- 20 Haziran 2020
- 91
- -2
- 35
- Konu Sahibi nida_bff78
Kızlar kiz bebekte erkek bebekte canınız neler çekti gerci herkesin bünyesinde farklı oluyor ama yinede merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek bebis, sürekli acı biber yiyip limon suyu içiyordumKızlar kiz bebekte erkek bebekte canınız neler çekti gerci herkesin bünyesinde farklı oluyor ama yinede merak ediyorum
3 aylik hamileyim henuz canimin istedigi bisey olmadi. Aksine neye baksam canim istemiyor. Soyle istahli, pis bogazli gunleri iple cekiyorum.evet
Erkek bebis, sürekli acı biber yiyip limon suyu içiyordum
Maşallah cnm kimisi kızda yaşıyor bu durumu demek ki değişiyorErkek bebis, sürekli acı biber yiyip limon suyu içiyordum
Evet genel olarak tatlı çekiyor erkek bebekBen oğluma hamileyken sabah akşam tatlı aşeriyordum. Şerbetli tatlı hiç sevmezken hamilelik sayesinde şerbet aşığı oldum diyebilirim
Bence hormonal bisey herkeste farklı oluyor bence :)Çok çikolata yiyorum. Gayet de kız.
Kız bebeğim ve Çiğ köfte kısır türü ekşili şeyler :) limon herşeye ama herşeye limon sıkmak istedim ve o ekşilik acayip tatlı geliyorduKızlar kiz bebekte erkek bebekte canınız neler çekti gerci herkesin bünyesinde farklı oluyor ama yinede merak ediyorum
oğlum da 5 ayima kadar dürüm yedimKızlar kiz bebekte erkek bebekte canınız neler çekti gerci herkesin bünyesinde farklı oluyor ama yinede merak ediyorum
Normalde ben zaten ekşi hastasıyımKız bebeğim ve Çiğ köfte kısır türü ekşili şeyler :) limon herşeye ama herşeye limon sıkmak istedim ve o ekşilik acayip tatlı geliyordu
Çok güzeloğlum da 5 ayima kadar dürüm yedim
Kızım da eksi yedim. Bol bol salata yedim.
Oyy maşallahTatlı istiyor ama kızım olacak bir ara acı istedi ama şuan sabit tatlı istiyor
Ben hiç aramazdım ekşiyi hatta pek hoşlanmazdım da. Koca limonu yemeğe boşaltıyordum. Gerçi bu ilk dönemlerimdi. Şimdi mide yanmasından yediğim içtiğim herşeye dikkat etmeye çalışıyorum. Reflü berbat bir şeyNormalde ben zaten ekşi hastasıyım
Kiz bebek. Et , çikolata( yemedigimde krizim tutuyordu ) , limon , turşu , erik ve incir. Inciri hic sevmem ama 9 ayliktim hala yiyordum.Kızlar kiz bebekte erkek bebekte canınız neler çekti gerci herkesin bünyesinde farklı oluyor ama yinede merak ediyorum
Hamile iken daha beter ediyor reflu baharatlı da yemeyin kara biber gibi bide maden suyu icinBen hiç aramazdım ekşiyi hatta pek hoşlanmazdım da. Koca limonu yemeğe boşaltıyordum. Gerçi bu ilk dönemlerimdi. Şimdi mide yanmasından yediğim içtiğim herşeye dikkat etmeye çalışıyorum. Reflü berbat bir şey
Her türlü çekmiş o zman canınız herşey yani eksi tatli gibiKiz bebek. Et , çikolata( yemedigimde krizim tutuyordu ) , limon , turşu , erik ve incir. Inciri hic sevmem ama 9 ayliktim hala yiyordum.