bıraz uyuyun kızlar............sızın gobekler buyuk..............ya hymary serdar beye mı gıtsem bende............yakın banada ne dersın...............
canım ınş haftaya gıdıcem bakalım benı terkeden varmı..............ama sonrasında belkı sredar beye devam edrım..........ınş hayırlısı...............ssk da gecerlı zaten..............ınş canım...............ıyıce kesınleşsın ısımler hazır............yeterkı sağlıkla doğuralım ısım de kolay hazırlıkta ınşşşşşşşş canlar...............
bende kalkım mutfağı toplım vala doğru duzgun bışey yapmıyomm koçısım yapıyoo bana elletmıyoo ama kadın gıbı olmuyo ya..............rabbım onları eksık etmesın basımızdan...............
kaydirigubbakcemile3 wavycim sen de hoşgeldin canım.
Serdar Bey tüm bu akınlardan bizi sorumlu tutup bizi de hastalığından men edermişkaydirigubbakcemile5
Ben de sabahtan beri kocayla beraberdim,o evdeyken bi iş yapmıyorum pek,şimdi de çamaşırlarım vardı onları asıyorum,nevresimlerim,pikem vardı onları attım şimdi.Cadde üzerinde oturuyorum,toz toprak başedilemez boyutta,onları almam lazım,süpürge filan..
Sen de 16 haftayı devirdin kız maşallahh
geçmiş olsun riskli dönemi atlatmışın ne güzel... bende kanama şeklinde değilde çok açık pembe leke geldi ama sabahları oluyo ve devamı gelmiyo.. ben doktoruma ulaşamadım henüz işlemdeymiş.. umarım sorun yaşamam... suyu bol içmeye çalışıyorum çok sağol canım
şşşşt noldunuz yaw şimdide duş alcam dedim canınız duş çekip duş almaya mı gittinizkaydirigubbakcemile3
merhaba şekerler ve onların şekerlikleriii
wavy cim şimdiden Allah kavuştursun Allah veriri kolaylığını zaten bu döneme kadar zor geçmişti bundan sonra inşallah kolay geçer zorlanmassın..
Hymarry cim valla canımı çektirdin temizliğe benimde yapmam lazım ama korkuyorum artık yavaş yavaş yaparız.. bide hayranım cidden sana şikayetlerin yok maşallah pek inşallah hepte öyle gider senin kızlar hanım hanımcık olacaklar şimdiden belli zemuszemus
el muallim cim inşallah terketmez bebişlerin seni hepsi hayırlısıyla dünyaya gelirler
bende dün gece çok rahatsızlandım felaket şekilde karnım ağrıdı birazda fazla akıntım olmuştu sabaha kadar kıvrandım neremin ağrıdığını keşfedemedik böbrek olabilir yada kas tutulmasıdır diye tanı koyduk. sonra eşim araştırmış biraz plasenta yırtılmış olabilir gibi bişeyle karşılaşıp telaş etmiş. gittik dr ye Allaha şükür bebişlerimizi gördük iyilermiş dr ağrı içinde kansızlıktan olabilir yada kas ağrısıdır dedi. şükür içim rahatladı. Ama bebişlerim yine kararlıydırlar ve cinsiyetlerini öğrenemedik. ikiside secdede duruyo gibi duruyorlardı dr de dedi hatta Allah allah ikiside aynı pozisyonda nasıl durmuşlar böyle diye.. neyse hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda
anneyi anladım canım,çok selam kendisine,öpüyorum.
Benim annem de hemen çaprazımda oturuyor,ona olan düşkünlüğüm çok farklı oldu bu işlerden sonra.Allah başımızdan eksik etmesinnn
Ya 3 kişi-5 kişi hiç farketmez buluşmada.Ama buraya topik açarsak katılım daha farklı olur diye düşünüyorum,bi kesinleştirsek yeri ve zamanı..
Canım bunun İstanbulu bilmemekle alakası yok ki,ben de senin oralrı bulamam.Koca bir ülke burası.Karşıda da olsa farketmez,arabalı olcam ben ama Altunizadedeki Capitolden başkasını bilmiyıorum ben yer olarak,senden farklı değilim yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?