• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar harun özkan a himenoplasti yaptiranlar düşünenler buraya destek olalım lütfen

Nasildi anlatirmisin? Bnde ona yaptiricam çünkü güvenilir mi acaba. Bide bnm ablamin düğünü var 1 ay sbra eşya tasiycaz oyniycam fln etki edermi hateketlerimde. Anlatirmsn rica etsem.
yani eşya taşima falan cok hareketli olacaksan biraz daha bekle derim ben.şimdi harun özkanin ameliyat öncesi tawrı tarzı gayet iyiydi.hemşiresi de ikiside baya telkinde bulunup rahatlatıyorlar.ameliyathanede 45-60 dk arası sürüyor .sonrasinda hemen cıkabiliyorsun.ben tek gitmiştim.sorun olmadi dönmem.operasyondan sonraki ilk iki hafta cok önemliymiş.ani hareket yok.agır kaldirmak yok.öne arkaya ani harekette bulunmak yok.bacaklari acmak yok.hızlı yürumek yok.spor yapmak yok.bunlar gözünü korkutmasin cok zor şeyler degil.sadece biraz özen.eger vaktin warsa ablanin dügününden sonra yatir derim ben.cünkü para veriyorsun sonucta

yani eşya taşima falan cok hareketli olacaksan biraz daha bekle derim ben.şimdi harun özkanin ameliyat öncesi tawrı tarzı gayet iyiydi.hemşiresi de ikiside baya telkinde bulunup rahatlatıyorlar.ameliyathanede 45-60 dk arası sürüyor .sonrasinda hemen cıkabiliyorsun.ben tek gitmiştim.sorun olmadi dönmem.operasyondan sonraki ilk iki hafta cok önemliymiş.ani hareket yok.agır kaldirmak yok.öne arkaya ani harekette bulunmak yok.bacaklari acmak yok.hızlı yürumek yok.spor yapmak yok.bunlar gözünü korkutmasin cok zor şeyler degil.sadece biraz özen.eger vaktin warsa ablanin dügününden sonra yatir derim ben.cünkü para veriyorsun sonucta
Benim şuan vaktim var bidahada bulamam maalesef oturman kalkman nasil? Bn calisiyrm günde git gel 4 otobüs degstryrm otobüsler baya sarsiyor bisy olur mu acaba bide kimse blmiycek fark edilir mi sence?

Benim şuan vaktim var bidahada bulamam maalesef oturman kalkman nasil? Bn calisiyrm günde git gel 4 otobüs degstryrm otobüsler baya sarsiyor bisy olur mu acaba bide kimse blmiycek fark edilir mi sence?
Yani ilk iki hafta dikkat etmen lazim.dinlenmen lazım.istanbulda oturuyorsan eger araya sıkıştırıp hemen yapmak zorunda degilsin.cûnkü operasyon 45 dk falan sürüyo.cok cok boşluk bulup yaptirman gereken bir operasyon degil.o yüzden yogunlugunun daha az olacagı zamanı kolla derim ben.operasyondan sonra öle cok cok agrı sızı olmuyo.ama senin dikkat etmen lazim.cok hızlı hareket etme,ani hareket etme,cok fazla egilip kalkma.yani ilk iki hafta bol dinlenmeli bir zaman gecirirsen senin icin daha iyi olur.ama bu forumda bir arkadaşında yogun bir iş temposu wardi aama yinede tutmuştu.sorun olmamişti.böle şeylerde olabiliyor.ama yinede işini şansa birakma bence.cok hassas bir konu.

Yani ilk iki hafta dikkat etmen lazim.dinlenmen lazım.istanbulda oturuyorsan eger araya sıkıştırıp hemen yapmak zorunda degilsin.cûnkü operasyon 45 dk falan sürüyo.cok cok boşluk bulup yaptirman gereken bir operasyon degil.o yüzden yogunlugunun daha az olacagı zamanı kolla derim ben.operasyondan sonra öle cok cok agrı sızı olmuyo.ama senin dikkat etmen lazim.cok hızlı hareket etme,ani hareket etme,cok fazla egilip kalkma.yani ilk iki hafta bol dinlenmeli bir zaman gecirirsen senin icin daha iyi olur.ama bu forumda bir arkadaşında yogun bir iş temposu wardi aama yinede tutmuştu.sorun olmamişti.böle şeylerde olabiliyor.ama yinede işini şansa birakma bence.cok hassas bir konu.
Ya İstanbul da oturmuyrm işte başka zamaniminda olacgini zannetmiyrm yaptrnam lazm bnm korkum farkedilmesi maalesef :( evlilik icin 10 ay var.sen nasilsn şuan bi aksaklik bi durum varmi hala harun ozkana yaptırmakta kararszm sen ne dusunuysn bu konuda?

Ya İstanbul da oturmuyrm işte başka zamaniminda olacgini zannetmiyrm yaptrnam lazm bnm korkum farkedilmesi maalesef :KK43: evlilik icin 10 ay var.sen nasilsn şuan bi aksaklik bi durum varmi hala harun ozkana yaptırmakta kararszm sen ne dusunuysn bu konuda?
Yani şöle söleyeyim ilk zamanlar hareketlerin biraz kısıtlı oluyor.insanlar farkeder ama basur ya da hemoroid oldum rahat oturamiyorum gibi bi yalan uydurmak zorundasın.zaten rahat harekette etmemen lazim.daha kücük adımlarla yawaş olman lazım.dikkat amaclı cünkü dikişlerin oluyo sonuçta.ben daha önce başka bir doktora yaptirdim ama meger yapmamış tam.birakmiş.bunu tesadüfen ögrendim.harun özkanı öneriyorum diyemem.çünkü daha sonuc alamadim.bilemiyorum.o yüzden kimseyi yönlendirmek istemem.ama zor ve endişeli bir sürec.bunu diger anlatan kızlardan da anlayabilirsin.daha fazlada buraya yazmak istemiyorum.anlayin beni.kisura bakmayin.
Allah yardimciniz olsun.

Şuan sorun çıktı mı peki tuttu mu Harun hocanın yaptığı

Şuan sorun çıktı mı peki tuttu mu Harun hocanın yaptığı

Merhaba kızlar hatirlarsaniz bende Harun beye yaptırmıştım ve dugunum vardı çok şükür bi sıkıntı olmadı kanamam oldu çok şükür Harun a güvenin bu işin ehli o çok mutluyum kabus bitti ben kontrole bile gitmedim çokta güzel geçti Sorunsuz özelden yazanlara bi süre yazamayabilirim girmem sıkıntı oluyor görüşmek üzere :-)
Bende yaptırmayi düşünüyorum gerçekten sorunsuz geçti mı bunlar beni daha çok cesaretlendiriyor

Sevgili dostlarım bi süredir yazamıyorum çünkü yaptırdım iyileşme süresinde değişik bişey yok bu yüzden yazmadım. Sizi biraz gelişmelerden haberdar etmek istedim bugün tam 15 gün oldu psikolojik olarak bazen mutlu bazen tedirgin bazen huzursuz bazen umutsuz bazen kendimden emin.. işte böyle değişken bi ruh halindeyim. Ilk orayı aynayla kontrol ettiğim zaman bana açık gibi görünüyordu ama ben yanlış yere bakiyormusum ne kadar da korkmustum tutmadı diye :) ben vajen girişine bakiyormusum biraz daha icteymis bu zar dün baktığım zaman beyaz seffaf bi deriyle örtülü olduğunu gördüm ilk hafta kanama olmuştu 2.hafta da akıntı sorunu var malesef aynı zamanda ayakta kaldıgimda otururken kalkarken batma oluyor biraz ama öncesine göre çok rahatım bide ayakta kaldığım zaman orda bi dolgun luk şişkinlik hissediyorum hafif hafif kasintilarim oluyor bazen lavaboya gittiğimde de yanıyor bazen onun dışında bi sorunum yok gayet iyiyim inşallah tutmuştur çok korkuyorum tutmazsa diye ama bakalım hayırlısı artık sizi gelişmelerden yine haberdar ederim görüşürüz :-)
Vaken girişini dikmiyor mu yani orayıda daraltması gerekmez miydi

merhaba kızlar ben yazılan tüm formları takip edip araştrp harun özkana gidip diktirmiştm burdaki bi iki kişiylede özel konuşmalarım olmuştu.Nisan ayının başında isteme söz nişanım ve imam nikahım oldu benim.bu ara düğün hazırlıgındayım ve nişanlımla birlikteliğim oldu geçen gün ve kanamam gerçekleşti bu dertten tamamen kurtuldum gerçektn ben bile inanamıyorum inşallah bu sıkıntıda olan herkesin sonucu olumlu olur kızlar

merhaba kızlar ben yazılan tüm formları takip edip araştrp harun özkana gidip diktirmiştm burdaki bi iki kişiylede özel konuşmalarım olmuştu.Nisan ayının başında isteme söz nişanım ve imam nikahım oldu benim.bu ara düğün hazırlıgındayım ve nişanlımla birlikteliğim oldu geçen gün ve kanamam gerçekleşti bu dertten tamamen kurtuldum gerçektn ben bile inanamıyorum inşallah bu sıkıntıda olan herkesin sonucu olumlu olur kızlar
Canım çok şükür ne güzel senle mesajlaşıorduk ya bu dert bile değil aslında ne dertler var ilişkide sorun olacak ama bunun önüne geçilmiş olması gZel

Canım çok şükür ne güzel senle mesajlaşıorduk ya bu dert bile değil aslında ne dertler var ilişkide sorun olacak ama bunun önüne geçilmiş olması gZel
ben intihar eşiğindeyim nasıl dert değil kardeşim ya , ben kendimi öldürmezsem de öldürecekler zaten Allah için yardıöcı olun kayserideyim hangi doktor yapar ne kadar olur cıkmazdayım

ben intihar eşiğindeyim nasıl dert değil kardeşim ya , ben kendimi öldürmezsem de öldürecekler zaten Allah için yardıöcı olun kayserideyim hangi doktor yapar ne kadar olur cıkmazdayım

canım ilişkiden ne kadar süre önce gittin peki . kalıcı mı dıkıyor bu doktor

canım ilişkiden ne kadar süre önce gittin peki . kalıcı mı dıkıyor bu doktor
Ben de harun hocaya yaptırıcam 3000 dedi kalıcı dikiyo ama kaç günde dokular iyileşiyor soramadım çok tedirgin aradım zaten ama burdan okuduğum kadarıyla kalıcı 1 ayda iyileşiyormuş en az 1 yada 2 ay önceden yaptırmak gerekiyo sanırım kendini kötü hissetme düzelcek her şey

ciddi anlamda kötüyüm gerdek öncesi çağiriyormuymus o dediğiniz doktor
Ben de harun hocaya yaptırıcam 3000 dedi kalıcı dikiyo ama kaç günde dokular iyileşiyor soramadım çok tedirgin aradım zaten ama burdan okuduğum kadarıyla kalıcı 1 ayda iyileşiyormuş en az 1 yada 2 ay önceden yaptırmak gerekiyo sanırım kendini kötü hissetme düzelcek her şey

arkadaşlar ben bu operasyonu harun özkana oldum 2014 haziran ayında tam 3 yıl geçti aradan, cumartesi günü kontrole gttim tuttuğunu söyledi bir sıkıntı olmayacağını belirtti.

ciddi anlamda kötüyüm gerdek öncesi çağiriyormuymus o dediğiniz doktor
dokuların iyileşmesi tam bir ayı buluyor zaten doktor bir ay dolunca kontrole cagırıyo ben 3000e yaptrdım diktirdiktn sonrada birdaha kontrole cagırmıyor harun özkan kendinden cok emin konuşmustu telefonda bana gittiğimdede öyle ve iyiki ona gittim kurtuldum bu büyük dertten senin sıkıntılarını çok iyi anlıyorum allah tez zamanda yardımcın olsun kötü dşüncelere kapılma canım ölümden başka her derdin bir çaresi bulunuyor

Back