pensescim canım seni her konuda çok gergin ve tedirgin hissediyorum canım benim,sakin kal,Allaha emanet et.Bana doktor bu gittiğimizde kiloları için ortalamaının biraz altında dedi,benim yapabileceğim birşey var mı dedim,bazı şeyler bünyeden kaynaklanır dedi.Ne yapayım şimdi yani,sağlıklı olsunlar da umrumda değil kiloları bilmem neleri..
Sen de rahat ol canım benim yaaa..
Wavy cim buluşmayı biraz erteleyelim o zaman çünkü sadece ben hamile gibi olmak istemiyorum,bizim hayalimizde herkesin kısmen bir karnının olması vardı.Böyle bir buluşmada senin çocuklarını da ben taşıyormuş görüntüsü olsun iskaydirigubbakcemile3temiyorum
Eveeett angel bi ara koycam dedin,bi daha ses çıkmayınca ben müsait geniş bir zaman bulmadığını düşündüm.Bekliyoruz canım..ya su evdeki net yapılmadı ya yapılsaydı aldıkarımın resmini koycektim amaaaa
Maşallah canım.Ben de başından beri sanki hamile değilmişim gibi hayatıma devam ettim.Evdeki her işimi yemeklerim de dahiliaynen devam ettirdiğim için eşim yada etrafımdaki kimse benim hamileliğimdne bişey anlamdı.Şimdi şimdi kalkmak oturmak zorlaştıkça yardımcı olmaya çalşıyor eşim sağolsun ama eline yakışmıyor adamın ne yapayım,yine arkasından koşuyorum.Diyorum sen yardım da etme bana kızıyorum ama sonra ona da üzlüyorum,gayret gösteriyor en azından adamcağız diye..hymarry canım benim hamileliğim bulantı yüzünden zor geç,yor ama allah biliyor annem ve eşim böyle ilgili olmasa ben hastanelik olurdum gündüz annem akşam eşim bakıyor. ben hamile kaldığımdan beri ev bile temizlemedim diyebilirim. eşim süpürür siler. bulaşık makinesini bile boşaltmama izin vermiyor.AYYY MAŞALLAH DİYEYİM:)))
ya birde ben su son adet tarıhın ilk günü olayını pek anlamadım benım adetım 26 subata bitti ilk günü olarak bu mu sayılıyo yoksa baslangıcı mı benım adetım 6 7 gün sürer genelde ozaman 20 subat ilk günü mü oluyo ben kaç haftalık olmuş oluyom transfer tarıhımı unuttum ama bırı yardımcı olsun bu konuda doktor 18 haftalık dedi ben 18 mı 17 haftalıkmıyım off kafam karıstı
birisi var paradies diye varya ona mesaj yazıcam yani birgün önce dogurur yoksa çiş saatine kadar yazıcak nan
AY İLAHİ HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU VALLA:roflol::roflol: O ZAMAN AĞUSTOSTA ÇIAKR HERALDE BAYAĞI EN AZINDAN ÖYLE DÜŞÜNÜYOM.. BÜYÜR DİMİ BİRDEN BÜYÜR DİYOLAR. AY NE GÜLERİM BEN BİRDEN KİLO ALIRMIŞIM. BU SEFERDE SİZİN BBEİŞLERİ BEN TALŞIYOR GİBİ OLURMUŞUM :roflol::roflol:
PENSES canım adetin ilk günü yaqni ilk başladığı günü baz alacaksın. bittiği günü değil.. senin tedaviyle olmuştu dimi yanlış hatırlamıyorum. genelde ilaçları adetin 3. günü başlatırlar. aklıonda kalmıştır ne zaman başladığın yada kaçı-nda olduğun..
bide ben yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum. senin üçüzmüydü ilk bnaşta.doğru hatırlıyorsam hatırlattığım için seni üzdüysem özür dilerim.:kedi:
amın canım hayırlısı bakalım hepımız ıcınopuyorumnanaktanlotus masallah canım buyutmuşsun ınşşşşşşşşşş rabbım kucağına nasıp etsın..................hangı hastane...................
lotuuuus canım maşallahh yaaa,az kaldı yavrularına kavuşmadan,topiğimizde siftah senden bereket Allahtankaydirigubbakcemile3
Senin için dua ederiz inşallah,hayırlı,sağlıklı kolay doğumlar yaşatsın Rabbim inşallah,güzelce kucağına almak nasip olsun şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine..
Doktorun 37.hafta başına mı verdi tarihii,biz de onu konuşuyorduk şimdi,büyüttün maşallah yavruları desene..
Ayyy gerisi biz geride kalnların başına inşallah..
Nasılsınn,karnın büydü müü,sıcaklar etkilemiyor mu,ben mahvoluyorum yaa
canlar nerdesiniz bakem. ya bişey sorcam bugün ara ara rahmime kramplar giriyor. bu nedirki ya. bide yatarken sağdan sola yada soldan sağa dönerken ağrıyor. sanki içinde pinpon topu varmışda sallanıyr gibi. ilk kez olduğu için garipsedim.sizde oldumu hiçböyle bişey..?
selam arkadaşım nasılsın hala raporlumusun....nasıl gidiyor
Pamuksekercim nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?