Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım benim dr bankanın özel drsi. onun bahçelievlerde polikliniği var.bizim banka orayla anlaşmalı. drmda doğuma girecek. fiyat konusunda hiçbir bilgim yok.çünkü benim masrafları banka ödeyecek. bebişlerde tüp bebek. beylikdüzü medicanada oldu.:CüvCüv:

canım bir önceki yazımda yanlış yere yazdım. benimkiler ranza gibiler:)bebişler ortada

kinder canım hymarry ile ben aynı doktora gidiyoruz. ikimizde çok memnunuz. hymarry muayenehanesine bende hastaneye gidiyorum. hastanede normal ücreti 90 tl. ssklı fiyatı 50 tl canım ama gerçekten çok ilgili bi doktor. aynı zamanda göztepe medikal park ta tüp bebek bölüm başkanı tani buda bi artı bence bizi daha iyi anlıyor canım..

anadolu hastanhesi süper ama çok pahalı bi hastane bende doğumu orda düşünüyordum. gel gelelim ikz olunca özel sağlık sigortam ikizleri kapsamıyor. küvez sorunu olursa altındn kalkamayız diye mecburi ssk da geçen bi hastaneyi tercih ettik. eğer doktorundan memnun değilsen bi seferlik d3eneme babında gidebilirsin ama doğa arkadaşıda gönderdik ve çok memnun kaldı.. zaten biz komisyon almaya başlıcaz:kedi::kedi:

hoşbulduk cok sağol.ben hamilelğin başından beri raporluyum .öyle yürümek iş falan yasak.o yüzden çıkıp şöyle ne kaç paradır haberim yok.26.haftadan öncede düşünmedim hiç.internette varmı şöyle bakıp fikir edinebilcem bir yer.oto koltuğu baktım bir yerde 600.lira çok pahalı yahu .mesela neler aldın yazarmısın

wavy cim komisyon olayına dalmışsın yine..
Serdar Bey gerçekten ilgili bir doktor canım,wavy yi destekliyorum..
Bu arada kzılar artık özgür bir ev hanımıyımdelikafadulden

Valla ben internet olayını hiç bilmem,asla tavsiye de etmiyorum.600 liraya bir yaşa kadar kullanağı oto koltuğu mu olur yaaa,yazık.Yani hiç mi alışveriş yapmıyorsun,yapmayacaksın arkadaşım,internet seni ne kadar karşılayabilir ki,çok hayal kırıklığına uğrarsın.Muhakkak alternatif bir yol bul derim canım.Bildiğin Kanzın oto koltuğu pazarlıkla 65 lira,Pierre Cardin oto koltukları 60-70-80 lira,sen 600 e ne buldun arkadaşım?

evet bende sırf küvez yüzünden bıraktım anadolu sağlık merk.şimdi dr.karsel ertekine gidiyorum.bu doktorda zeynep kamilin doktoru benimki biraz attan eeşeğe binmiş gibi oldu.ama çok ilgisiz bana hiç güven vermiyor açıkçası off çok sıkılıyorum bilmiyorum ne yapıcam..:umursamaz:

Yoooo Kaswacım orayı biliyorum,orasının fabrika satış mağazası yazdığına bakma.Benim 10 liraya aldığım giysiler orda55-60 liraya satılıyor.Neressi fabrika satış anlamadım orayı.Benim söylediğim yer Sefaköyde canım.Öyle Kanz adıyla çaılmış bir mağaza değil,kenarda köşede bir yer,ama hepsi Kanzın ihraç fazlası ürünleri.Ben iç badilerden dış montlara kadar biçok şey aldım 3 e 5 e vallaa

O halde evine de yakınsa hiç düşünme derim canım,wavynin de yazdığı gibi Serdar Beye bir uğra,bak ne kadar memnun kalacaksın.Bizim selamımızı da söylemeyi unutma amakaydirigubbakcemile3yerimseniben

kızlarrrrrrrrr naber................ıyımısınız............ben gezmelerdeyduım..........hymaruy bıttımı8 iş hayatın nasıl tazmınatı aldınmı canım

ayyy sorma canım,benimle görüşmediler bile,moralim çok bozuldu ama evime geldim,düzeldim.
Sonuçta ya benimle sözleşme feshedecekler,ki karşılıklı olmak zorunda,
yada benden istifa alacaklar.
Ben istifa etmediğim sürece mecbur beni çıkaracaklar.
Sorduk soruşturduk bir müfettişe,bir avukata,her halukarda biz karlıyız,onlar bizim peşimizde koşsunlar:mymeka:
bu arada wavyle göbek tokuşturma buluşması yapalım diyoruz,sen de katılırmısınn?

600 lira çok fazla gerçekten. hymarry canım dediğin yere kesin gitcez burda en ucuz oto koltuğu 220 tl( 60-70 çok ucuz yawww..

canım evine yakınsa ve 50 tl uygun geliyorsa serdar beyi dene derim:))
benimde selamımı ilet:))
hymarry canım valla süpersin buraların krokilerini alcambilare senden:))

kızlarrrrrrrrr naber................ıyımısınız............ben gezmelerdeyduım..........hymaruy bıttımı8 iş hayatın nasıl tazmınatı aldınmı canım

kıs maşallah sana bu sıcakta ben kafamı çıkartamıyom:))ama gez bol bol sonra gezemicez(

bencede canım istifa etmediğin sürece yapcak bişey yok elleri mahkum ya uzlaşacaklar yada paşa paşa:))

kıs sırf çabuk nbululşup tokuşturalım diye göbişimi büyütmey çalışıyom:)))

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız okuyorum yazdıkalrınızı şuan hamişlikle ilgili konuşmalarınız sıkıntılarınız var...

bende bi merhaba diyem dedimm....

bu arada bizde mayıs anneleri buluşacağız 6 temmuzda metroportta hymaryy sende gelebilrisen gel tanışmış oluruz

dirim canım selam, her anne adayında olan sıkntılar. bide bilirsin bebiş sayısı çoğaldıkça streste çoğalıyor

sizi çok iyi anlıyorum kızlar çok sorunlu bir gebelik olduğundan benimki

herşeyi takıyordummm

selam kızlar benide aranıza alırmısınız... bende ikizlerime 13 haftalık hamileyim... kasık ağrılarım oluyo arada sanki regl olcam sanıyorum normalmi acaba...

birde bana yardımcı olurmusunuz bende resim koymak istiyorum alta

canım tabiki alırız hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

llypie.com' adresine girersen ordan yapabilirsin. adım adım gözteriyor orda..

hoşbuldum canım... ben üçüz gebeydim fakat geçen cuma biri sonlandı.. acım taze ama sakin olmaya çalışıyorum...
sizlerden öğremek istediğim çok şey var sanırım... bu arada ben beceremedim resim olayını... cinsiyetleri bellimi senın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…