- 25 Aralık 2013
- 41
- 44
- 34
merhaba kızlar. şu anda kendimi çok yalnız hissediyorum. ara verme kararım bir anda ayrılığa dönüştü. yani beni o terk etti bir anda. 1 bucuk yıldır çıkıyorduk. yüzüklerimiz vardı ve tam 10 aydır aynı evde yaşıyorduk. bunalmış benim gibi bir insanla yapamıyormuş falan filan. bir hafta boyunca peşinden koştum barışmak için videolar attım yazılar yazdım, tık yok. 10 ay boyunca ne kadar kavga da etsek biz birbirimiz olmadan uyuyamayan insanlardık. iki üç gün bir nedenden dolayı görüşmesek deli gibi özlerdik birbirimizi. güzel kokulum o benim yani öyle bir sevgi ki içimde öyle temiz ki anlatamam size. bir iki ay içerisinde kötü oldu ve ayrıldı yani benden. bana göre bunlar aşılamayacak şeyler değildi ve onu kaybettiğimde anladım ki aslında ben onu tahminimden çok daha fazla seviyormuşum. her neyse ayrıldık hemen ertesi gün fotoları kaldırdı. eve geldi eşyalarını almış, yüzüğünü bırakmış anahtarını bırakmış ve gitmiş. 17 gün falan geçti bu eşya olaylarının üzerinden. bu arada beni ve bazı arkadaşlarımı instagramdan çıkarmış. ben onun ailesinden kimseyi çıkarmadım ama whatsapp dan engelledim belki kaybettiğini düşünür diye. hiçbir şekilde de aramıyorum ama geri dönse mutluluktan deliririm heralde. döner mi ne yapmalıyım ya bi yardım edin hadi bana ağlamaktan öldüm günlerdir 6 kilo verdim...