Progestran fitil olarak da kullaniliyor , etkisi daha iyi ayrica yan etkisi de olmuyor. Ben basindan beri fitil olarak gunde 3 kez kullaniyorumprogestan fitil derken ben progestan 200 lük hap içiyorum ayriyetten crinone jel kullanıyırum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?
- Konu Sahibi Hymarry
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2017
- 29
- 9
- 1
- 40
Crinone jeli kullanıyordum, tüp bebekle hamile kaldım, sonra doktor değiştirdim o sıra kanama oldu, profestan 200lükte kullan dedi sabah akşam iç dedi, yani doktor biliyor ikisini de kullandığımı, ilacı içince zaten sersem gibi oluyorum en az 3 saat uyuyorumCrinone jel de progesterone hormonu artirici ikisini birden neden vermis doktor anlamadim . Genel de doktorlar ya ignesini ya jelini yada tablet olanini veriyor. Cunku hepsi ayni gorevi goruyor.
- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
Kaçıncı hafta?Merhaba arkadaşlar,bebeklerimin kıpırtısını her zaman hissedemiyorum ben sizde durumlar nasıl acabaa
- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
İyi hadi çok güzel. Bizde hissetmeyince panik yapmayalım o zaman :) benimde haftaya cuma kontrolum. İnsan korkuyor birinin kalbimi durdu falan diye aklına geliyor Allah korusunfadiming doktora gittim bugün bebekler gayette hareketli ve gelişimleri iyi dedi çok şükür ki
- 16 Kasım 2012
- 549
- 24
- 118
Merhaba hanımlar, benim ikiz hamileliğimin bu dönemlerinde ( 24. Hafta içindeyim) yorulunca ya da yürümeyi fazla yapınca karnımda ağrı oluyor, doktorum daha bol istirahat etmemi önerdi. Sizde durumlar nasıl? Şimdilik göbek büyüklüğüm bana anormal gelmiyor, acaba kaçıncı haftadan sonra tek gebeliklere göre daha iri oluyoruz? Haftası ileri olanlar fikir verirse sevinirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla evaltlarımızı bize bağışlasın. Amin.
Bayanlar lütfen fikir verin çok zor durumdayım.16+5gunluk ikizlere hamileyim.yalniz bebeklerden biri 14 haftada kaldı.plasenta yetersizliği dedi profesör yalnız onun dışında bebek çok sağlıklı sonlandırmayalım muhtemelen kendi vazgeçecek besin alamayınca fazla dayanamaz dedi.basina böyle bisey gelen varmi eğer düşük olursa digerinide kaybetme ihtimali varmisplasenta yetersizliği genelde bebeğin ölümuylemi sonuçlanıyor ufakta olsa doğuma.kadar dayanamazmi
Şöyle açıklayayım saglikli gördüğü bebeği sonlandirmak istemedi.hastaliktan dolayı gerileme değil çünkü yetersiz besin.kendi kendine kalbi durursa çift yumurta ikizi oldukları için diğerine zararı yokmuş doğuma kadar durur orda dedi.ama devam ederse anne tansiyonunu yukseltip erken doğuma neden olması ihtimalide var.yani çok zor bir karar insan kalbi atan eli ayağı düzgün bi evladıda siz sonlandırın diyemiyor.allah büyük diyorum kendi vazgeçsin.yani sadece erken doğumda digerini riske sokarmis
Inşallah teşekkür ederimEn hayırlı sonucu alırsınız inşallah
Bende ikiz annesiyim ben dogum yaptigimda tek gebeligi olan hasta vardi yanimda dogum yapmisti onunkide 11. Haftada ayrilmis erken dogum olmustu saglikli ama kuvezdeydi rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinBayanlar lütfen fikir verin çok zor durumdayım.16+5gunluk ikizlere hamileyim.yalniz bebeklerden biri 14 haftada kaldı.plasenta yetersizliği dedi profesör yalnız onun dışında bebek çok sağlıklı sonlandırmayalım muhtemelen kendi vazgeçecek besin alamayınca fazla dayanamaz dedi.basina böyle bisey gelen varmi eğer düşük olursa digerinide kaybetme ihtimali varmisplasenta yetersizliği genelde bebeğin ölümuylemi sonuçlanıyor ufakta olsa doğuma.kadar dayanamazmi