ha bu arada yani tamadam gibi adam aslinda..yani insani yari yolda koyacak bi kisiligi yok ama kati birisi...tanistgimizin ilk haftasinda yegeniyle daha sonra ablalariyla tanistirdi... sonra hemen en iyi arkadsiyla tanistirdi beni...hersey iyi gidiyordu...samimi ve ictenlikle ve seviyeli bi sekilde...ta ki bana karismaya baslayana kadar...eve gec gitme...acik giyinme sakin benim yanimda...gezenti diye laf sokuyordu bana sürekli...en son iste acik giyimden falan tartistikkk..bigün disardan geldim dondum dedim..acik mi giyindin dedi...evet acik derken yazlikgiyindim dedim.. daha sonra nolduysa ondan sonra araya sogukluk girdi...birde bana agir konustu..benim tersimi bilmioyrsun gibisine..ertesi gün ben yazdim günaydin diye basladim oda bana soguk yazdi..öyle yapinca ben yazmadim aksama kadar...aksam saat 22 gibi inatci birisisin degilmi dedi..girdi konuya bende yazdim devamini...ertesi günden itibaren bana yazmadi...
bende bi msj attim..eger beni istemiyorsan söyle bunu benimde bilmeye hakkim var öyle degilmi yazdim..yazmadi...bigün boyunca hemde..bende ertesi gün yine yazdim buna...ben seni adam gibi adam sanmistim.güvenmistim ama sen bna yazmiyorsun...sanirim benim davranislarimi begenmiyorsun ve bana söylemioyrsun birsey var dedim..
..cevabi kisa ve öz su oldu...evet var ve bitmistir yazdi...bende neden bitti sebep söyle dedim...yazma tamam kendine iyi bak hoscakal dedi...sebep söylemedi...aksama yine yazdim bana bi sebep söyle diye zorladim..huyunu suyunu begenmedim ve o sicakligi yakalayamadm bitti yazdi
((( basimdan kaynar sular döküldü tabi...bende yazdim sen beni insan yerine koymuyosun nasil muamele yapiyosun..zaten ben seni rahatsiz etmem bundan sonra sebebini ögrendikten sonra dedim ..ama ediyorsun dedi falan..sonra ben hoscakal yazdim bi dahada ne o yazdi ne ben üc gün gecti aradan...hic umudum yoktu geri dönmez asla diyordum ama nedense iki gündür kendimi hakli görüyorum önceden haksiz görüyordum yeterince ilgi göstermedim ona diye dsünerekten ama...simdi hakli olduugmu düsnüyorum ve beni o kaybetti diyorm.. bekliyorum sadece...ama geri geldiginde onu geri kabul edermyim istermiyim onu bende bilmioyrum cünkü üzdü beni..