Genelde değil bu böyledir. Bende de öyle oldu, ilişkideyken o kadar umursamıyordum nasıl olsa birlikteyiz diyordum ama gerçekten bu hale geleceğimi tahmin etmediğim için umursamıyordum. Sonra kurtarmak için çok uğraştım tek taraflı hiçbir işe yaramadı. Onun pişman olmasını beklemiyorum. Ben ilişki için çabaladım yani kaybettikten sonra değer anlama diye bir şey yok. Bir insan sizi kıskandıktan ya da tamamen kaybettikten sonra değerinizi anlıyorsa hiç anlamasın daha iyi bence. Esincee sen de canım eğer bu aralar dönerse bir ara vermişsiniz gibi düşünür devam edersin ama çok zaman geçerse 2 kere düşün derim.
Aslında bu ara bana iyi geldi biliyor musun whitecım. Bu ayrılık bana iyi geldi. Onu o kadar hayatımın merkezine oturtmuşum bütün günümü ona kafa yorarak geçirmişim ki son zamanlarda düşünsel anlamda bir rahatlama olduğunu hissediyorum. Zaten sağlıklı sevmiyormuşum onu. Şu an yok ama ittire kaktıra bir şeyleri ona yaptırmaya çalışmıyorum. Yine başlarsak benim için her şey daha farklı olacak onsuz da yaşayabildiğimi biliyorum artık. Sağlıklı sevmek diye bir şey gerçekten var severken kendimizi verdiğimizde çok çabaladığımızda gerçekten aslında yanlışı biz yapıyoruz. Çok zaman geçerse zaten ben geleceğini zannetmiyorum. Sürekli benim bir şeyler yaptığım bir 10 ay daha geçirmek istemiyorum zaten onunla. Olacaksa eskisinden çok farklı olacak.