Arkadaşlar hamileyken canınız neler çekti

Normalde tuzlu ve ekşi şeyler severim . İlk zamanlar limonlu buz parmak çılgınlığım vardı , şuan da niyeyse jelibon istiyorum sürekli Bir de elma şekeri istiyorum , hep aklımda ama daha bulamadım onu buralarda . Kız benim de bebek .

İlk oğlumda özellikle sevdiğim bir şey olmadı, şimdi ikinciye hamileyim. O da erkek ama en başından beri ekşi şeyler istiyorum, şerbetli tatlılar da midemi bulandırıyor.

Oğlum oldu sürekli ekşi şeyler yerdim limon turşu tatlidan tiksiniyordum.

Kızlar kiz bebekte erkek bebekte canınız neler çekti gerci herkesin bünyesinde farklı oluyor ama yinede merak ediyorum
Canım hiç bir şey çekmedi öncesinde de turşuyu severdim ama hamilelikte yalnızdım ve organik turşu bulamadığım için yememistim

İlk 3 ay hicbirsey aşermedim. Ama şimdi 13. Haftaya girdik ilk kez tavuklu pilav canım çekti baya da iştahlı yedim bir kaç gün önce :) onun dışında dünyanın en güzel yemeklerini görsem yine de canım çekmez heralde o kadar asermiyorum bakalım ileriki aylar ne olcak :)

İlk gebeliğiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…