- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
benim erkek arkadaşım da egoistti, burnu düşse eğilip almazdı sana öyle diyeyim. asla tükürdüğünü yalamaz :) ben de o yüzden döneceğini düşünmüyordum. içten içe bekliyordum ama bu kadar egoist birisi pişman olsa da dönmez diyordumO kadar çok istiyorum ki dönsün, mahvettigi hayatımı görsün o da benzer acıları yaşasın. Ama bir yandan da bu şekilde terkeden gururlu egoist varlık neden dönsün ki, dönmez diyorum. Hatta beni terkederken de ilk kız arkadaşını terkettiğini ve asla bir gün bile pişman olmadığını söylemişti. Yani bana da pişman olmayacağım demek istedi.
Ki tanıyorum onu pişman bile olsa aramaz tükürdüğünü yalamaz korkunç bir egosu, ozsaygisi var kendine.
Bu sekilde imkansız görüp de dönen var mi merak ediyorum? Kendi kendime diyorum bir yandan da o istediği kadar egoist olsun Allah var. Yanına koymaz bana yaptıklarını. Elbet yaşar ve anlar.
4,5 ay üstüne döndü. az buz süre değil.
ha dönünce ne oldu, başım göğe erdi mi? yo hayır. gözümde çok büyütmüşüm onu anladım
naçizane tavsiyem, ben onun dönmesini beklerken kendimi çok tükettim. umudumu çok daha erken kaybedebilecekken kendi kendime acı çekme süremi uzattım. bunu söylemesi kolay yapması çok zor biliyorum ama mümkün olduğunca kendini dönüş olmayacağına inandırmaya çalış