Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bıraz uyuyun kızlar............sızın gobekler buyuk..............ya hymary serdar beye mı gıtsem bende............yakın banada ne dersın...............

Canım konu Serdar Bey olunca hayır demem mümkün olmaz,hem sana da yakınmış.Gerçekten ilgili,sakin,sorunsuz ve gerçekçi bir doktor.Hamileliğinin başında yeni bir doktorla ilerlemek mantıklı tabi.Bu yüzden Serdar Bey gerçkten ideal bir doktor,tavsiye ederim.Hastanede de doğumun olur kısmetse,tam teşekküllü bir hastane sonuçta yavruların için..

keşke uyuyabilsem sadece uzanıp dinleniyom ben.. ayy bu arada serdar bey tüp bebeği bırakıp gebelik takibine başlarmışkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 wavycim sen de hoşgeldin canım.
Serdar Bey tüm bu akınlardan bizi sorumlu tutup bizi de hastalığından men edermişkaydirigubbakcemile5
Ben de sabahtan beri kocayla beraberdim,o evdeyken bi iş yapmıyorum pek,şimdi de çamaşırlarım vardı onları asıyorum,nevresimlerim,pikem vardı onları attım şimdi.Cadde üzerinde oturuyorum,toz toprak başedilemez boyutta,onları almam lazım,süpürge filan..
Sen de 16 haftayı devirdin kız maşallahh

canım ınş haftaya gıdıcem bakalım benı terkeden varmı..............ama sonrasında belkı sredar beye devam edrım..........ınş hayırlısı...............ssk da gecerlı zaten..............ınş canım...............ıyıce kesınleşsın ısımler hazır............yeterkı sağlıkla doğuralım ısım de kolay hazırlıkta ınşşşşşşşş canlar...............

bende kalkım mutfağı toplım vala doğru duzgun bışey yapmıyomm koçısım yapıyoo bana elletmıyoo ama kadın gıbı olmuyo ya..............rabbım onları eksık etmesın basımızdan...............

Y ben tüp bebek kısmında da onu tavsiye ediyorum,ettim de yani.ıstiyorum herkes sağlıkla paçasını ona buna kaptırmadan yavrularına kavuşsun.
Birgün Serdar Beyin muayenesini beklerken bir çift çıktı.12 yıllık evlilermiş.Adama demişler ki,falanca SSK da "sen çocuğu unut,senin çocuğun olmaz." adam haykır kıyamet: "çocuğum oldu,karım hamile,bu raporu gidip o profların gözlerine sokucam,yıllardır iliğimizi kemiğimizi sömürdüler" diye ağlaya ağlaya haykırıyordu herkesin içinde.Sonra Serdar Bey adamı sakinleşitrdi oturttu,adam baştan anlatmaya başladı ki,neler neler yaşamış,ne paralar harcamış,yazık adamcağızın kadıncağızın üstünde başında yok bişey neredeyse..
Ben de yeni hamileydim o zamanlar,herşeye ağlıyordum,ağla ağla bi hal olmuştum.
Serdar Bey paragöz bir adam değil,ne bileyim iyidir yaa.
O yüzden onun vesilesiyle herkes yavrularına kavuşsun diye istiyorum..

Valla muallimcim Allah biliyor ya ,sen bu çocukların üçünü de doğuracakasın diye doğuyor içime.Sağlıkla inşallahhhh...

Maşallah canım yaaaa.Dinlen tabi,benimd ekocam yapmaya çalışıyor yazık da,yine arkasaından döküp kırdığını toplayınca yapmayıver diyorumkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
valla olur mu olur kıs:))) ohh ne güzel kocişle keyif yaptınız he:))
annemin uçak biletini aldım bugün 12 temmuzda hayırlısıyla gidecek eylülde geri gelecek. bende evime geçerim artık. bende wsiae çamaşır yıkıyom süpürüyom derim artıkın:sinifsinif:

ay mAŞALLAH KIZ BENDE İNANAMIYOM VALLA..:kedi::kedi:

hymarry bu arada muallimde bize katılcak allah izin verirse . bir tek ondan ses çıktı bende varım diye. göbişleri tokuşturalım kıslaaarkaydirigubbakcemile3

canlar ben bi duşa gireceğim. sıcaktan pek bi fena oldum. tansiyonum çıktı gibi oldu ensem ağrıyor. bi ılık duş alıyım rahatlarım.. siz kaynatın ben gelince yeterim gari size:))

hymarry kıs bu arada kahvaltın afiyet olsun löp löp et olsun bebişlerine:))
gittim ben:))

canım doktoruna mutlaka danış bence.rahim agzı boyunuda mutlaka ölçtür.

Ayyyy annenin eksikliğini yaşıycaksın walla.Maşallah bu zamana kdar hiçbişey anlamadın o zaman,zor olucak senin için:gitme:.Hangi şehirde annen canım?.
Muallimle mesajlaşmanızı okudum evet,karşıda olsun demişsiniz.Bu fikrileri katılanlarla konuşalım.Yani karşıdan gelecekler çoksa karşıda,azsa burda olalım derim.Keza ben de karşıda çok bir yer bilmiyorum.Ama siz kendiniz Mecidiyeköye kadar gelebilirseniz mesela,ben sizi alırım.Hem şu Mothercare olan bi yer fikrini esgeçmeyelim..
Sıhhatlar olsun canım.Ben de bugün bi duş aldım soğuk sğouk neredeyse,kafam pişmiş yaa resmen,o su kafama bir değdi var ya,coossss etti nerdeysekaydirigubbakcemile3

salihas canım hoşgeldin,,
sen de mi ikiz bekliyorsun canım?

canım annemde istanbulda oturuyor. her yaz memlekete gidiyolardı bu yaz babam gitti annem kaldı burda. ee tBı HALıYLE KADIN PEŞıMDEN KOŞMAKTAN HEM YORULDU hemde sıkılmıştır. o istemiyordu ama kocasını çok özledi fqrkındqyım o yüzden ben ısrar ettim ve bugünde biletini aldım. şimdiye kadar sabah anneme bırakıyordu eşim akşam yemekten sonra eve geçiyorduk. evlerimizde çok yakın. ama o gidince çok <zorlancam çoıkk.. tembelliğe alıştırdı beni:kedi:

bu arada muallim anadolu yakası olursa iyi olur demişti.. eşi izin vermeyebilir diye.. ah bi çoğunluk oluşsa ona göre karar veririz ama nerdee kimse tınlamıyor bizilmaz:karşıda en kolay gelebileceğim yer mecidiyeköy olur sanırım. çünkü burdan direkt otobus geçiyor:))) ayy istanbulda doğan biri olarak utanıyom kendimden:kedi:.

şşşşt noldunuz yaw şimdide duş alcam dedim canınız duş çekip duş almaya mı gittinizkaydirigubbakcemile3

merhaba şekerler ve onların şekerlikleriii

wavy cim şimdiden Allah kavuştursun Allah veriri kolaylığını zaten bu döneme kadar zor geçmişti bundan sonra inşallah kolay geçer zorlanmassın..

Hymarry cim valla canımı çektirdin temizliğe benimde yapmam lazım ama korkuyorum artık yavaş yavaş yaparız.. bide hayranım cidden sana şikayetlerin yok maşallah pek inşallah hepte öyle gider senin kızlar hanım hanımcık olacaklar şimdiden belli zemuszemus

el muallim cim inşallah terketmez bebişlerin seni hepsi hayırlısıyla dünyaya gelirler

bende dün gece çok rahatsızlandım felaket şekilde karnım ağrıdı birazda fazla akıntım olmuştu sabaha kadar kıvrandım neremin ağrıdığını keşfedemedik böbrek olabilir yada kas tutulmasıdır diye tanı koyduk. sonra eşim araştırmış biraz plasenta yırtılmış olabilir gibi bişeyle karşılaşıp telaş etmiş. gittik dr ye Allaha şükür bebişlerimizi gördük iyilermiş dr ağrı içinde kansızlıktan olabilir yada kas ağrısıdır dedi. şükür içim rahatladı. Ama bebişlerim yine kararlıydırlar ve cinsiyetlerini öğrenemedik. ikiside secdede duruyo gibi duruyorlardı dr de dedi hatta Allah allah ikiside aynı pozisyonda nasıl durmuşlar böyle diye.. neyse hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda

anneyi anladım canım,çok selam kendisine,öpüyorum.
Benim annem de hemen çaprazımda oturuyor,ona olan düşkünlüğüm çok farklı oldu bu işlerden sonra.Allah başımızdan eksik etmesinnn
Ya 3 kişi-5 kişi hiç farketmez buluşmada.Ama buraya topik açarsak katılım daha farklı olur diye düşünüyorum,bi kesinleştirsek yeri ve zamanı..
Canım bunun ıstanbulu bilmemekle alakası yok ki,ben de senin oralrı bulamam.Koca bir ülke burası.Karşıda da olsa farketmez,arabalı olcam ben ama Altunizadedeki Capitolden başkasını bilmiyıorum ben yer olarak,senden farklı değilim yani..

pamuğum şekerim hoş geldin canım: sağol bitanem evet gerçekten annem yanımda olmasa atlatamazdım sanırım bu dönemi. o yanımda olmasına rağmen 4 kilo veredim. o olmasa heralde hastanelik olurdum(

canım çok geçmiş olsun..inşallah tekrarlamaz. magnezyum falan verdimi doktorun. kas ağrılarını krampları önlüyormuş.
bak sen yaramazlara dimek hala saklıyolar. inşallah tez zamanda öğrenirsin. kız bide doğana kadar saklarlarsa napcen:))) hayırlı sağlıklı doğumlar hepimize inşallah..

aleyküm selam canım.onunda sana selamı varkaydirigubbakcemile3
şöyle yapsak topik açsak ve yer ve mekan çoğunluğun katılımına ve hangi yakada oturduğuna bağlı olarak seçilecektir desek olmazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…