- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
-
- Konu Sahibi nida_bff78
Benim de aşırı çikolata istiyor. Kiz bebekÇok çikolata yiyorum. Gayet de kız.
Ama ilk zamanlar da tuzlu baharatlı istiyorduBenim de aşırı çikolata istiyor. Kiz bebek
Kızlar kiz bebekte erkek bebekte canınız neler çekti gerci herkesin bünyesinde farklı oluyor ama yinede merak ediyorum
Kızım olacak aksine hep tatlı şeyler istiyor canım yiyemesem deKızlar kiz bebekte erkek bebekte canınız neler çekti gerci herkesin bünyesinde farklı oluyor ama yinede merak ediyorum
Bende sürekli turşu yiyesim geliyor. Cinsiyeti daha belli değil 9 haftalık şuan. Merak içindeyim cinsiyet ne diye.Erkek bebis, sürekli acı biber yiyip limon suyu içiyordum
Canım hiç bir şey çekmedi öncesinde de turşuyu severdim ama hamilelikte yalnızdım ve organik turşu bulamadığım için yememistimKızlar kiz bebekte erkek bebekte canınız neler çekti gerci herkesin bünyesinde farklı oluyor ama yinede merak ediyorum
İlk gebeliğiniz miErkek olacak, ilk 4 ay tatlıdan tiksindim. Bulantım hiç olmamasına rağmen çikolata kokusuna öğürüyordum. Nutella kavanozunu bitiren ben
5 aydan sonra normale döndüm tatlı yiyorum artık canımda çekiyor. Hiç ekşici turşucu olmadım gebeliğin başı hariç.
Evet ilkİlk gebeliğiniz mi
Ogluma hamileyken ilk aylar deli gibi salatalık turşusu aşerdim sonra karpuz, yeşil erik, incir aşermiştimKızlar kiz bebekte erkek bebekte canınız neler çekti gerci herkesin bünyesinde farklı oluyor ama yinede merak ediyorum