Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hymarry ne haber canım nasıl gidiyor. geçen yazmıştın bu rapor işini. ben özel bir bankada çalışıyorum. 14 mayısta hataneye düşüktehlikesiyle yattım. işimçok stresli. dr de banka drsiolunca sen evde yat dedi. ben sana 20 gün 20 gün rapor vereceğim dedi. benim rapor 6 tem. bitiyor.o nednele 5 tem. hastaneye gişriş yapacağım. biraz misafir olacağız eşim ben ve 2 tosun paşayla beraber.

evet canım bendede olmuştu hatta hala oluyor içimde bişey boşlukta kalmışta sallanıyormuş gibi.

pamukşekeker, Hymarry canlar sağolun içim rahatladı..opuyorumnanaktananne olmak ner evhamlı oldum çıktım valla(

Canım benim iyi gidiyor diyelim,büyüyen ve ağırlaşan göbekle sıcaklarda mücadele ediyoruz işte.
Merak etmiştim,vay canına,nasıl bir düzenleme olmuş bu yaaa,süperr.Yani raporun gerçekçiliği adına hastanede mi kalcaksınız,doğru mu anladım?

eko çektirmedim canım hamilelikten sonra. hamilelik öncesi çektirdiğimdede normaldi herşey. sanki bana normalden fazla çarpıntım var gibi geliyor hiç hareket etmeden yatarken bile oluveriyor birisi deseki benimkide öyle nefes nefese kalıyorum kalbim yeridnen fırlıycakmış gibi oluyor diye rahatlıycam normalmiş diye.. evham yapmıycam tamam insan endişeleniyor işte bebekleri için gerçi ben okadar endişeli değildim ama annem saolsun endişelendirdi telde konuşurken nefes nefese kalınca kesin bişey varda çöyle olurda böyle olurda diye diye bende kapıldım evhama

ya evham yapmayın yaaa,ben de delleniyorum o zaman.Herşey güzel olacak.Yani bir kere daha hamile olsak bunların normal olduğunu bileceğiz ama şimdi ilk olduğu için büyütüyoruz.O karın nasıl kocaman olcak,o karının içinde hiçmi ağırlık olmayacak düşünsenize,yani çok normal bazı şeyler..

yine çarpıntımız arttı kızlar normal normal evet sıcakta var bir yandan biz gidip yatalım biraz :kedi: kolay gelsin sizlere bebişlerede kocaman öpücükler

pamuksekercim canım,inan benim kalbimde öyle.Ama şöyle düşün,bu bebeklerin orda avası yok,suyu yok,besini yok,yani inanılmaz bir canlı hayatı yaşıyorlar orda.Neyle,sadece kordundan kanımızın taşıdıklarıyla.Besin de ordan ,mineral de.E peki bu vücut tek de değil,iki yavruyu nasıl besleyip büyüteceğiz.Kalp daha yüksek bir taşıma kapasitesiyle kendimizin dışında iki yavruya kan taşıyr canım,e bu da nırmal bir ritimle,normal bir kan pompalama gücüyla olmuyor,olmaz malum demi..Ha doktorun derki,bu tehlikeli bir boyuttur,ya da ailende de vardır,o zaman araştrılır ekstrem bir durum varsa o zaman düşünülür.Ama durup duruken endişe etme,çünkü inan ben de aynı durumdayım.
Geçen de kızkardeşime bir bardak su getirdim,oturdum,kardeşim diyor ki "abla topu topu bi bardak su getirdin,dinazor gibi nefes alıyon yaaa".Gülsem mi,gülmesem mi,e haklı valla..

Ya inanmıyorum,bir başka bilgisayarda yazmaya çalışıyorum,şu yazdıklarımı okursanız harf hataları,köyden dün gelmiş gibi olmuş yaa:kedi:

bende çok ağırlaştım.sıcaklar çok fazla şimid ben kayınvalidemde kalıyorum. çünkü benim ev b.çekmecede .. uzak diye annem yanıma gelene kadar merterdeyim.burası çok sıcakkk.

allah razı olsun drumdan. tabi yat yat zamanda geçmiyor.insanın sağlığı yerinde olmayınca evde oturmak pek işe yaramıyor. hep evdeyim. dr çıkma dedi. benim oysa ne hayallerim vardı tatile gidecektim. ayarlamıştım ama olmadı. seneye yavrularımıda alıp gideceğiöm inşallaahhhh..
rapor için hastanede kalacağım..bu arada doğum yapacağınız hastaneler belli oldumu.. ben bahçelievler medicina da yapacağım. hepimize hayırlı doğumlarrrr..

bu arada bir şey diyeceğim. benim bebekler altlı üstlü yatıyorlar. alttaki kilolu ve haftası 23+4 üstteki bebek 23+0 ve zayıf acaba sizdede böyle durumlar varmı..
bende kaçıyorum .. komşuya çaya çıkıyoruz..öpüldünüz

Canım sıcakta zor tabi,Temmuz Ağustosta Allah sabır versin.Ben de Bahçelievelrdeyim.Nedne Medikana?Doktorun mu orda,teedaviyle mi olmuştu bebeklerin?Orda mı tedavi olmuştun?İkiz bebek sezaryen doğum fiyatı hastanende ne kadar?
Ben Medikal Parkta doğum yapacağım inşallah..
Benim de bir yavru küçük bir yaru daha büyük canım,en sondan bir önceki dr randevumuzda bebekler ayakta gibiydiler bu gittiğimizde dönmişlerdi.ani aynen biri seninki gibi altta,biri üstteydi.Daha onların yerleri çooook değişir.Ama ikizlerde biri biraz daha büyük,biri biraz daha küçük olurmuş,normalmişş..

canım benimde altlı üstlüler ranza gibi yani:)) alttaki üsttekine göre daha uzun ve 2 gün önce..

kıslar ben bişey merak ediyorum. bebişleriniz sağda mı solda mı? ve cinsiyetleri ne? benimkiler sağda ve iki kız:)) koca karı lafları vardır ya kız çocuğu sağda erkek çocuğu solda yerleşir ditye onun için merqk ettim. ay bende national damıydı bi program var onun gibi oldum. onlarda böyle şeyleri test ediyoalr doğrumu yanlışmı diye ona benzedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba wavy bende ikizlere hamileyim.şuan 20+2 haftasındayım.yaşadıklarını aynen bende yaşıyorum.hatta bugun alttan çok kasılmam var bende korkuyorum saatte bakıyorumda her 10 dk. bir giriyor ağrı şuan işteyim 6 olsada çıkıp bir doktora gitsem baya bir tırstım seninkiler normal endişelenme arkadaşım....kaydirigubbakcemile3

Hymarry canım sen bana Kanz'ın fabrika satış mağazasından bahsetmiştin.Senin bahsettiğin yer Lcw'nin fabrika satış mağazasının yanında ki yer miydi?Bir de Halkalı'ya dönen yolda var o mağazanın yeri.

canım görüşürüz afiyet olsun:))

canım benim seninkişlerde normaldir inşallah. saat tutupta iyice streslenme canım.lmaz:

[

canım benim seninkişlerde normaldir inşallah. saat tutupta iyice streslenme canım.lmaz:[/QUOTE]

inşallah canım allah kolaylık versin hepimize sen nerde yapmayı düşünüyorsun doğumunu birde hangi doktora gidiyorsunCADIARZU

kinder ben medical park göztepe.op.dr Serdar Koç'a gidiyorum canım.. kıslar ben bi süre laptopun karşısında olmayacağım..öpüyom hepinizi..

kinder ben medical park göztepe.op.dr Serdar Koç'a gidiyorum canım.. kıslar ben bi süre laptopun karşısında olmayacağım..öpüyom hepinizi..

hımm benimde evim çok yakın hastaneye ben doktorumdan pek memnun değilim açıkçası o yüzden sordum canım sağol

canım yaa bişey daha sorayım ne kadar muayne ücreti veriyorsunuz...ben tüp bebek gebze anadolu sağlık merk.yaptım ama oradaki doktorumu bıraktım biraz aptallık ettim ama muayne ücreti çoktu.şuankindende hiç memnun değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…