arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

Bende olmadi ve asla olmicakta cünkü biz cok kanli bicakli ayrildik...:gitme: aylesi beni istemedi oda beni birakti icin ben ona bi takim sözler dedim sonrada o bana yane olmaz asla...lmaz:

6 haftaa olduuuu tıııkkk yoookkkkk

Tam yedi ay sonra.
Hiç ummadığım anda evet..

:96::96:inanmıyorumm yaaa peki bu 7 ayda mutlakaa konuşmussunuzdur ??? yada sen konusmadın o konusmadıı n bilim gelip senimi buldu...
ayy bide bunları okyuncaa ümitleniyorum hep ben yaa gelirr diyee offf

üzülme bak arif günü yaklasiyor eger gercekten cok istiyorsan o gece 1000 ihlas süresini oku ve besmele cek her defasinda duvalarin kabul oluyormus.

tatlımm gününn 24 saatii hep aklımdaa vee hep dua ediyorumm saten kararmsar olmamayaa çalışıyorumm allahım inşallah benimdee benim gibi dua edenlerindee dualarını kabul eder inşaaalah en kısa zamanda...

:96::96:inanmıyorumm yaaa peki bu 7 ayda mutlakaa konuşmussunuzdur ??? yada sen konusmadın o konusmadıı n bilim gelip senimi buldu...
ayy bide bunları okyuncaa ümitleniyorum hep ben yaa gelirr diyee offf
Hayır..Hiç konuşmamız filan olmadı.Onunla ilgili herhangi bir haber de almadım.
Tam da unutmak üzereydim..:90:

Benim ilişkimde biteli 3 hafta oldu. Bu sefer hata bende malesef. Gereksiz sinir ve kapris yaptım son tartışmamızda. 3 hafta içinde ara ara msj ettım, aradım, ve yalvardım. Yok döndüremedim. En son artık dün noktayı koydum. ona gel inat etme yapma seni seviyorum falan tarzında msj ettım. Ama aldığım cavap - İnan seni özledim, seni seviyorum ama seninle benim bir geleceğimiz olamaz......

Böyle düşünüyor. Ben de ona ölene kadar yoluma çıkma artık dedim. Valla ben artık beklemiyorum arkadaşlar. Çünkü ne kadar hatayı ben yapmışta olsam güzel günleri unutup bir kalemde sildi beni. Ve çok af diledim. Hatalı olduğumu bildiğim için. Son bir şansı haketmiştim. Çünkü çok şey yaşadık. Umarım sizinkiler döner. Ben önüme bakıyorum artık.

daha önce döndüğünü söylemiştim keşke dönmeseymiş değişen hiç bişey olmadı hala aynı adam hala aynı düşünceler bu kez tamamen bitti..artık üzülmüyorumda anladım o gerçekten sevmemiş beni seven insan karşısındakine artık benim kurallarım geçerli diye bişey söylemez herhalde

ilk cevap benden BEYİNSİZLERDE ondan...
başka heyecan arıyolar aradıklarını bulamayınca geri dönüş yapıyorlar...
:1closedeyes:

kesinlikle beyinsizler. ben üniversitedeyken bir çocuktan hoşlanıyordum çok geçmdene arkadaş teklif etti. kabul ettim ama çok az görüştük çünkü hiç anlaşamadık sürekli gece gündüz gezmek istiyordu fırlamanın tekiydi. bu sebep yüzünden benden uzaklaştı bende ayrılalım dedim hemen kabul etti acayip içime oturmuştu birde arkadaşlarından duydum benim için evlenilecek kız demiş ama ben şuan ciddi bir ilişki düşünmüyorum demiş. çok üzülmüştüm gururuma yediremedim. ikimizinde okulu bitti o alanyada oturuyordu. ben burda kpss sınavı için dershaneye yazıldım o da alanyada kendi işini kurmuş. aradan bir yıl falan geçti sürekli aramaya başladı telefonda yalvarmalar evlenelim demişti şok olmuştum. ama geçmiş ola

1 buçuk ay olacak hala ses yok.Bayramda ailesini arayacağım hiçbirşey olmamış gibi.O konuyu açmam ama en azından bir şekilde kendimi hatırlatmış olurum.

1 buçuk ay olacak hala ses yok.Bayramda ailesini arayacağım hiçbirşey olmamış gibi.O konuyu açmam ama en azından bir şekilde kendimi hatırlatmış olurum.

Rapunzel'cim, başka bir konuda da yazdım, bence ailesini gerçekten aramamalısın. Olaylar tatsız boyutlara gelebilir, yanlış anlaşılabilir. Bu benim fikrim tabi ki, sadece belirtmek istedim elbette karar senin. Sevgilini de ailesini de en iyi sen tanırsın ama yine de arayıp aramamayı bir kez daha düşün değerlendir.

Son düzenleme:
matahari evet dediğin gibi o kutladı bayramımı msnde, böylece baya konuştuk diğer başlıkta anlattım durumu.Senin de yorumunu bekliyorum=) Kafamı çok karıştırdı.

Rapunzel'cim, diğer başlıkta okudum son gelişmeyi. Buradan yazayım, bence kafası çok karışık. Sana birşey hissetmediğini söylemiş ama bence doğru değil. Tabi ki seviyor seni, baksana hala bazı resimleri facebook'ta tutuyormuş. Ne yaptığını ne istediğini bilmiyor erkek arkadaşın ama kesinlikle sen doğru yoldasın. Biraz daha sabredersen gelip sana açılacağını düşünüyorum. Kendince vicdan yapmış sanki biraz da "trip atmıyorsun değil mi" gibi şeyler yazması da bu yüzden. Yakında büyük bir özleme düşüp senin peşinden koşmaya başlayacağına inanıyorum. Ama biraz zaman gerekiyor sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…