arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

20 şubat son iletişim tarihimiz 9 ocakta ayrıldık 20 ocaktan 20 şubata kadar ara ara aradım :) :) yaptım bunu :KK70: Aslında tam olarak öyle de değil, beklemiyordu ayrılığı şaşırdı ben ayrılalım dıyınce emın mıısn ara da vermeyelim yani ayrılalım mı dıyosun dedi. aman öff sonuç olar vazgeçti mi vazgeçti demi

20 şubat son iletişim tarihimiz 9 ocakta ayrıldık 20 ocaktan 20 şubata kadar ara ara aradım :) :) yaptım bunu :KK70: Aslında tam olarak öyle de değil, beklemiyordu ayrılığı şaşırdı ben ayrılalım dıyınce emın mıısn ara da vermeyelim yani ayrılalım mı dıyosun dedi. aman öff sonuç olar vazgeçti mi vazgeçti demi

Daha 4 ay olmamış bence 1 ayı var onun o zaman belli olur vazgeçip vazgeçmediği. Her dönen de dönmüş olmuyor white beni görüyorsun döndü de ne oldu böyle olmasındansa dönmemesi daha iyi değil mi bi de bu var

Esinceciğimm o yine arayacak nasılsa canım.. En son senin aramanda kaldı değil mi? Lütfen canım süründür biraz burnu sürtsün hemen barışırsan hiçbir şey değişmez.. Bugüne kadar kaybetme korkusuyla davrandın, aman ters anlamasın, ya iyice vazgeçerse mantığıyla davrandın diye iyice rahatladı. Bak daha yaşın genç iş hayatı var önünde kimler kimlerle karşılaşırsın. İnana ben senin şartlarında olsam bu kadar takmazdım. benim ki evliliğe çok yakın bir ilişkiydi o yolda ilerliyordu ve hiç engel yoktu benim yaşımda büyük olduğu için bu kadar taktım. Eminim güzel bir kızsındır takma o kadar bırak o kaybettiğini düşünsün bunu sağla.. Benim ki var ya bana bi adım atarsa yandı .. Cevap bile vermeyi düşünmüyorum iyice süründürene kadar .. Sürünmeyecekse güle güle zaten.. aynı şey senin erkek arkadasın için de geçerli..

gidip iki üç tur atıp gönül eğlendirip heyecan arayıp geliyorlar ne amaçları olacak ! iyi ii gün sonra yine demeyeceği ne malum oralı bile olmayın kızlar !

Esinceciğimm o yine arayacak nasılsa canım.. En son senin aramanda kaldı değil mi? Lütfen canım süründür biraz burnu sürtsün hemen barışırsan hiçbir şey değişmez.. Bugüne kadar kaybetme korkusuyla davrandın, aman ters anlamasın, ya iyice vazgeçerse mantığıyla davrandın diye iyice rahatladı. Bak daha yaşın genç iş hayatı var önünde kimler kimlerle karşılaşırsın. İnana ben senin şartlarında olsam bu kadar takmazdım. benim ki evliliğe çok yakın bir ilişkiydi o yolda ilerliyordu ve hiç engel yoktu benim yaşımda büyük olduğu için bu kadar taktım. Eminim güzel bir kızsındır takma o kadar bırak o kaybettiğini düşünsün bunu sağla.. Benim ki var ya bana bi adım atarsa yandı .. Cevap bile vermeyi düşünmüyorum iyice süründürene kadar .. Sürünmeyecekse güle güle zaten.. aynı şey senin erkek arkadasın için de geçerli..

Bu ayrıldıktan sonra sessiz kalmaktan daha fazla irade istiyor white :) Sessiz kalmak zordu arayınca cevap vermemenin zorluğu 2 katı bunun :) Evet canım en son benim aramamda kaldı bugün sınavlarım bitiyor araması lazım bu hafta sınavlarımı beklediyse. Evliliğe çok yakın bi ilişkiyse bu kadar zamanda unutması mümkün değil bence bugün yarın arayacak ya da yazacak sana ben öyle hissediyorum :)

inşallah Esinceciğimm .. Bi gelişme olunca haberdar edicem seni zaten. Sen de yaz mutlaka bu arada sınavlarında da başarılar dilerim .. :)

Dönse herşey eskisi gibi olacak mı ki ? Peki tekrar gitmeyeceginin garantisi var mı ? Güvenebilecek misiniz? Gerçekten seven insan gitmez.. Niye gitsin ki severken? Onun için gittiyse döndürmeye çabalamak boş ,gereksiz.. Çünkü dönerse daha fazla üzülen taraf yine bizleriz.. Hayırlısı..

inşallah Esinceciğimm .. Bi gelişme olunca haberdar edicem seni zaten. Sen de yaz mutlaka bu arada sınavlarında da başarılar dilerim .. :)

Whitecım, eski erkek arkadaşımla tekrar başladık :) Son olarak buraya aramasını beklediğimi yazmıştım. Sınavlarımın bittiğinin ertesi günü mesaj yazdı buluştuk, doğumgünümde de hediye almış görüştük ve o gün açık açık söyledi her şeyi. Ben de belli bi süre zaman verdim kendime ve ona sonuç olarak ayrıldıktan 5 ay sonra tekrar başladık. Eskiye göre daha ilgili daha çok üzerime düşüyor bu sefer vurdumduymaz olan taraf benim ayrılık iyi ki olmuş diyorum bu açıdan :) Bakalım nasıl devam edecek. Sende bir gelişme var mı, ne hissediyorsun ona karşı, daha iyi misin?

yaa süper :)))) inanılmaz sevindim biliyordum böyle olacağını . yok canım ben de şuana kadar hiçbir gelişme, umudumu kestim artık görünce selam bile vermiyoruz birbirimize benden ciddi anlamda soğumuş da ben görememişim işte artık canım acımıyor cok daha iyiyim :)) senin adına çok sevindim umarım hepp çok mutlu olursunuz ve böyle devam eder.. Bi şey olursa yazarım ben sana. selamlarr ..

esincee gercekten cok sevindim :) .Allah mutlu mesut etsin. Nerdeyse iki aydır ben de görüşmüyorum.Ve birini buldu sanırım.Bana zor kadınsın derdi,simdi baskasına diyor.

Daha 4 ay olmamış bence 1 ayı var onun o zaman belli olur vazgeçip vazgeçmediği. Her dönen de dönmüş olmuyor white beni görüyorsun döndü de ne oldu böyle olmasındansa dönmemesi daha iyi değil mi bi de bu var
Canim dort ay demek ? Erkegin pismanlik suresimi.. Kiz biz hic gorusmuyiruz ayni yerde oturuyoruz ama bir araya geldigmz bi ortam.yok bisey yok gizden irak ginuldende irak ben unutamiyorum 26 mayista ayrildik bugune kadr hic arayip sormadim.oda oyle uc hazidanda tartistik bi konu yuzunden engellettim kendimi madem sevmiyosun istemiyosun engelle gitsin beni niye tutuyosn dedm kda bekle yaoarim sonra vs dedi ama benm israrimla engelledi en son hala kaldirmadi. 3 hazirandan beri. İk iyillik bi iliskimiz vardicama.surekli kus baris oyleydik . b udort ay ne oliyor

Canim dort ay demek ? Erkegin pismanlik suresimi.. Kiz biz hic gorusmuyiruz ayni yerde oturuyoruz ama bir araya geldigmz bi ortam.yok bisey yok gizden irak ginuldende irak ben unutamiyorum 26 mayista ayrildik bugune kadr hic arayip sormadim.oda oyle uc hazidanda tartistik bi konu yuzunden engellettim kendimi madem sevmiyosun istemiyosun engelle gitsin beni niye tutuyosn dedm kda bekle yaoarim sonra vs dedi ama benm israrimla engelledi en son hala kaldirmadi. 3 hazirandan beri. İk iyillik bi iliskimiz vardicama.surekli kus baris oyleydik . b udort ay ne oliyor

3 aylık bir ilişki.Şuana kadar hiç ayrılmadan yaşadığı en uzun ilişki.Ciddi ilişki istemiyormuş .Sevgisi bitmiş galiba bilmiyormuş.Yanlız kalmak istiyormuş.Kısaca sıkıldı benden ama diyemedi .Onu sevdiğimi biliyordu bana giderken seni hayata küsmüş mutsuz görmek istemiyorum dedi .Eski sevgilisiyle de sürekli ayrıl barış bir ilişkileri varmış ilişkiye girmişler falan kız benden çok farklı çok rahat bir kız.Hemen eklemiş zaten onu tekrar .Maddi manevi her konuda destek oldum.Bana ayrılırken seni seviyorum ama seni mutsuz ediyorum senin hayatından senin için çıkmam gerek gibi vicdan yüklü mesajlarda attı.Alışana kadar mesaj atayım dedim hayır dedi .Buradan uzakta okumaya gidecek ya bu sene hemen oradaki kızları eklemiş.15 gün oldu ayrılalı .Ben facebook dan instagramdan engelleyince o da beni watshapptan engelldi 6 gün sonrada engeli kaldırdı.Hiç bir şekilde iletişime geçmedim.Arkadaşlarının dediğine göre başkalarıyla konuşuyormuş benimleyken zaten hissediyordum ama bu onları bildiğimi bilmiyor.Ne olur sizce ?

Slm kizlar, hiç umadiginiz anda beni sil, istemiyorum seni diye eski erkek arkadasi olan geri dönüs yapmak istedi mi ?

Bu konuda için müsterih olsun genelde dönüyorlar karşılık verip vermemk senin elinde canım ...bana dönenler hep geciktikelri için sevgim bitmişti kabul etmedim...

ZEZE Kendine odaklanmaya çalış , hayatına devam et hem de daha iyi daha mutlu devam et bunu görünce zaten pişman olacak. Hiç üzülme seni hak etmeyen birinden kurtulmuş oldun.

ZEZE Kendine odaklanmaya çalış , hayatına devam et hem de daha iyi daha mutlu devam et bunu görünce zaten pişman olacak. Hiç üzülme seni hak etmeyen birinden kurtulmuş oldun.
Evet hiç hak etmiyor hemde .Kalp işte değdi bir kere bana .Umarım ben onu unuttuktan sonra pişman olur.

bak ne güzel en azından bilincindesin. Daha yaşında çok genç sadece kendi duygularını düşün önemli olan senin mutlu olman . Ona gelince herkes ektiğini mutlaka biçer :KK66:

tamıtamına 3 ay 2 gün oldu mayıs 15 indeydi ayrıldık of 2 gündür rüyalarımda ..sebep çok dır dır etmem ve telefonumu 36 saat kaybolup iletişimi kesmem bu 3 ay içinde 2 kere özür diliip yalvar yakar mesaj attım yapma etme diyerekten ..1 kere dükkanına gidip konuşmaya çalıştım yüzümü gözümü hiçbişeyimi görmek istemiomuş 1 kerede geçen hafta yanlışlıkla mesaj attım arkadaşıma atıorum diye el alışkanlığı .. ona bile geri dönen yok yanlış oldu fln diye umudumda kalmadı zaten sizce dönermiii dank edermi ya kafasına daha sonra :KK43:(

tamıtamına 3 ay 2 gün oldu mayıs 15 indeydi ayrıldık of 2 gündür rüyalarımda ..sebep çok dır dır etmem ve telefonumu 36 saat kaybolup iletişimi kesmem bu 3 ay içinde 2 kere özür diliip yalvar yakar mesaj attım yapma etme diyerekten ..1 kere dükkanına gidip konuşmaya çalıştım yüzümü gözümü hiçbişeyimi görmek istemiomuş 1 kerede geçen hafta yanlışlıkla mesaj attım arkadaşıma atıorum diye el alışkanlığı .. ona bile geri dönen yok yanlış oldu fln diye umudumda kalmadı zaten sizce dönermiii dank edermi ya kafasına daha sonra :KK43:(
ben cevap verımmı tatlım:)

X