Sevgili white sen ve esincee hanımın tüm yorumlarınızı okudum esincee mutluluğu yakalamış ne güzel ama sizin sanırım gelişme yok ama gönülden diliyorum en hızlısından mutluluk sizi bulsun herkeze moral olmaya çalışmışsınız ve oldukça mantıklı yaklaşımlarınız benimde daha önce kısaca yazdığım bir olayım var 20 gün oldu ses yok unutacağız birbirimizi acaba ben ona bisküvi ve oyuncak almıştım hediye biliyordu onları adresine göndersem bi yoklasam diyorum tepkisini öğrenirim ne dersin canım
Benim hikaye kısaca şöyle aynen kopyalıyorum"esincee hanım "Kesinlikle ona karşı tek bir adım atma, sessizliğe gömül. Ama ortadan tamamen kaybolma, onu engelleme bi yerden. Sentutuyorum"sin, merak uyandırırsın"bu tavsiyenizi mantıklı buluyorum ve bende 10 gündür sesdizliğe büründüm normalde o problem çıkardığında hep alttan alır yalvarırdım ama hersey çok güzel giderken ilk buluşmamız için benim şehrime gelecekken gün boyunca yarın için çok heyecanlıyım derken gece" zaman istiyorum hislerim istediğim seviyede değil biraz kendimi dinleyeceğim "dedi şok oldum öyle hazırlanmıştımki bilirsiniz biz kızlar nasıl ince ince hazırlanıyoruz özel çikolata yaptırdım sonuçta ilk kez geliyor nasıl yıkıldım anlatamam msj karşılık vermedim 10 gün oldu tık yok malesefki dönmesini istiyorum kendimi zor tutuyorum