muallim canım cerenin anlamını bilyonmu? bi komşumuz sinirimi bozdu kuranda ateş anlamına geliyor sakın koyma dedi. ama böylşe insanı çatlatırcasına. zati hormonlar tavan yapmış balşla atlıyacaktım boğazına tavrından dolayı:jeyyar:
Cerenin anlamı ceylan yavrusu demektir.
ceren yeğenimin ismi çok severim ona uyumlu CEMRE olabilir..
Tatile girdim evet,artık ev hanımıyım ne güzel vallaaa:lepi:hymarry nerde arkadaslar bugün yatıyo herhalde tatılede girdi ohhhhhh ne güzel vallaaa
şşşşşş kızlara laf yok wavy hanım,iki kız onlar tamam mıopuyorumnanaktanbenimkiler bi kız bi erkek olsaydı yağız mehmet ve yaren nazlı olacaklardı. şimdilik iki kız görünüyorlar. yaren nazlı ve ceren. bu arada cerene ikinci isim aranıyor bilginize:)))
Ceren eltimin kzının ismi,çok da severim.Bana da muallim tavsiye etmişti,kimseyi kafan takma.Canın birine atlamak istiyorsa da atla,sonra bi yerlerin şişer..muallim canım cerenin anlamını bilyonmu? bi komşumuz sinirimi bozdu kuranda ateş anlamına geliyor sakın koyma dedi. ama böylşe insanı çatlatırcasına. zati hormonlar tavan yapmış balşla atlıyacaktım boğazına tavrından dolayı:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?