Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar ecrin ismini bende düşündüm ama yine bu sitede bir topikte onun anlamı o olmadıgımı öğrendim fikrim değişti bir araştırın derim ecrin ecr kelimesinden geliyormuş ecr kelimesi de ücret anlamında imiş bende Râna düşünmüştüm o da iyi olan güzel demekti oda farklı anlamlar çıktı sünepe kadın anlamları çıktı farklı dilde kurbağa çıktı sinir oldum bilginize benim bir bebeğimin cinsiyetini tam belli değil bakalım birini kız biliyorduk oda erkek çıktı

arkadaşlar lutfen bazı şeylşerı ıyı bılelım..............ecrın adı ucret anlamına geldığı gıbı sevap karşılık...............ıyılık anlamlarınada gelıyo ........ısımlerle ılgılı kısmı bende okudum ama bazıları bılmıyorkı arapçada bır kelımenın tek anlamı yok çok anlamı var ..........ecrın ısmı anlamı çok guzel bır ısımdır..................tek karsılığı ucret değıldır...........lutfen .......................rana kelımesıde farscadır...anlamıda guzeldır..................carpıtmalar etkılemesın..............ısmın anlamı guzel olan onemlıdır................ve bazen her ısmın anlamı yoktur

ya ne ısımlerı koycenız...........ben sölmıcem beş ay sonra sölıcem ınş................

çok sevdığım ısımler erkeklere ........
eymen
sefa
emır
melıh
kızlara
reyhan
reyyan
sena
serra
selva
elvan

muallim canım cerenin anlamını bilyonmu? bi komşumuz sinirimi bozdu kuranda ateş anlamına geliyor sakın koyma dedi. ama böylşe insanı çatlatırcasına. zati hormonlar tavan yapmış balşla atlıyacaktım boğazına tavrından dolayı:jeyyar:

uff alıişamadım bu mini laptopa ya yeni okuma yazma öğren,yor gibi yazıyom. siz beni anlıyonuz dimi

Cerenin anlamı ceylan yavrusu demektir.

Cerenin anlamı ceylan yavrusu demektir.

canım çok sağol bende öyle biliyorum. ama çok bilmiş komşumuz kuranda ateş anlamında kullanıyor sakın kullanma dedi. ama bi söyleyiş tarzı var hani imnsanı çileden çıkartmak için uğraşıyor sanırısın(

ceren yeğenimin ismi çok severim ona uyumlu CEMRE olabilir..

cemrede güzelmiş. ay çok erken aslında.. iki kız dedi doktor ama biri tam kesin değil. belki döner diye bekliyoz:)))

ben geldiiiim:sm_cool:
isim olayına girmişsiniz analarr

ceren........................farscadır................guzel gozlu ceylan yavrusu demek................arapça değılkı kuranda gecsın.............ınsanlar uyduruyo.................cemre ıle karıstırmış senın komsu..........kaldıkı cemre bıle anlamı guzel...................

hymarry nerde arkadaslar bugün yatıyo herhalde tatılede girdi ohhhhhh ne güzel vallaaa
Tatile girdim evet,artık ev hanımıyım ne güzel vallaaa:lepi:
benimkiler bi kız bi erkek olsaydı yağız mehmet ve yaren nazlı olacaklardı. şimdilik iki kız görünüyorlar. yaren nazlı ve ceren. bu arada cerene ikinci isim aranıyor bilginize:)))
şşşşşş kızlara laf yok wavy hanım,iki kız onlar tamam mıopuyorumnanaktan
Bu arada Cerenin yanına klasiktir ama hoş durur Elif acizane fikrimdir.
Yaren nazlı-Elif cerenkaydirigubbakcemile5
Ceren eltimin kzının ismi,çok da severim.Bana da muallim tavsiye etmişti,kimseyi kafan takma.Canın birine atlamak istiyorsa da atla,sonra bi yerlerin şişer..
Bu arada sabah hamurumuzu yedikcokacimcoook.Bütün hücrelerime işledi o tad..

Ben Hale-Şule yada Hale-Sare yada ınci-Sedef düşünüyorummopuyorumnanaktan

hymarry canım hoşgeldin.opuyorumnanaktan
muallim canım azına emeğine sağlık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıslar bu arada ben uzanıyorum başım kazan gibi sıcaktan heralde. gecikmeli cxvp verebilirim. ara ara bakıyorum çünkü.(

bu ısımler cok guzel ya..............ay bellı olsa cınsıyteleruıde bende ısımlerımı yazsam............oğlumun adı................eyup talha......................tuğra adıda guzel.....................

bıraz uyuyun kızlar............sızın gobekler buyuk..............ya hymary serdar beye mı gıtsem bende............yakın banada ne dersın...............

3 yavrun olcak inşallah muallimcim tek tek isimler koy bence yaaaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…