Harun özkana oldum. Ekip full kadındı, ufak bir hastane ama çalışanları çok sıcak kanlı. Harun bey de öyle, babacan bir tavır sergiledi. Ameliyatı lokal anesteziyle oldum. Başlangıçta iç dudakları dış dudaklara birer dikişle sabitliyor, işte o aşamada henüz lokal anestezi tam tesir etmediği için çok canım yandı, belirtmeme rağmen biraz dayan diyerek devam etti ama inanın gözümden yaş aktı.. Sonrasında hiç bir şey hissetmiyorsun zaten damardan sakinleştirici verdikleri için de rahatsın. Ekibin hepsi kadındı bu beni çok memnun etti. Ameliyat kısa sürdü gibime gelmişti ama 1 saat 15 dk sürmüş. Seninle sohbet ediyorlar vs ameliyat bittiğinde odaya çıkartılıyorsun, doktor gelip son durumuna bakıyor. Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrf çekip sana gösteriyor. Ameliyat öncesi bilgilendirme yapıyor, ameliyat sonrasında nelere dikkat etmen gerek vs. Bununla ilgili yazılı bir metin veriyor. Ameliyat sonrası lokalin etkisi geçince şiddetli ağrı duydum hemen yemk yiyip verdiği ilaçları aldım. Güçlü bir ağrı kesici veriyor. Ertesi gün il dışından gittiğim için yolculuk yaptım. Ağrı kesiciyi dün almamaya başladım çünlü kanamayı artırdı. Ama ilk iki gün almamak pek akıl karı değil çünkü gerçekten ağrı hissediyorsun. Bugün 3. Günüm. Kanama hala devam ediyor, steril gazlı bezle idare ediyorum. Doktor gerçekten işinin ehli, ve ameliyat sonrası ne zaman ulaşmaya çalıştıysam hep teşefonun öbür ucundaydı.. soru sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Yalnız fazla düşünmemek gerek, gidin ve bir an önce kurtulun derim.. Ameliyat sonrası yeni bir hayata başlamış olmanın düşüncesi bile moralimi oldukça yükseltti..