• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar harun özkan a himenoplasti yaptiranlar düşünenler buraya destek olalım lütfen

ben harun beye olmuştum ve sonucum olumluydu. yazmıştım zaten buraya. operasyondan birkaç ay sonra kadıköyde muayenehanesi olan yeşim hanıma gittim kendisi hymen onaran bir kadın doğumcu. sen söylemeseydin anlamazdım operasyon geçirdiğini demişti bana. çok iyi olmuş ve %100 kanama olucak korkma demişti.
Inşallah bizim sonucumuzda senin gibi güzel olur şimdilik bi sıkıntı yok normal hayata döndüm gibi ama bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur :)

Kizlar bugün 19.gün ve adet oldum bi sıkıntı olur mu sizce çok kafama takıldı harun geciktirici vermişti 2 kutu ama ben tamamını kullanmadım çünkü çok gerginlik ve şişkinlik yaptı bende bide 19 gün olmuş yani artık sıkıntı olmaz diye düşündüm ama bi taraftan da içim içimi yedi bi sıkıntı olur mu diye

:) harun özkan in kotu şöhretini ben de burdan okuyup tedirgin olmuştum.adamla hep çok sevimli ama kendinden emin bir tonla konuşup lafa hep "afedersiniz vaktinizi alicam ama..." diyerek başladım.bana hiç çemkirmedi ne sorduysam hep güzel guzel cevap verdi ama bunak ve paragöz olduğu bir gerçek tabiii:)

ne kadar zaman oldu canım sen yaptıralı sende iyileşme seyri nasıldı malum kişiden kişiye değişiyor

Kizlar bugün 19.gün ve adet oldum bi sıkıntı olur mu sizce çok kafama takıldı harun geciktirici vermişti 2 kutu ama ben tamamını kullanmadım çünkü çok gerginlik ve şişkinlik yaptı bende bide 19 gün olmuş yani artık sıkıntı olmaz diye düşündüm ama bi taraftan da içim içimi yedi bi sıkıntı olur mu diye

bende bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum sen içini rahat tut hiç sıkıntı çıkmadan sende atlatacaksın yani özgem ve nasılolacak arkadaşları okuyunca gidip hemen yaptırsam mı diye düşünüyorum .... harun hoca adet olduktan hemen sonrasına randevu al demişti gidişatım o yönde angelina galiba seni bekleyemeyeceğim bi an önce kurtulmak istiyorum fiyatı felanda arttırabilirler anca topladım parayı zaten ... tek korkum kabızlık sorunum pansuman işi felan da korkutuyor bide klozet kullanmayıda hiç sevmem namaz kılmamıda engelleyecek :KK43: of kafam her zaman ki gibi yine duman oldu....

ne kadar zaman oldu canım sen yaptıralı sende iyileşme seyri nasıldı malum kişiden kişiye değişiyor

bende bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum sen içini rahat tut hiç sıkıntı çıkmadan sende atlatacaksın yani özgem ve nasılolacak arkadaşları okuyunca gidip hemen yaptırsam mı diye düşünüyorum .... harun hoca adet olduktan hemen sonrasına randevu al demişti gidişatım o yönde angelina galiba seni bekleyemeyeceğim bi an önce kurtulmak istiyorum fiyatı felanda arttırabilirler anca topladım parayı zaten ... tek korkum kabızlık sorunum pansuman işi felan da korkutuyor bide klozet kullanmayıda hiç sevmem namaz kılmamıda engelleyecek :KK43: of kafam her zaman ki gibi yine duman oldu....
Canım bunların hiç biri sorun olmuyor ben normalde sürekli kabiz olan biriyim ama allah yardım ediyor hiç kabiz olmadım klozette şart bence ben diğer tuvalete hala girmiyorum çok mecbur kalmazsam bide evde klozeti bi tek ben kullanıyorum o yüzden namazına da engel olmaz bence yikarsin bacaklarini filan kafan rahatlayacaksa git yaptır o zaman canım beklemene gerek yok çünki bende sorun yok gibi bence tuttu yanlış yere bakiyormusum sonradan anladım benimki gayet güzel olmuş :-)

Kontrole harun a gidemeyebilirim malum maddi sıkıntı çekiyorum baya bi ama başka bi doktora gorunecem inşallah :)

o vakit seni beklemeden gideceğim canım ....bana dua edin nolur daha bugün regl oldum bitince bende gidip operasyonu olacağım karar verdim ... harun özkana yaptıracağım size buradan bilgi veririm ... inşAllah iyi olur ... yılardır kafamda ne olacak sorusu gençliğim ellerimden kayıp gitti ... Rabbim affetsin ... içimin karışıklığı yazdıklarıma yansıyor ne biçim cümleler kurmuşum :D hay maşallah hahahahhh Hayy Allah'ım (:

o vakit seni beklemeden gideceğim canım ....bana dua edin nolur daha bugün regl oldum bitince bende gidip operasyonu olacağım karar verdim ... harun özkana yaptıracağım size buradan bilgi veririm ... inşAllah iyi olur ... yılardır kafamda ne olacak sorusu gençliğim ellerimden kayıp gitti ... Rabbim affetsin ... içimin karışıklığı yazdıklarıma yansıyor ne biçim cümleler kurmuşum :KK70: hay maşallah hahahahhh Hayy Allah'ım :-)
Iyi bakalım canım sen bilirsin allah pişman ettirmesin inşallah git gel muhakkak burda yaz ama olur mu merak ederim seninki nasıl geçecek benimki biraz zorlu olmuştu

Iyi bakalım canım sen bilirsin allah pişman ettirmesin inşallah git gel muhakkak burda yaz ama olur mu merak ederim seninki nasıl geçecek benimki biraz zorlu olmuştu

korkuyorum ama daha fazla erteleyemem ... 7-8 nisan gibi gideceğim galiba tam net değil ama bu bi hafta içinde ve İmşAllah buradan yazacağım size olup biteni .... Allah hayır ile ıslah etsin yardımcımız olsun ...

o vakit seni beklemeden gideceğim canım ....bana dua edin nolur daha bugün regl oldum bitince bende gidip operasyonu olacağım karar verdim ... harun özkana yaptıracağım size buradan bilgi veririm ... inşAllah iyi olur ... yılardır kafamda ne olacak sorusu gençliğim ellerimden kayıp gitti ... Rabbim affetsin ... içimin karışıklığı yazdıklarıma yansıyor ne biçim cümleler kurmuşum :KK70: hay maşallah hahahahhh Hayy Allah'ım :-)
bende çok mutsuzum

korkuyorum ama daha fazla erteleyemem ... 7-8 nisan gibi gideceğim galiba tam net değil ama bu bi hafta içinde ve İmşAllah buradan yazacağım size olup biteni .... Allah hayır ile ıslah etsin yardımcımız olsun ...
Hayırlısı olsun bi an once git gel bende merak ediyorum nasıl olacak diye anlatandan direk dinlemedim gidersen yaz muhakkak merakta bırakma

Arkadaslar dikim yaptircaklar vardi noldu yaptirdimi. Yaptiranlarinda som durumlari nasil gidiyo kontrollere gittinizmi agrilariniz gectimi goruntuleri duzeldimi gelismelerden habersiz birakmayin bizi

canım ben mayısın ilk haftası yaptıracam tekrardan harun hocaya ilkinde tutmamıştı 2.5 ay sonrada düğün çok mu geç ne yapacam bilmiyorum çok sıkıntıdayım çok

Back