Canımm henüz giriyor sayılmaz epey karışık :) Sana da fikrini sorayım fikir ala ala kafam epey karıştı her kafadan farklı bir ses çıkıyor bir de sen yorumla :)
Bir süre önce mesaj attı bana müsaitsen bu akşam yemek yiyelim mi dedi ve buluştuk. Buluştuğumuzda da yaptığım affedilmeyecek bir şey değil dmi dedi, ayrıldıktan sonra iyi ki tepkisiz kaldın düşünme fırsatı buldum, senle hep buluştuğumuz yerden geçerken çok kötü oldum falan dedi. Ertesi gece yemek yapmış onun resmini çekip attı, kısa konuştuk. Bikaç gün sonra bi daha yazdı aradı hatta mesajlaşmanın sonunda da, güya bi şey soracakmış. Birkaç gün geçti baktım bi şey demiyor ben aradım açık açık sordum sen ne düşünerek bana mesaj attın diyerek. Nasılsın ne yapıyorsun diye dedi, ben de gördün ne yaptığımı konuşmaya gerek yok o zaman daha fazla dedim. Ben ara ara konuşuruz diye düşünmüştüm dedi. Bana mesaj yazma sebebin vicdansa buna hiç gerek yok vicdan yapacak bi durumda değilim dedim, beni tanıyorsun ben öyle biri miyim asla öyle bi sebebi yok dedi. İyi peki öyleyse dedim. Sınavların ne zaman bitiyor dedi telefonda, kapatırken de müsait olduğunda görüşelim mi dedi. Görüşürüz dedim. Kapattık telefonu bu konuşma 8 gün önce oldu, hiçbir şey demedi ondan sonra. Eski sevgilim de bizim okuldan mezun, stajyer şu an. Benim final dönemim olduğunu, mezuniyet aşamasında olduğumu biliyor. Acaba finallerim bitince mi bir şey yapacak? Gerçekten de öyle karaktersiz biri değil. Bu arada sana da finallerinde başarılar diliyorum canım :) Sen ne düşündün bu çocukla ilgili pişman mı sence?