- 19 Haziran 2010
- 1.168
- 1
Bir de benim onun peşinde koşma sürecim, tekrar adım atma dönemim kafamda diğer çocuğu bitirmemle oldu. Eskiden çok aşıktım ona ama şimdi umrumda bile değil. Ne kadar tuhaftır ki şimdi umrumda olan benim geçmişte bıraktığım kişi oldu. :97:
iste bu sundan oluyor.. sen degerini anladin zaman gectikce.. onun nekadar kiymetli oldugunu sana deger verdigini anladin..
Sana bisey diyimmi.. benimkisi kabaydi aslinda.. yeri gelince cok ilgi gösterirdi ama bi tartismada hep üste cikardi.. ve bana demedigini birakmazdi.. en kücügünü söyleiyim.. defol git lanet falan (( ve ben cok kinardim onu hep söylerdim konusma böyle diye ama dinlemezdi.. iliskimiz ilk senelerindede bana cok cektirdi.. kiz arkadslarimla görüstürmedi vs...
ve benim ondan sogutucak 2 sey yapti.. ayip burada söyleyemem :)) ve suan o aklima gelince gicik olyuorum ona ..yani benim ona dönmem imkansiz..
bu arada bana acilan ama sonra konsmayani silmistim ya geri ekledim kabul ettii :))))) yuppiiiii mutluyum bennn bilmiyrmmm bosluktamiyim diye ona cok isindim bennnn