Hepimiz zaten şu geri dönüş meselesini intikam temelli istiyoruz zaten.
Ama benim gibi uzun bir süre geçince hiçbir şey istemez oluyorsun. Artık o insan benim için intikam alacağım kadar bile değerli değil gözümde. Ben artık geçtim oraları.
Heh tamam o zaman sen böyle devam et. Senden haber alamasın, güçlü ve hayatını onsuz da gayet mutlu bir şekilde devam ettiren bir genç kız görsün karşısında. Eminim pişman olacaktır. Sen yeter ki başın dik devam et yoluna. Üzülen de o olsun bundan sonra. ) İnşallah kıymetini bilen, seni çok mutlu edecek birini bulursun canım. Seni istemeyeni de salla gitsin. Onun için kendi kendine üzül ağla tabi, belli bir süre öyle geçiyor ama kimseler bilmesin bunu. Sonra zaten hepsi geçip gittiğinde her şey çok güzel olacak. :97:
Çoook dogruu soyluyorsunn :)) Insallah bıgun oyle bırını bulurumkı benıçook sever :) ama bunun ıcın uzuluyorum suan kımseye soylemıyorum.. kendı ıcımde yasarım. nasıl olsa bıgun geçıcek...o sahış benı kaybettıgıne yansın .. jetonları koselıymış dıyolar. ınsallah buda anlar degerımı bıgun.. o zamanda ben onu ıstemem ınşallah.. bu eskı sevgılıme hakaret edıyoduu senı nasıl uzer dıye.. bak sımdı kendısı uzdu gıttı.. dıgerıde buna hakaret eder