• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar harun özkan a himenoplasti yaptiranlar düşünenler buraya destek olalım lütfen

Kizlar son durumdan haberdar edeyim dedim hala muayeneye gidemedim bilmiyorum tuttu mu tutmadı mi ama bence tuttu baktığım zaman bi açıklık yok çünkü bu ay sonu da düğün var artık oluruna bıraktım doktor doktor gezmekten yoruldum olduysa oldu size burdan yazarım bide normal Hareketlerime gelecek olursak hiç bi kisitlamam kalmadı artık eskiden olduğu gibi davraniyorum ağrı sizi yok çok hafif kasintilar oluyor sadece uzun zamandır yazmiyordum kusura bakmayın ama çok sıkılmış tim bu konudan ay sonunda size sonucu yazarım inşallah görüşmek üzere

gidemedim bu yüzden de yazamadım ... yapamayacağım ... kimin ne düşündüğü umrumda değil en azından şimdilik biraz zamana bıraktım ... bi ömür vicdan yaparım gibime geliyor ... kaldıramam ... yinede şu aklımın gel gitlerinde bi değişiklik olursa size yazarım ...

Niye gidemedin git yaptir firsatin varsa kafan rahat olsun gerisini akisina birakirsin olursa olur olmazsa olmaz kanaman ama paran ve firsatin varsa git yaptir bence ben oyle yapmayi dusunuyorum para biriktirdigimde ve firsat buldugumda gidip yaptircam baska care yok cunku

kızlar harun özkana gidipte bir çok kişinin tutmamış olan var. ondanda harun özkanla ilgili kafam karıştı. kesin olur başka doktor anlamaz diyor ama burda yazan arkadaşların bir kaçına tutmamış deyip yeniden yapacakmış . çok karışıyor insanın kafası yaaaa...

Merhaba kızlar,
Ben 4 ay önce ameliyat olmuştum harun bey e ve önceki yazdıklarımı okuyan arkadaşlar başıma bir sürü talihsizlik geldiğini biliyordur.kendim baktığımda kapalı görünüyordu ama "doktor bir olumsuzluktan bahsedecek mi,yeniden operasyon gerekir mi?" diye içim içimi yiyordu.harun bey geç kaldığı için 15 20 dk böyle ecel terleri döktüm.sonra geldi ve hemen muayeneye aldı.bacaklarını açıp yattigin korkunç koltukta muayene etmedı neyseki, sedyeye yattım ve bu içimi çok rahatlattı.yaşlı bir doktor bile olsa o kadar aydınlık bir ortamda bacaklarını açip uzanmak hattadoktorun vajinamin fotoğraflarınıçekisi çok rahatsız ediciydi ama herşeyin yolunda olduğunu duyuncabütün bu kötü duygular geçti.ameliyattan once de fotoğraf çektiği için öncesi ve sonrası hallerini gösterdi eskiye oranla nerdeyse hiçaçıklık yok denilebilirdi.yine de zarimin esnek bir yapıda olduğunu her ihtimale karşın dugunden kısa bir zaman önce bekaret raporu almamda fayda olduğunu söyledi."jinekologlar anlamaz mi hocam" dedim."çok güzel tutmuş anlamazlar" dedi.haftaya buisleri yapan bir doktora gidip muayene olacağım bakalım nelersöyleyecek.sormak istediğiniz bir şeyolursa çekinmeyin:KK66:

Merhaba kızlar,
Ben 4 ay önce ameliyat olmuştum harun bey e ve önceki yazdıklarımı okuyan arkadaşlar başıma bir sürü talihsizlik geldiğini biliyordur.kendim baktığımda kapalı görünüyordu ama "doktor bir olumsuzluktan bahsedecek mi,yeniden operasyon gerekir mi?" diye içim içimi yiyordu.harun bey geç kaldığı için 15 20 dk böyle ecel terleri döktüm.sonra geldi ve hemen muayeneye aldı.bacaklarını açıp yattigin korkunç koltukta muayene etmedı neyseki, sedyeye yattım ve bu içimi çok rahatlattı.yaşlı bir doktor bile olsa o kadar aydınlık bir ortamda bacaklarını açip uzanmak hattadoktorun vajinamin fotoğraflarınıçekisi çok rahatsız ediciydi ama herşeyin yolunda olduğunu duyuncabütün bu kötü duygular geçti.ameliyattan once de fotoğraf çektiği için öncesi ve sonrası hallerini gösterdi eskiye oranla nerdeyse hiçaçıklık yok denilebilirdi.yine de zarimin esnek bir yapıda olduğunu her ihtimale karşın dugunden kısa bir zaman önce bekaret raporu almamda fayda olduğunu söyledi."jinekologlar anlamaz mi hocam" dedim."çok güzel tutmuş anlamazlar" dedi.haftaya buisleri yapan bir doktora gidip muayene olacağım bakalım nelersöyleyecek.sormak istediğiniz bir şeyolursa çekinmeyin:KK66:
bu ne ya ? bekaret raporu al diyorsa yaptığı işe güvenmiyordur.

bu ne ya ? bekaret raporu al diyorsa yaptığı işe güvenmiyordur.
Benim ilk seferinde de kanamam olmamıştı,zar yapın esnek ve damar dokusu az dedi harun bey.ilk seferde de böyle bir durum yaşandığı için "riske atma işin garanti olsun" dedi.fotoğraflarini çekip gösteriyor zaten sana baya kapkapalı bir yer orası o yüzden söylediği seyi işine güvenmemesine değil durumun vehametinin farkında olup yol göstermeye çalışmasına yorum

Benim ilk seferinde de kanamam olmamıştı,zar yapın esnek ve damar dokusu az dedi harun bey.ilk seferde de böyle bir durum yaşandığı için "riske atma işin garanti olsun" dedi.fotoğraflarini çekip gösteriyor zaten sana baya kapkapalı bir yer orası o yüzden söylediği seyi işine güvenmemesine değil durumun vehametinin farkında olup yol göstermeye çalışmasına yorum
Anladım. Yani duruma göre değişiyor.bende harun özkanla ebru z. Arasında kaldım. Ebru hanımın son dikiş olayı sıkıntılı

Estetik cerrahlarün yaptıgı operasyonlarda esneme riski daha mı az oluyor.yorumlardan genelde o çıkıyor.

Merhaba kızlar hatirlarsaniz bende Harun beye yaptırmıştım ve dugunum vardı çok şükür bi sıkıntı olmadı kanamam oldu çok şükür Harun a güvenin bu işin ehli o çok mutluyum kabus bitti ben kontrole bile gitmedim çokta güzel geçti Sorunsuz özelden yazanlara bi süre yazamayabilirim girmem sıkıntı oluyor görüşmek üzere :-)

çok sevindim canım şükür inş. bizlerde atlatırız sen ne kadar evvelinde yaptırmıştın bende mayısın ilk haftası tekraradan yaptıracağım haruna

Arkadaşlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum harun özkan nasıl biri acaba ya tecrübeli olduğu kesin ama yaşlı gibi biraz bi sıkıntı olurmu acaba.

Back