Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Pamuksekercim canım,başından beri kendimi hep sıkıntısız olmaya,ağrıları ve şikayetleri çok dert etmemeye şartladım.Allaha şükür yani bir damla bulantım bir şikayetim de olmadı.O yüzden herkes koca bir karınla koşturmama dur dur ben getiririm,ben yaparım dmeme alışık. Bu biraz beni zorluyor yoruluyorum ama yani bir 9 ay daha sürse hamileliğe hayır demem diyorum.Allaha şükür,darısı herkesin başına..
Kızların hanımcıklığına gelince ondan biraz şüpheliyim.Dün bütün gün resmen maç yaptılar içimde,gece yatarken bile manyak gibi depreşiyorlardı.Yani bunların dışarı çıkmış halini düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3
Canım sana da çok geçmiş olsun.Bu gibi ağrı sızıları netten araştırmayın hiç yaa,çünkü burda hastalıkların yada ağrıların tanımında en ekstrem örnekler izah edildiği için panikletiyor insanı.Ben de geçen gece öldüm mide bulantısı karın ağrısı gibi.Meğer bir önceki gece sıcaktan klima çarptı herhalde,dün haberlerde duydum lejyoner hastalığı demişler buna.Bi lejyonum eksikti,geçti hamdolsun..

Topiği sen açsana canım yaa,biraz işlerim var,kalkıp oturuyorum.Sen işini bilirsin,topiğimizin ilerlediğini ve güzel paylaşımlar sonucu buna karar verdiğimzi falan yaz,olur muukaydirigubbakcemile5

umudumol neyin vardı canım,sanırım geçmişlerde konuşuldu,kaçırdım:kedi:

canım doktoruna mutlaka danış bence.rahim agzı boyunuda mutlaka ölçtür.

geçen pazartesi gunu gittiğimde rahim ağzın kapalı demişti hatta yanlış hatırlamıyorsam 3 cm mi dedi ne... ıyımı bu ölçü bilmiyorum ... riskli dönemi atlattın şimdi en güzel zamanındasn demişti.. bu arada benim 3 bebeğim vardı fakat biri geçen cuma sonlandı bundanda olabilirmi ..

umudumol neyin vardı canım,sanırım geçmişlerde konuşuldu,kaçırdım:kedi:

evet canım konuşmuştuk senle unuttun galiba... benim üçüz gebeydim fakat zok zor karralar ile bir bebeğimi cuma gunu sonlandırdık ve jelimi 3 ayım doldu diye bıraktım kullanmıyorum... şimdilerde ise 2 gundur sabahları pembe akıntım olyor ama devamı gelmiyor gelmesinde.. doktoruma ulaşamadım eger yarında olursa gitmeyi düşünüyorum..

kusura bakma canım,hatırladım canım benim yaa..
Geçmiş olsun,inşallah sorun yoktur.Gelişmeleri paylaş lütfen..

öncelikle merhaba bugün oğlum ömer agu dedii süper bişeyy darısı basınıza

umudum ol cnm 3 cm rahim ağzı çok iyi benim kanam olmuştu o zamanda 3 cm di doktorum iyi dedi ve rahim ağzından değildi kanamam plesantam asağıda olduğundan kaynaklanmış

Canım alınan bebekten olabilir,rahim boyunda sorunolsaydı doktorun onu dile getirirdi.Zaten rahim boyu kısa bile olsa,ki seninki iyi bildiğim kadarıyla,bu kanamaya yol açacak bir semptom değil.
Bence ayrılan bebekten..

dırımkızıııı hayırlı olsun canım,anne desin,baba desin o günleri de gör inşallahhhopuyorumnanaktan
ben de tekmeleyince seviniyorum,dün öldürdüler beni,iki cadaloz çıkınca nasıl olcaklar bilmemopuyorumnanaktan

amin cnm tekmelerde çok güsel cnm benimkiler çok tekme atmıyordu ama attıkları çok iyiydi ...bide 7 ayımda karnım böle şekşl şekil oluyordu o dahada harika buluzumdan belli oluyordu

cnm kız çocukları erkeklerde daha fena uyurması ben iki erkeğe bakıyorum tek kuzenimin eşini annesi halam beraber bakıyolar bir kıza annesinide katarsak tam 3 kadın cadı hepsine yetiyor

ayyyy bu kızların yaramazlık olayını ben de duydum,yani nasıl olcak bilmiyorum..
Sağlık olsun ama zor da olmasın yanii..
Sabah hamuru kızartım..

kilo verme olayı ilk başta bendede olmuştu ah ne güzeldi bende 15. haftadan sonra birden kilo aldım içim cız ediyor diyorum belkide ağrılarım filan kilo alımıdnanda kaynaklanıyordur nerden nereye atlıyorum işte canım ya.. sağlıklı beslenmişsindir sen kilo vermen belkide ebbeklerin için daha iyi olacaktır canım ya. zorlanmassın daralmassın.

dr ilaç vermedi canım bana yarın tahlillerimi yaptırıyım sonra bakıcaz artık. doğal yollarla besleniyim dedim hep ama artık sanırım desteğe ihtiyaç olacak.

cinsiyet konusundada eskiden beridir hep içimde öğrenmemek vardı herhalde dileğim kabul oldu ama şimdide zor geliyor :) hayırlısı artık canım .. inşallah hepimiz sağlıklı bi eşkilde doğuruveririz :)

hareketliler demek canım onlar hareket ettikçe insan kendini daha huzurlu hissediyor dimi :) yine maşallah diyorum sana valla hep böyle olsun sağlıklı sıhhatli huzurlu geçsin hamileliğin ve hamileliklerimiz inşallah..
haklısın netten bakmamak lazımmış telaşa kapılıyor insan sonra. belki benimkide seninkinin atrzında bişeydir diyorum şimdi bende cam açık yatıyorum bide örtmüyorum üzerimi.. ama bundan sonra dikkat edicem inş.
öncelikle merhaba bugün oğlum ömer agu dedii süper bişeyy darısı basınıza

süper bişey olsa gerek bu darısı başımzıa inşallah canımcım. anne dedikleri haberinide müjdelersin inşallah canım sende tez vakitte :)

canlarım ya bide size şey sorucaktım hiç alttan muayene olup doğumu normal yapabilirsin veya yapamassın gibi bişey oldumu sizde. açıkçası hiç alttan muayene olmadım ve korkuyorum en büyük korkularımdan bitanesi senağlama

Pamuğum canım senin normal tedaviyle olmadı mı bebeklerin?
Biz tedaviyle olduğumuz için doktorlarımız hiç normal doğuma yanaşmıyorlar.Bu noktada normal doğuma karar verilmesiyle alttan muayenenin ne bağlantısı var onu anlamadım.Rahim boyu muı ölçmek mesele?

maşallah oğullarına.. çok tatlılar inşallah bizlerde yavrularımızın ilklerini burda paylaşırız... kısmet nasip olsun inşallahhhhhh... bunu duyduğuma sevindim içime su serptin inşallah sorun yaşamma kan istemiyorum artık .. pembe akıntı bile bugun yüreğimi hoplattı..

Canım alınan bebekten olabilir,rahim boyunda sorunolsaydı doktorun onu dile getirirdi.Zaten rahim boyu kısa bile olsa,ki seninki iyi bildiğim kadarıyla,bu kanamaya yol açacak bir semptom değil.
Bence ayrılan bebekten..

beni üzecek bi durum yaşamayımda artık kaldıracak gücüm yok çünkü..doktorum sadece gebeliğin en keyifli dönemindesin dedi.. keşke bende hareketlerini hissetsem o gunleri yaşamayı iple çekiyorum ...

canım benim normal oldu bebeklerim yeni evliyim zaten. aslında normal doğum yapabilinmesi için alttan muayene ediliyor diye biliyorum belkide yanlış biliyorum. ikiz doğum yapanların bi çoğu normal doğum yapmanın zor olmadığını söyledikçe bende yapıp yapamıyacağımı yada bi engelin olup olmadığını merak ediyorum açıkçası. ama dr ye her gidişimde unutuyorum sormayı sadece bebeklerimi görmeye odaklıyorum kendimi ondan herhalde ..

beni üzecek bi durum yaşamayımda artık kaldıracak gücüm yok çünkü..doktorum sadece gebeliğin en keyifli dönemindesin dedi.. keşke bende hareketlerini hissetsem o gunleri yaşamayı iple çekiyorum ...

bide bakıcaksın o günler gelecek canım. aynı süreçten geçtik hepimiz banada çok uzun bir süreçmiş gibi gelirdi 20 li haftalara girip bebeklerimin hareketlerini hissetmek. sağlıkla geçer inşallah sende hissedersin yeterki stres yapma rahat ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…