evet canım ya hayırlısı. normal istemememin en büyük nedeni miyom varmış bende normal doğum yaparsam kurutlabilirsin diyorlar o yüzden istiyorum açıkçası. ama dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsunda önemli olan o.pamukşekeri canım bizim doktorumuz kesinlikle normal düşünmeyin diyor. ikiz gebelikte riskli diyor. bende çok istiyordum normal olsun diye ama hayırlısı.yakın zamanda iki arkadaşım doğum yaptı biri ikizdi. çok kilolu olduğu için drlar sezeryan yapmak istemediler. ama bıcırıklar zilliler bir türlü gelmediler. haftalarını doldurdular mecburi sezeryan oldu.dikişleri ile zorlanıyormuş biraz.
diğer arkadaşımında bir oğülu oldu ve normal doğum oldu. şimdi evin içinde zıpır <ıpır dolaşuıyor.
ama riskliyse napalım elden bişey gelnmiyor.
umudum ol cnm doktora gitmeden ara belki jele devam edersin cnm korkma allahın izni ile bişey olmaz
pamuk cnm güzel dileklerin için sağol
alttan muayneden korkma benim o kadar kontrollerim olduki o kadar şeyler olduki valla hamişken doktorlar kocamdan daha fazla görmüştür her gelen bir elledi çok sorunlu olunca böle oluyor
ve ikizlerde doktorlar artık normal doğuma yanaşmıyor eskiden oluyormuş ama artık çok zor riskleri var tek bebeklerde bile risk varda ikizde hayli hayli
tüp bebekde zaten direk sezeryan kıymetli gebelik risk yok yani
penses ceylin ecrin güzel durdu sanki yan yana ne dersin:)) ayy isminden fıstık gibi bir kız olcek gibi gweldi. maşallah bıcırıklarına:))
penses ecrinin anlamaı ne demiştin..
İyidir bebekyerimsenibennaılsınız bu sabah kızlar................
Ev hanımı oldum evelallah.Nasıl altından kalkarım pek acemiyim hep çalıştım çalıştım ama,şimdilik ayrıntıyı düşünmeden keyif yapıyorumzemuszemushymarıy ev hatunu oldun sonunda sende...............
Maalesef kuruntu gibi canım.Üzme kendini,sıkma canını,yani olmaz ki böyle hamilelik tükenir mi hayatım,keyfine bak.Zamanı gelince görürsün çocuklarını..arkadaşlar ya benim pisikolojim çok kötü.nedense içimde hep bişiler olursa korkusu var.hergün ultrasona girsem anca rahat edicem sizce bu haftalarda bu normalmi.korkudan elime süpürge alıp temizlik bile yapasım gelmiyor sizce bu kuruntumu?
arkadaşlar ya benim pisikolojim çok kötü.nedense içimde hep bişiler olursa korkusu var.hergün ultrasona girsem anca rahat edicem sizce bu haftalarda bu normalmi.korkudan elime süpürge alıp temizlik bile yapasım gelmiyor sizce bu kuruntumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?