• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

gunaydin kizlar....

bebislerim pazartesi gunu geldiler opuyorumnanaktan firsat bulup yazamadim kizlar destekleriniz icin hepinize cokkkkk tesekkur ediyorum :1hug: vakit buldukca yazarim allaha sukur uslular altlari pis ve karinlari ac olmasa sesleri cikmiyor uyansalarda yatakta oyle boncuk boncuk bakiyor canlarim :nazar:

oh nihayet bak kavuştun kuzularına gözün aydın cnm,,,artık yoğun bir maratona sende başladın artık,,,darısı vaktinde başımıza

acer gözün aydın cnm ....

semra cnm evet diş çıkarıyor diş çıkarınca illa hasta oluyor bu çocuk yaaa ondan gideceğiz..

kaswa teşekkür ederim cnm ...

günaydın kıslarrr nasılsınız umarım herkes iidir ...Acer gözün aydın sağlıcakla büyüt inşallah bebişlerini kaç haftalık yaptın doğumu ben kaçırmışım sanırım...

kızlar slm ben geldin nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben iyiyim elhamdülüllah günlerim yatmakla geçiyor doktorum yat sakın kalkma diyor bende 24 saat yatıyorum nerdeyse söyle bir bakayım kızlar napıyorlar diye inşallah hepinizde iyisinizdir

yok canım koruparka gıdıyoruz sendemı bursalısın canım varmı burda akrabaların[/QUOTE]

Canım ben bursa geliniyim.senede 3,4 kez geliriz bursaya.şimdi hamileyim diye yazdan sonra gidemedik.çok iyi olmasada bende bilirim bursayızemuszemus.

gunaydin kizlar....

bebislerim pazartesi gunu geldiler opuyorumnanaktan firsat bulup yazamadim kizlar destekleriniz icin hepinize cokkkkk tesekkur ediyorum :1hug: vakit buldukca yazarim allaha sukur uslular altlari pis ve karinlari ac olmasa sesleri cikmiyor uyansalarda yatakta oyle boncuk boncuk bakiyor canlarim :nazar:[/QUOTE

maşallah acercim rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrularını.Doğumlar başladı maşallah sırası gelen doğuruyor.
valla doğuran hatunları okuyunca çok heyecanlanıyorum.bende yaşamak istiyorum o mutlu günleri.rabbim hayırlısıyla bizlerede vakitlice nasip etsin.:Saruboceq:

kızlar slm ben geldin nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben iyiyim elhamdülüllah günlerim yatmakla geçiyor doktorum yat sakın kalkma diyor bende 24 saat yatıyorum nerdeyse söyle bir bakayım kızlar napıyorlar diye inşallah hepinizde iyisinizdir

Canım neden yatıyorsun sürekli erken doğum riskimi var.rabbim kolaylık versin.

ben de hep yatıyorum.1 ay hastanede yattım,2 gün oldu taburcu olalı..Belki 1 ay sonra tekrar yatabilirim..

günaydın kıslarrr nasılsınız umarım herkes iidir ...Acer gözün aydın sağlıcakla büyüt inşallah bebişlerini kaç haftalık yaptın doğumu ben kaçırmışım sanırım...

sagol canim 34+4 de yaptim canim 4 gun normal dogum icin bekledim cok zordu sancilar ama olmadi sezeryan oldu

Canım neden yatıyorsun sürekli erken doğum riskimi var.rabbim kolaylık versin.

amin inşallah canım Allahım hepimize yardım etsin inşallah geçen hafta kasılmalarım oldu doktora gittim canım doktorda sancın var dedi hastaneye aldı bir gece hastanede kadım serum ve igne yaptılar nidilat derken çıkardı doktorum hastaneden ama sürekli yat dedi bend eyatıyorum birde gözümden rahatsızım her hafta göz kontrolum var gözüme ilaç damlatıyor doktorum 3 gün çok az görüyorum onun için burayada bakmıyorum baksamda hiç yazıları göremiyorum birde doktor sürekli yat deyince
yatıyorum

sagol canim 34+4 de yaptim canim 4 gun normal dogum icin bekledim cok zordu sancilar ama olmadi sezeryan oldu

geçmiş olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah

yat cnm yat aman dr dinle nasıl olsa sayılı günler hayırlısıyla geçicek inşallahopuyorumnanaktan

Rose canım geçmiş olsun..
Bende aynı durumdayım hep yatıyorum zaten bir gün kalktım az cıkım dedim ertesi gün kasılmalar arttı dedim doguma gidiyorum o yüzden hiç ayaktan durmuyorum yemegimide annem ayagıma getirıyo okadar yani hayırlısıyla günlerimizi bir doldursaydık...

gunaydin kizlar....

bebislerim pazartesi gunu geldiler opuyorumnanaktan firsat bulup yazamadim kizlar destekleriniz icin hepinize cokkkkk tesekkur ediyorum :1hug: vakit buldukca yazarim allaha sukur uslular altlari pis ve karinlari ac olmasa sesleri cikmiyor uyansalarda yatakta oyle boncuk boncuk bakiyor canlarim :nazar:

Cok cok sevindim Rabbim saglıklı güzel günlerini göstersin gözün aydın olsun cnaım

silaaaam kızlar iyi geceler naspıosunuz benim şarteller yine atık ama hiç anlatıpta kafanızı şişirmiyim güzel olanlardan bahsedelim bugün kıyafetlerimizi ütüledik bitirdik yarında annemler gelip odalarını temizlicek kuzularımın sonra eşyalarını yerleştiricez herkes iyi dimi doğuran varmı bi kaç gündür giremedim dekaydirigubbakcemile4

kimsecikler yok ben kaçim ozaman sütümü içim yatim öptüm hepinizi yarın gündüzde giremem büyük ihtimalle uzak kaldım yine muhabbetlerden ama zaten doğuran gittiği için her geçen gün biraz daha azalıyoruz ama bizlerde böyle olucaz kesin he bu araada burçinden hiç bişi mesaj filan görmüyorum görüşen konuşan varmı ya merak ediyorum bayadır dikkatimi çekiyo

silaaaam kızlar iyi geceler naspıosunuz benim şarteller yine atık ama hiç anlatıpta kafanızı şişirmiyim güzel olanlardan bahsedelim bugün kıyafetlerimizi ütüledik bitirdik yarında annemler gelip odalarını temizlicek kuzularımın sonra eşyalarını yerleştiricez herkes iyi dimi doğuran varmı bi kaç gündür giremedim dekaydirigubbakcemile4

aman boşver cnm ya bu haftalarda stres yapma kendine,,,allah korusun erken doğm falan olur sıkıntı stresten :1hug:

günaydın herkeze,,,,,hayırlı cumalar olsun inşallah
sanada ve sizlerede hayırlı cumalar..bu mübarek günün hürmetine rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın,dualarımızı kabul etsin inşaallah.
kimsecikler yok ben kaçim ozaman sütümü içim yatim öptüm hepinizi yarın gündüzde giremem büyük ihtimalle uzak kaldım yine muhabbetlerden ama zaten doğuran gittiği için her geçen gün biraz daha azalıyoruz ama bizlerde böyle olucaz kesin he bu araada burçinden hiç bişi mesaj filan görmüyorum görüşen konuşan varmı ya merak ediyorum bayadır dikkatimi çekiyo
burcin bu ara sıkgiremiyo galiba bebeklerle uğaşıyo.bakalım biz nasıl olcaz.:))))ben daha az girerim herhalde...bebekler ağlar ben ağlar :)))))))

dün tetanoz aşımı olmaya gittim geldiğimde kasık ağrılarım vardı.genelde evde istirahatle geçiyor günlerim.biraz yürüdüm diyemi ağrım oldu acaba:(( daha 18+4 haftalığız kasık ağrısı için erken değilmi?beni bilgilendirin lütfen....:(((((((

Back