- Konu Sahibi angelinaaa244
Yok sadece flep yöntemi yapıldı
Cok tesekku ederim canim bilgin icin simdi nasilsin iyimisin gecti mi hersey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sadece flep yöntemi yapıldı
Bugün 9. Günüm iki günden beri kabızlık çekiyorum evveldi gün tuvalletten sonra bir iki damla çok hafif bir kanama oldu doktoru aradım 3. Günde dikişler kaynıyor zaten bişey olmaz dedi ama bilmiyorum artık şişliklerim indi artık daha rahatım kanama ya da akıntım da çok kalmadı biraz gerginlik ve ayaktayım biraz dolgunum hissediyorum geçen gün aynayla muayene ettim sanki tamamen dikmiş kapalı eski halini de hatırlıyorum çok büyük fark var tabi ama halâ kafamda soru işareti var muayene olup her şey yolunda denilene kadar da rahat etmeyeceğim çünkü çok çektim bu buhran beni yıllarca çok üzdü inşallah bundan böyle yüzüm güler. İnşallah sizler de en kısa zamanda kurtulursunuz bu sancılardanCok tesekku ederim canim bilgin icin simdi nasilsin iyimisin gecti mi hersey
Bugün 9. Günüm iki günden beri kabızlık çekiyorum evveldi gün tuvalletten sonra bir iki damla çok hafif bir kanama oldu doktoru aradım 3. Günde dikişler kaynıyor zaten bişey olmaz dedi ama bilmiyorum artık şişliklerim indi artık daha rahatım kanama ya da akıntım da çok kalmadı biraz gerginlik ve ayaktayım biraz dolgunum hissediyorum geçen gün aynayla muayene ettim sanki tamamen dikmiş kapalı eski halini de hatırlıyorum çok büyük fark var tabi ama halâ kafamda soru işareti var muayene olup her şey yolunda denilene kadar da rahat etmeyeceğim çünkü çok çektim bu buhran beni yıllarca çok üzdü inşallah bundan böyle yüzüm güler. İnşallah sizler de en kısa zamanda kurtulursunuz bu sancılardan
Bugün 9. Günüm iki günden beri kabızlık çekiyorum evveldi gün tuvalletten sonra bir iki damla çok hafif bir kanama oldu doktoru aradım 3. Günde dikişler kaynıyor zaten bişey olmaz dedi ama bilmiyorum artık şişliklerim indi artık daha rahatım kanama ya da akıntım da çok kalmadı biraz gerginlik ve ayaktayım biraz dolgunum hissediyorum geçen gün aynayla muayene ettim sanki tamamen dikmiş kapalı eski halini de hatırlıyorum çok büyük fark var tabi ama halâ kafamda soru işareti var muayene olup her şey yolunda denilene kadar da rahat etmeyeceğim çünkü çok çektim bu buhran beni yıllarca çok üzdü inşallah bundan böyle yüzüm güler. İnşallah sizler de en kısa zamanda kurtulursunuz bu sancılardan
Hemen bu psikolojiden kurtulmak zor inşallah bu derdi olan herkes bir çözüm bulabilir. Hayır istda yaşamıyorumBi de canim istanbulda mi yasiyon
Hemen bu psikolojiden kurtulmak zor inşallah bu derdi olan herkes bir çözüm bulabilir. Hayır istda yaşamıyorum
Canım ne yaptın gittin mi doktora..inş..hiç bir problem yoktur..bende bu dertten muzdaribim ve çok korkuyorum..benim de ist.a gelip ameliyat olmayı çok istiyorum bu dertten kurtulmayı.acaba yerini bulabilirmiyim.hayata küstüm bi türlü adepte olamıyorum..benim bi de istemeyerek oldu..kendimden nefret ediyorum..Kızlar bugün 15. Günüm dün tam otururken çok şiddetli bir ağrı hissettim bugün biten akıntınim yine başladı ve bu akşam bir damla kan geldi öyle sanıyorum ki tutmadı yarın doktoru arayacağım ve bu işi yapan bir doktora muayene olacağım moralim çok bozuk bir hafta öncesinin ağrılarını batmalarını yaşıyorum şu anda
canım geçmiş oldun bende de idrar kaçırma olmştu ara ara halada oluyo açıkçası ben kontrole gdemedım ist. dışında olduğum için sen mutlaka git gelişmelerden haberdar et bizleri.Kızlar bugün 15. Günüm dün tam otururken çok şiddetli bir ağrı hissettim bugün biten akıntınim yine başladı ve bu akşam bir damla kan geldi öyle sanıyorum ki tutmadı yarın doktoru arayacağım ve bu işi yapan bir doktora muayene olacağım moralim çok bozuk bir hafta öncesinin ağrılarını batmalarını yaşıyorum şu anda
Benim kaybedecek zamanım olmadıgı icin ögrenir ögrenmez gidip yaptırdım.3 gün oluyor yaptiralı hatun özkana.bakalim bunun akıbeti ne olacak.iğleşme süresi 1 ay.eger yaptrmamış olsaydım gelirdim ama malesef hemen gidip yaptirdim.Canim bnde ona yaptiricam ama fiyati pahali geldi sen hangi şehirden gelcen birlikte gidelim mi?
Nasildi anlatirmisin? Bnde ona yaptiricam çünkü güvenilir mi acaba. Bide bnm ablamin düğünü var 1 ay sbra eşya tasiycaz oyniycam fln etki edermi hateketlerimde. Anlatirmsn rica etsem.Benim kaybedecek zamanım olmadıgı icin ögrenir ögrenmez gidip yaptırdım.3 gün oluyor yaptiralı hatun özkana.bakalim bunun akıbeti ne olacak.iğleşme süresi 1 ay.eger yaptrmamış olsaydım gelirdim ama malesef hemen gidip yaptirdim.