selam aynı sorun derken pembe akıntınmı var senınde... varsa süreklimi oluyo yoksa benim gibi sabahlarımı sadece... doktorumdan telefon bekliyorum aramadılar haber alınca hemen yazarım ...[/QUOya ben yeni bıraktım dün ama korkuyorum doktora sordum olurmu diee anlamadı galiba bişi demedi bende bidaha soramadım doktorum tıpta olduğundan ulaşamamda başıma gelirse dieee.çünkü jelden sonra kjanama olabilir diee duydumda
selam canım doktoruma ulaşamadım..devamı gelmediği içinde pek önemsemedim eger yarında aynı sorun olursa mutlaka doktora gitmeyi düşünüyorum... umarım korkularımız yersizdir. öenemsizdir
canım doktoruna mutlaka danış bence.rahim agzı boyunuda mutlaka ölçtür.
umudumol neyin vardı canım,sanırım geçmişlerde konuşuldu,kaçırdım:kedi:
dırımkızıııı hayırlı olsun canım,anne desin,baba desin o günleri de gör inşallahhhopuyorumnanaktan
ben de tekmeleyince seviniyorum,dün öldürdüler beni,iki cadaloz çıkınca nasıl olcaklar bilmemopuyorumnanaktan
pamuğum şekerim hoş geldin canım: sağol bitanem evet gerçekten annem yanımda olmasa atlatamazdım sanırım bu dönemi. o yanımda olmasına rağmen 4 kilo veredim. o olmasa heralde hastanelik olurdum(
canım çok geçmiş olsun..inşallah tekrarlamaz. magnezyum falan verdimi doktorun. kas ağrılarını krampları önlüyormuş.
bak sen yaramazlara dimek hala saklıyolar. inşallah tez zamanda öğrenirsin. kız bide doğana kadar saklarlarsa napcen:))) hayırlı sağlıklı doğumlar hepimize inşallah..
Pamuksekercim canım,başından beri kendimi hep sıkıntısız olmaya,ağrıları ve şikayetleri çok dert etmemeye şartladım.Allaha şükür yani bir damla bulantım bir şikayetim de olmadı.O yüzden herkes koca bir karınla koşturmama dur dur ben getiririm,ben yaparım dmeme alışık. Bu biraz beni zorluyor yoruluyorum ama yani bir 9 ay daha sürse hamileliğe hayır demem diyorum.Allaha şükür,darısı herkesin başına..
Kızların hanımcıklığına gelince ondan biraz şüpheliyim.Dün bütün gün resmen maç yaptılar içimde,gece yatarken bile manyak gibi depreşiyorlardı.Yani bunların dışarı çıkmış halini düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3
Canım sana da çok geçmiş olsun.Bu gibi ağrı sızıları netten araştırmayın hiç yaa,çünkü burda hastalıkların yada ağrıların tanımında en ekstrem örnekler izah edildiği için panikletiyor insanı.Ben de geçen gece öldüm mide bulantısı karın ağrısı gibi.Meğer bir önceki gece sıcaktan klima çarptı herhalde,dün haberlerde duydum lejyoner hastalığı demişler buna.Bi lejyonum eksikti,geçti hamdolsun..
öncelikle merhaba bugün oğlum ömer agu dedii süper bişeyy darısı basınıza
öncelikle merhaba bugün oğlum ömer agu dedii süper bişeyy darısı basınıza
umudum ol cnm 3 cm rahim ağzı çok iyi benim kanam olmuştu o zamanda 3 cm di doktorum iyi dedi ve rahim ağzından değildi kanamam plesantam asağıda olduğundan kaynaklanmış
Canım alınan bebekten olabilir,rahim boyunda sorunolsaydı doktorun onu dile getirirdi.Zaten rahim boyu kısa bile olsa,ki seninki iyi bildiğim kadarıyla,bu kanamaya yol açacak bir semptom değil.
Bence ayrılan bebekten..
Pamuğum canım senin normal tedaviyle olmadı mı bebeklerin?
Biz tedaviyle olduğumuz için doktorlarımız hiç normal doğuma yanaşmıyorlar.Bu noktada normal doğuma karar verilmesiyle alttan muayenenin ne bağlantısı var onu anlamadım.Rahim boyu muı ölçmek mesele?
beni üzecek bi durum yaşamayımda artık kaldıracak gücüm yok çünkü..doktorum sadece gebeliğin en keyifli dönemindesin dedi.. keşke bende hareketlerini hissetsem o gunleri yaşamayı iple çekiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?