Arkadaşlar hamileyken canınız neler çekti

Kizim oldu ama yine de ben ona inanmiyorum. Evet eksi yedim ama bulantilarim vardi surekli ve bulantida tatliyi midem kaldirmaz eksi ayva elma falan bastırıyordu ondan dolayi oldugunu dusunuyorum

Benim oğlum olacak inşallah, ne bulantı kusma ne de herhangi bir şeye aşerme oldu. Her zaman ne yediysem o şekilde devam ettim

Oğlanda hamile olduğumu öğrenmeden kumpir aramıştık kemeraltında köşe bucak, kızda da yeşil erik ve bol susamlı pastane simidi yemiştim çılgınlar gibi.

Hamile olmadan önce ekşi şeyler hayatta yemezdim
Şimdi ise çikolata tatlı görmek bile istemiyorum ve ekşi şeyler sürekli istiyorum

Oğlanda hamile olduğumu öğrenmeden kumpir aramıştık kemeraltında köşe bucak, kızda da yeşil erik ve bol susamlı pastane simidi yemiştim çılgınlar gibi.
Kızım da eksi çok yedim ama herşey den tiksinir olmuştum helede susam dan

Erkek olacak, ilk 4 ay tatlıdan tiksindim. Bulantım hiç olmamasına rağmen çikolata kokusuna öğürüyordum. Nutella kavanozunu bitiren ben
5 aydan sonra normale döndüm tatlı yiyorum artık canımda çekiyor. Hiç ekşici turşucu olmadım gebeliğin başı hariç.

Erik ve çilek çekti yani onlara aş erdim.
Ama ne bulursam yerdim
Karpuz,börek ikilisi favorimdi.
Bol bol turşu yedim
Ayrıca balık yemek için ağlardım
Kızım var çok şükür

Erik ve çilek çekti yani onlara aş erdim.
Ama ne bulursam yerdim
Karpuz,börek ikilisi favorimdi.
Bol bol turşu yedim
Ayrıca balık yemek için ağlardım
Kızım var çok şükür
Benimde cnm balık çekiyor sürekli normalde de çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…