evet canım bendede olmuştu hatta hala oluyor içimde bişey boşlukta kalmışta sallanıyormuş gibi.
lotuscum canım hayırlı olsun dularımız seninle inşallah.Doğum gerçekleşince de muhakkak bize birşekilde haber ver lütfen.Çok öptüm canımm..
wavycim canım karnın büyüyünce iyice belirginleşiyor o ağrılar.Yani sanırım çocukların içind ebulunduğu sumudur kesemidir ondanmıdır nedir,yani öyle hissediyorum.Ben Serdar Beye bunu izah etmeye çalıştığımda normal demişti.Dediğim gibi daha da artıyor onlar,ben uyku uyumakta zorlanıyorum valla..
Pamuksekercim nasılsın canım?
hehehehe göbisi de gördün mü:kedi:,her geçen gün daha da büyüyor,ne yapcaz bilmem..
Çarpıntı derken kalbimiz daha hızlı ve daha gümbür gümbür atıyor,yani kan hacmimiz yavrulara yetecek düzeyde pompalanıyor artık.Bu normal,fakat seninki taşikardi boyutunda mı,yoksa kendin mi evham yapıyorsun acaba?Yani senin de hamileliğin ilerledi artık,20.haftadan sonra işin seyri değişmeye başlıyor,bu yüzden dikkat etmek şart.Bununla ilgili bir kalp ekosu yaptırdın mı canım?
Canım benim iyi gidiyor diyelim,büyüyen ve ağırlaşan göbekle sıcaklarda mücadele ediyoruz işte.
Merak etmiştim,vay canına,nasıl bir düzenleme olmuş bu yaaa,süperr.Yani raporun gerçekçiliği adına hastanede mi kalcaksınız,doğru mu anladım?
Canım sıcakta zor tabi,Temmuz Ağustosta Allah sabır versin.Ben de Bahçelievelrdeyim.Nedne Medikana?Doktorun mu orda,teedaviyle mi olmuştu bebeklerin?Orda mı tedavi olmuştun?İkiz bebek sezaryen doğum fiyatı hastanende ne kadar?bende çok ağırlaştım.sıcaklar çok fazla şimid ben kayınvalidemde kalıyorum. çünkü benim ev b.çekmecede .. uzak diye annem yanıma gelene kadar merterdeyim.burası çok sıcakkk.
allah razı olsun drumdan. tabi yat yat zamanda geçmiyor.insanın sağlığı yerinde olmayınca evde oturmak pek işe yaramıyor. hep evdeyim. dr çıkma dedi. benim oysa ne hayallerim vardı tatile gidecektim. ayarlamıştım ama olmadı. seneye yavrularımıda alıp gideceğiöm inşallaahhhh..
rapor için hastanede kalacağım..bu arada doğum yapacağınız hastaneler belli oldumu.. ben bahçelievler medicina da yapacağım. hepimize hayırlı doğumlarrrr..
Benim de bir yavru küçük bir yaru daha büyük canım,en sondan bir önceki dr randevumuzda bebekler ayakta gibiydiler bu gittiğimizde dönmişlerdi.ani aynen biri seninki gibi altta,biri üstteydi.Daha onların yerleri çooook değişir.Ama ikizlerde biri biraz daha büyük,biri biraz daha küçük olurmuş,normalmişş..bu arada bir şey diyeceğim. benim bebekler altlı üstlü yatıyorlar. alttaki kilolu ve haftası 23+4 üstteki bebek 23+0 ve zayıf acaba sizdede böyle durumlar varmı..
bende kaçıyorum .. komşuya çaya çıkıyoruz..öpüldünüz
bu arada bir şey diyeceğim. benim bebekler altlı üstlü yatıyorlar. alttaki kilolu ve haftası 23+4 üstteki bebek 23+0 ve zayıf acaba sizdede böyle durumlar varmı..
canlar nerdesiniz bakem. ya bişey sorcam bugün ara ara rahmime kramplar giriyor. bu nedirki ya. bide yatarken sağdan sola yada soldan sağa dönerken ağrıyor. sanki içinde pinpon topu varmışda sallanıyr gibi. ilk kez olduğu için garipsedim.sizde oldumu hiçböyle bişey..?
evet canım hala raporluyum.doğum iznim 18 ağustos ama ben 16 haftadan beri raporluyum. pazar günü rapor almakiçin tekrar yatacağım hastaneye. benim dr bankanın dr si. o nedenle basit oluyor.sen nasılsın. durumlar nasıl..[/QUOTE
canım yaaa boşver bizmi kurtaracağız bankayı bende ayın 15 ile 24 arası rapor aldım.ama çok sıkılıyorum açıkcası çok zor geldi başlamak inan saat sayıyorum.2 gün sonra doktora randevum var gerekirse bir rapor daha alıcam zaten bugun çok sancım var alttan sendede oluyormu çok endişeliyim.2 gün sonrayı bekleyemicem sanıyorum.opuyorumnanaktan
canım görüşürüz afiyet olsun:))bu arada bir şey diyeceğim. benim bebekler altlı üstlü yatıyorlar. alttaki kilolu ve haftası 23+4 üstteki bebek 23+0 ve zayıf acaba sizdede böyle durumlar varmı..
merhaba wavy bende ikizlere hamileyim.şuan 20+2 haftasındayım.yaşadıklarını aynen bende yaşıyorum.hatta bugun alttan çok kasılmam var bende korkuyorum saatte bakıyorumda her 10 dk. bir giriyor ağrı şuan işteyim 6 olsada çıkıp bir doktora gitsem baya bir tırstım seninkiler normal endişelenme arkadaşım....kaydirigubbakcemile3
kinder ben medical park göztepe.op.dr Serdar Koç'a gidiyorum canım.. kıslar ben bi süre laptopun karşısında olmayacağım..öpüyom hepinizi..
kinder ben medical park göztepe.op.dr Serdar Koç'a gidiyorum canım.. kıslar ben bi süre laptopun karşısında olmayacağım..öpüyom hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?