canım nereye konu açtın acabaaa? link gönderebilir misin? Aynen öyle yapıyorum merak etme adım gibi biliyorum takip ettiğini zaten.. Bu arada sen onu sosyal medya hesaplarından silmiş miydin? ben her yerden sildim daha ilk gün.. Telefon rehberimden de sildim sadece son görülmemi görebiliyor fotoyu göremiyor.. Eğer hala onun telinde kayıtlıysam tabi bakmamak için silmiş olabilir çünkü.. Valla inanılmaz sevindim senin adına allah bundan sonra sevdiğin sürece yanından ayırmaz inşallah .. Belki de ilişkiniz için çok iyi oldu bu süre daha sağlam ilerler bundan sonra :) :) :)
Whitecım sana gelişmeleri anlatayım benim de kafam karıştı belki bana bi yol gösterirsin. Eski sevgilimle ilgili en son konu açmıştım biliyorsun 4 gündür yazmıyor diye, o konuyu açtıktan bir gün sonra mesaj attı. Kısa bi sohbet ettik. Sonra aradı beni gözlüğü kırılmış lens alacakmış ben lens kullandığım için bana sormuş 15 dakika lens konuştuk. Tabi ben konuşmak için bahane arıyor gibi düşündüm. Üstünden 4 gün geçti yine sustu bu kez benim tepem attı iyice beni yokladığını düşündüm, aradım onu. Konuşmamız da özet olarak şöyle oldu;
Ben: Sen bana neden mesaj attın, aklıma takıldı sormak istedim.
O: Nasılsın, napıyosun diye merak ettim.
Ben: ? Ne yaptığımı gördün.
O: Konuşmayalım mı diyorsun yani?
Ben: Gerek var mı?
O: Ben ara ara konuşuruz diye düşünmüştüm.
Ben: Ne için?
O: Ya hep konuşalım ya hiç konuşmayalım diyorsun yani.
Ben: Gerek var mı konuşmaya? Ne yaptığımı ortak arkadaşlardan da öğrenebilirsin.
O: Gerek yok başkalarından öğrenmeye. Temkinli yaklaşıyorsun yani.
Ben: Eğer mesaj atma sebebin içini rahatlatmaksa ya da vicdansa buna gerek yok vicdan yapılacak bi durumda değilim gördün gibi.
O: Beni tanıyorsun zaten ben öyle biri değilim, asla öyle bi sebebi yok için rahat olsun.
Ben de konuşma sonunda iyi tamam o zaman dedim, kapatırken de müsait olduğunda görüşelim dedi. Görüşürüz dedim. Şimdi ne diyorsun bu konuşmaya? Pişman olduğuna dair hiçbir şey söylemedi. Sence nasıl davranayım, ne amaçla mesaj attı bana?