arkadaşlar harun özkan a himenoplasti yaptiranlar düşünenler buraya destek olalım lütfen

canım benim çok sağol ilişkiye başlamadan eşim benimle sevgili olmak istedi bende dedim bak bunlar bunlar geçti başımdan bu şekilde hatta dedim ben bu operasyonu yaptırdım o da benim açık görüşlü olduğumu görünce daha da çok benimle sevgili olmak istedi durumu anlayışla karşıladı hatta ben çıkar ayrılırız gözüyle bakıyordum bana ilişkiye başlarken ben bu işi evliliğe götürmek istiyorum diyerek başladı. hatta bana dedi operasyonu yaptırdın neden söylüyorsun diye güldü bende senin gibi iyi bir insana yalan söyleyemem diyerekten konuya girdim eşimi daha önceden tanıyordum arkadaşlığım vardı iyi dürüst bir insan olduğunu bildiği için öylelikle açılabildim.( Allah bin kere ondan razı olsun )......
herneyse bundan önceki ilişkimde konuyu söyledim başta bu kişi tamam falan filan dedi tabi 2 ay sonra çıktı işin kokusu bana şiddet hakarete varasıya kadar gitti olay ondan sonra dedim insanlar dürüst davranmayı haketmiyor gecelerce ağladığımı bilirim bir keresinde gözüme vurdu araba da gözüm kanlandı kan çanağına döndü kör olucaktım onun yüzünden daha neler neler yaşadım karakollara düştüm çağresizlikten, hep umutsuzdum hep erkeklere güvenmiyordum beni böyle kabullenecek biri olucağını asla aklımın ucundan geçirmezdim.. ama az da olsa inanın iyi insanlar var inancınızı lütfen kaybetmeyin kızlar sizler değerlisiniz aileniz için

CANIM MERHABA BENDE HARUN ÖZKAN BEY VE ŞİŞLİMEDDE ŞÜKRÜ SANUS BEYLE GÖRUSTUM
IKISIDE KESIN SONUC VERDI BANA
IKISININ ISLEMIDE KESIN SONUC FORUMDA OKUDUGUM KADARIYLA
AKIN BEYDE ŞÜKRÜ SANUS BEYE GIT DEDI
COK CARESIZIM SEN KURTULDUN NE GÜZEL:KK43:
BUNLARDAN BASKASINA GIDEMEM KESIN SONUC ALMAM LAZIM
COK KÖTU SEYLER DUYDUM DIGER DOKTORLAR HAKKINDA
BANA SÜRECİ ANLATSANA CNM
BU ARADA GÖZÜN AYDIN ATLATTIN YA BEN :KK42::KK42::KK42:

Merhaba bana yardımcı olacak kimse yokmu bende kalıcı zar dikimi için doktor arıyorum ama hiç karar veremedim şükrü bey harun özkan tuğay karakaya bunlar-dan hangisine gitmeliyim lütfen sonuç alanlar varsa yardımcı olsun

Harun bey jinekok değil plastik uzmanı bebek doğacak oradan o yüzden bence TURGAY BEY veya AKIN BEY. mantıklımıyım yakında olacağım ben

Harun bey jinekok değil plastik uzmanı bebek doğacak oradan o yüzden bence TURGAY BEY veya AKIN BEY. mantıklımıyım yakında olacağım ben

Harun bey hakkında cok ıyı seyler duydum ama cok pahalı
Akın bey keza öyle hatta hıc olumsuz bırsey duymadım hep olumlu sonuclanmıs
ama yurtdısında sanırım

Harun bey hakkında cok ıyı seyler duydum ama cok pahalı
Akın bey keza öyle hatta hıc olumsuz bırsey duymadım hep olumlu sonuclanmıs
ama yurtdısında sanırım
Evet akın bey yurt dışında onun için şükrü beyi önerdi asistanı kararsız kaldım bende harun bey 5 bin tl ayarla gel diyor çok kararsizim

Burda her görüşe saygım var
Sadece islam inancına sahip olanlar için uyarı mahiyetinde yazıyorum, katīyen sizi yargılamıyorum.
Bu inanca sahip bir biteyseniz sizleri Nur suresini okumaya davet ediyorum, ilk 20 ayeti okumanız yeterli tamamını okumanız çok daha iyi olur.
Bir insanı aldatan bütün insanları aldatmış gibidir ,kutsal temeli olan evlilik yalan üzerine kurulması ilişkiyi temelden kusür üzerine kurmak demektir ve bu cok üzücü bir durum.
insan yaşamı boyunca çeşitli hatalar işler ve haliyle değerlerinden sapabilir bu sizi inançsız kılmaz.
İnandığınız değerlere uyarak yaşamak, kainat düzenine uygun olarak yasamak demektir.
Islam inancı zina edenleri zina edenlerle evlenmeyi layık görmüştür,zina etmeyenleri de zina etmeyenlere layık görmüştür.
zina eden kişi etmeyenle evlenemez mi denirse bu sadece zina etmeyen tarafın bu durumu kabul etmesi ve zina edenin tövbe etmesiyle mümkündür.

Karşı cinse açıklamak çok zor bi durum ama kainat sonsuz olasılığa sahiptir.
Her insan kendine uygun insanı neden bulamasın 7.5 milyar insandan sadece bir tanesisin, tövbe edip rabbine döndüğünde
-ya rabbi aldandım ,hata ettim ama farkina vardım yine sana dondum ellerimi açtım beni mutlu edecek ,benimde onu mutlu edeceğim insanlarla karşılaştır demesi yeterli.
Rabbimiz her birimizi çok ama çok seviyor ve bütün hatalarımıza karşılık bizlere tövbe kapısını açmış, bizi seven rabbimiz bizede bir kurtuluş yolu muhakkak açacaktır.
Ne kadar hata yaparsanız yapın, biliniz ki rabbiniz sizi seviyor ve sizleri davet ediyor ,dönüş onadır.
Her biriniz degerlisiniz hiç bir hata sizi değersiz kılmaz sadece sizi farklı kılar ve sizi farklı bir yaşama hazırlar.
İnaniyorsaniz üstünsünüzdür ,o halde inandığınız degerlerle yaşayinız ki üstün olasınız...

Canım asla öyle bir durum yok burda harun özkanın reklamnı yapan asla görmedım kendısı bu işte uzmandır benım basından berı düşündüğü m ıkı doktordan biridir
Bende fiyat aldım cok pahalı gelınce vazgectım en cok ıcıme sinen akın bey oldu ama akın bey cok sukur sorunum yok:) ama akın bey olmasaydı kesın harun beye gıderdım kendısı bu işte uzman
Bunu bir kez daha anlamıs oldum:) bu arada evlılıgınde ınsallah cok mutlu olursun:)
Siz kime yaptırdınız kalıcı mı geçici mi sonuç aldınız mı

Selam arkadaşlar.
Ben dügüne 44 gün kala harun özkana kalıcı yaptirdim gecen yıl.tuttuda.hic bir problem yaşamadim.ama dügün öncesi icim rahat etsin die bu işleri yapmayan bir kadin dogum doktoruna gidip muayene oldum durum ne die.o gittigim doktorda problem yok tutmuş demişti.bence sizde yaptirdiktan sonra mutlaka bu işleri yapamyan bir jinekologa gidip muayene olun tutup tutmadigina dair.
Kanamaniz ne kadar oldu çok zorlandiniz mi

X