etten tiksiniyorum biras, dün yedim belki de ondan kustum, bi daha zorlamıycam.

kızlar benim biraz akıntım var, hafif sarımsı beyaz, çok kötü kokmayan bir akıntı, risklimidir acaba, sizde de oluyormuydu?

çık kız dışarıya güneş görsün yavrular...d vitamini :))

günaydınlar herkese, hayırlı cumalar :)

dırımcımm senin gece aksiyonlarını okuyunca korktum birden, Allah şifa versin Ali'ye, ya bu ikizlerin enn zor tarafı herhalde gece birbirlerini uyandırmasıdır. ama okkadar güzel görünüyor ki hepsi, iyiki çoğul diyorum hep.
ben de durdum durdum 11. haftada kusmaya başladım, bizimkiler geç uyandı sanırım :) gerçi bu ara etten tiksiniyorum biras, dün yedim belki de ondan kustum, bi daha zorlamıycam.

kızlar benim biraz akıntım var, hafif sarımsı beyaz, çok kötü kokmayan bir akıntı, risklimidir acaba, sizde de oluyormuydu?

bendede var o başdan beri.... normal demişdi dr um. kahverengiye dönüşmedğisürece korkma demişdi...

günaydın herkeze herkeze .iyi bir gün geçiririz inşallah hepimiz.
bizim koşuşturalarmalar bitmiyor bu aralar bugün ütülerimiz yzapılacak ama ne ütü valla .abartmışım biraz alışverişi yıka yıka bitmedi ütü nasıl bitecek bakalım .bide yorgunluktanmı nedendir karnımda aşagıya indi sanki ama yapmadanda olmuyor işte .kocamın gönlüde oldu bir kadın buldum .sonunda haftada bir gün gelecek eşime kalsa hergün gelecekte abartmayada gerek yok yani.erkekler işte safi panikler .

dırımcım geçmiş olsun canım.valla sizin bu aksiyon hiç bitmiyor bazı çocuklar çok zor çıkarır dişi çokkkkk sıkıntı yapar kuzucuklara kıyamam ben onlara benim oğluşumunkini hiçççç anlamadım herşeyde oldugu gibi kısa zamanda ve sorunsuz çıkardı.ama bu kuzular ne olur bilmem inan okudukça korkuyorum .ben bukonularda çok hassasım
berk birkere kabız olmuştu hatırlıyorumda aglamaktan gözlerim çıkmıştı çocuk tuvaletini yaptı ama benim aglamam geçmedi akşama kadar acı çekti diye .berk biraz hasta olsa bende sıfır uyku ya ateşi çıkarsa ya bişey olursa. iyi olan çocugu bile zorla hasta edecegim resmen okadar .ama bunlar eğitir heralde beni .CADIARZU

yavru kirpi canım hamilelikte akıntı çok normal hatta hatsafada bile olabilr
ben günde en az ikikere çamaşır deyiştiriyorum .önemli olan koyu renk ve koku bu oldumu sakın ihmal etme hayatım o çok önemli .

yavru kirpi canım hamilelikte akıntı çok normal hatta hatsafada bile olabilr
ben günde en az ikikere çamaşır deyiştiriyorum .önemli olan koyu renk ve koku bu oldumu sakın ihmal etme hayatım o çok önemli .

tam şeffaf değil ama hafif sarımsı beyaz olması da sorun olmaz yani değil mi? kaşıntı filan yok zaten mantar değil, idrar yolları yanması da yok. biraz idrarım kokuyor ama o da muhtemelen elevitten. vitaminler idrarda koku yapar ya.
offff hiç bir daha gidip alttan muayene olasım yok, ondan ısrarla sizlere soruyorum.

kızlar faceteki sayfada hatırlayabildiklerimi listeledim ben, ekleyebilecekleriniz varsa siz de ekleyin, kim kimdir çözelim

iyiyim canım sen nasılsın yeni kalktım bir uyku bir uyku sorma başımı kaldıramadım gerçi gece biras ağrım vardı uyuyamamıştım pek sabah ii bir uyku çekmişim ama :)

ohh valla ne güzel bende geceyi yorgun geçiriyorum sonrada sabah derin uyku çekiyorum aynen dediğin gibi.
Benimde akşam kontrolüm var oraya gideceğim. bakalım nasıllar hihoyyyt hihoyyyt

Back