- 30 Haziran 2009
- 1.086
- 13
Evet bana da ne hissettiğini bilmiyor gibi geliyor.Bana bir açık kapı bıraktı ''İhtiyacın olduğunda yanındayım'' diyerek, oysaki ayrılırken ''İhitiyacın olursa arkadaşlarımdan isteyebilirsin'' demişti.Bizimki yavaş yavaş yola geliyor sanırım=) Sabredemiyorum ben ona yazıyım diyorum ama kendime engel oluyorum, şu ana kadar ona yazmamam işe yaradı sonunda pes eden o oldu, biraz da benden bekliyor sanırım.Rapunzel'cim, diğer başlıkta okudum son gelişmeyi. Buradan yazayım, bence kafası çok karışık. Sana birşey hissetmediğini söylemiş ama bence doğru değil. Tabi ki seviyor seni, baksana hala bazı resimleri facebook'ta tutuyormuş. Ne yaptığını ne istediğini bilmiyor erkek arkadaşın ama kesinlikle sen doğru yoldasın. Biraz daha sabredersen gelip sana açılacağını düşünüyorum. Kendince vicdan yapmış sanki biraz da "trip atmıyorsun değil mi" gibi şeyler yazması da bu yüzden. Yakında büyük bir özleme düşüp senin peşinden koşmaya başlayacağına inanıyorum. Ama biraz zaman gerekiyor sanırım.
3 gündür msnde yine sessizleşti ama sonunda dayanamayıp yine o yazacak, anladım bunu.Çok moral verdin canım cidden çünkü benim de içimden bu tür şeyler geçiyordu ve acaba abartıyor muyum diyordum=) Aslında küçük şeyler bunlar ama erkekler genelde bizim gibi düşünmedikleri için bu kadar küçük şeyler bile onlar için bir şeydir diye düşünüyorum.