- 8 Haziran 2010
- 199
- 0
anladım canım..zaten ben hiç bir şey yapmıyorum artık msnde her gün giriyorum ama çevrim dışı takılıyorum..arada sırada kendimi uygun durumuna gösteriyorum..ve ben msndeysem duruyor.değilsem durmuyor..dünde nickine_?_?_?_?_?&_?_?_?_?_?aynen bu şekil yapmış ikimizin isimleride 5 harfli belki benimdir belkide başkası ama dün yine girdim msne msndeydi..sonra bağlantım koptu..tekrar girdim bu sefer yoktu..canım benimkisi çok gururlu kendileri aslan burcu ben aslan burcu erkeği kadar gururuna düşkün bir erkke görmedim..ben onu reddettim tamam gururunu kırdm kabul.bu sefer ben adım atınca oda haliyle gururu kırıldığı için kabul etmedi..şimdi dediğin gibi vazgeçmek istemiyorsa benden bir adım atar..istiyorsa da kendi bilir ben elimden ne geliyorsa yaptım...
En mantıklısını yapıyorsun bence şuan için. Gururu kırılmıştır muhtemelen ve tamir için de zamana ihtiyacı vardır, o yüzden üstüne gitmemek en iyisi senin de yaptığın gibi. Senin de dediğin gibi isterse iletişime geçer illa zaten ki bence o MSN'de yazdığı da ikinizin adları, özlemiş "siz" fikrini, belli. Bence kısa bir süre sonra bir şeyler diyecektir, sen bekle bakalım.