- 3 Eylül 2012
- 21.841
- 57.459
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum ama düzeltme yap diyenler oldu diye yazdım
Aksine okullar acilinca artiyor yani yazlari kislari ramazanlar vs yok bunlarin ki olay sadece ders çalışmak değil haksızlıkKulak tikaci öneriyorum. Bu terbiyesiz insanlarla hiç uğraşmayın, derslerinize odaklanin. Ben olsam o küfredene bi hakaret davası acmistim ama sizin dersleriniz daha önemli. Bir yıl sonra da tasinirsiniz. Okullar açılınca sokakta oynamaları azalır zaten.
Yani ben olaya sadece ev sahibi kiracı ilişkisi olarak degerlendirmiyorum sonucta bu insanla samimiydik yani beni suçlar gibi gidip onlara ne oldu diye sorması çok tuhaf tamam ben gidecem komşuları kalacak ama bu sekilde davranması çok garip ben buna kızıyorum sonuçta bizim haklı olduğumuzu da biliyor daha öncede oldu bu olay ve konuştukEv sahibiyle aranızda geçen dialoğu anlamadım ama onu ilgilendiren bir şey değil bu. Gelip de kiracımı rahatsız etmeyin diyemez millete. Siz en iyisi ses geçirmeyen kulaklık takın ders çalışırken.
Bağıra bağıra kufrede kufrede top oynamak edepsizlik oluyor birde komsulardan biri çıkıp birsey dese agzini okeniyor yada alay edip umursamiyorlar eee aile oyle izin verince çocuklarda yapıyor haliyle bizde çocuk olduk dışarda oynadık ama hiçkimseye kötü bir davranisimiz vs olmadıEdebiyle oynamak nedir, kufur mu ediyorlar. Agaclara dogaya mi zarar veriyorlar. Zillere mi basip kaciyorlar. Cama tas mi atiyorlar. Nasil bir edepsizlik..
Allah aşkına sırf yorum için yapmayınca overlookcu kac dakika geçiyor bu ar saatlerce gürültü yapıyorBu overlokçunun geçmediği sokak kalmadı heralde ülkede![]()
Bunlar canavar çocuk degil ailelerin yüzünden böyle oluyor edebi terbiyeyi pgretmiyorkar ki benim sorum bu değildi ev sahibiyle konusmalimiyimdi sizler neler yazdınızBen sokaklarda bağıra cagira büyüdüm resmen sokak cocuguyduk Körebe yakartop falan süper oyunlar oynadım ama şimdi oğlumu avm dışında biryere goturemiyorum sokagimiz oyun oynamaya musait değil neyse ki ev sahibi değiliz de bu sokağa mahkum olmayalım
Neyse imkan olsa bende cocugumun sokaklarda bağıra cagira büyümesini isterdim bilgisayar başında değil tabi konu sahibi malesef bu konuda nereye girerseniz gidin taşının vs. Aynı tepki ile karsilasacaksiniz x ders calisacakmis biraz sessiz olun çocuklar dense bile çocuk bu daha çok bağırır ben üniversitede okurken final zamanı kütüphaneden çıkmazdim bu çocukları dert etmeyin gidin kütüphaneye sakin kafa ile 3 saat calissaniz yeter size hem artık kış geliyor hiçbiri sokakta olmaz zaten anneleri solmaz usurler diye.
Bir de size tavsiyem asla çocuk yüzünden kimse ile munakasaya girmeyin çocuk bu sonuçta.
Canim teşekkürler ama kopyala yapistir yapamıyorum bu daha düzgün benimkinden nasil alabilirim bu yazdığınıKomsularla yuz goz olmayi sevmiyorum. Butun komsularimla aram iyidir biri haric. Zamaninda tuhaf bir kavga etmisligimiz var. O yuzden hic bulasmiyorum. Bi sene daha mumkun oldugu kadar bulasma.
Ben sinirli degilim. Bu kadar duzenledim.
Ben 7 yıldır aynı evde oturuyorum ama yıllar geçtikçe oturduğum sokaktakiler çekilmez oldu artık. Bıktım yani ... Samimi oldugum dedigim insanlar karaktersiz çıktılar. Mevzu şu; sokakta çocuklar elbette oynar fakat bizim karsi komşunun torunları kızları başka yerde oturmasına rağmen gelip devamlı burayı stadyum gibi kullanırlar. Yani tabi ki çocuktur oynayacak diyeceksiniz. Oynamasinlar diyen yok zaten edepleriyle oynasınlar bağıra çağıra değil. Iki ev var sadece böyle olan. Onlarda diğer sokaklardaki çocukları buraya toplarlar.
Ben üniversitede okuyorum yıllardır çekerim gurultulerini ama benim final zamanim da rica ettim 1 hafta. Idare etmediler benim sinavlarim bitene kadar ve aksine giciklik verdiler. O zamandan beri aramız kötü ve ev sahibine de anlattım durumu telefon da bugün . Bu dedigim kişilerde dışarda otururlar genelde.
Neyse, bizim ev sahibi tutmuş diyor ki onlara benim için birşeyler anlattı ama anlamadım ne oldu diyor. Cok zoruma gitti . Gelip önce benle konussa ayrı -ki komşuları beni kovdular. Begenmiyorsan defol git, hatta bir tanesi terbiyesiz S***** G** (Defol) dedi bana. Bunları da ev sahibi kadına anlatmıştım tel de. Bunun böyle dedigini duyunca deli oldu . Ya tabiki konussun komşuları o da kussun demiyorum ama hakliyi haksizi ayırt etseydi.
Evine her gelen kiracı haksız bunlar mi haklı yani biz yıllardır oturuyoruz benimde okulumum bitmesine 1 sene var yoksa çıkıp gidecektik. Hiç tahammülüm kalmadı esimde diyor git konuş bende yok dedim sanki tartışmaya gitmiş gibi olur ama hiç konusmayacam ta ki kendi gelip sorana kadar hayırdır ne oldu diyene kadar dedim.
Bu arada hamileyim ve uzulmekte istemiyorum lutfen mantıklı yorumlar yapın. Zaten sabahı sabah ettim moralim çok bozuk. Insanlar bir garip olmuş... Bu arada sinirimden hem uzun, hem de nokta virgül kullanmadım şimdiden kusura bakmayın lutfen . Sizin fikrinizi öğrenmek istedim bu konuda.
Evde ne goruyorlarsa o malesef.. Bnde goruyorum bunlarla ayni ortamda mi buyuycek cocugum diye uzuliyorum.. Haklisiniz..Bağıra bağıra kufrede kufrede top oynamak edepsizlik oluyor birde komsulardan biri çıkıp birsey dese agzini okeniyor yada alay edip umursamiyorlar eee aile oyle izin verince çocuklarda yapıyor haliyle bizde çocuk olduk dışarda oynadık ama hiçkimseye kötü bir davranisimiz vs olmadı
Bizimki yaz kış farketmiyor aynıSonuna kadar okuyamadim,küfürlü kelime olan cumlede kaldim .yaz oldugu icin,cogu mahallede ayni sorunlar var malesef.
Hanımefendi kızmayın lütfen. Sinirliyken karışık yazmış olabilirsiniz, telefondan yazınca bazen çok hatalı oluyor ama mümkün mertebe düzeltmek zorundayız çünkü burada yazı dilini kullanıyoruz ve derdimizi "yazı" ile anlatıyoruz. Siz mesela, yazıyla değil de karşılıklı olsak, konuşarak anlatsanız ve konuşurken kelimeleri yanlış telaffuz etseniz, anlamamızı zorlaştırsanız biz bişey anlamazdık. Aynı şey yazı dili için de geçerli, insanların sizi anlamasını istiyorsanız yazı diliniz de mümkün olduğunca düzgün olmalı, hatalarınızı düzeltmelisiniz. Burada iletişim kurabildiğimiz tek şey yazı ve yazı düzgün olmayınca o iletişim de kurulamıyor.Buraya bunu yazmak için mi yorum yaptınız sizi universite vs okuyup okumam değil buradaki konu ilgilendiriyor şayet anlamadiysaniz ne için yorum yapıyorsunuz zorla mi okuttuk ve yorum yapın dedik altında da belirtmiştim çok sinirliyim sabahı sabah ettim diye lutfen ya yazmak için yazmayın
Ev sahibim zaten üst katimda oturuyor bu olayları bilmesine rağmen onlardan taraf olması beni rahatsız etti çocuklar oyle gürültü yapiyorlarki mümkün değil başka bir odada ders çalışmak ama sorun sadece bu değil sen bu insanları yıllarca çek çek sonra onlar seni final zamanın 1hafta veya 1 gün çekmesin hak mi bu söyler misin olayın benim ev sahibimle alakası ise onların haksız olmasını bilmesine rağmen sizin zorunuza gitme miydi ?Bende olayın ev sahibinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Olay siz ve komşularınız arasında tamamen. Keşke ev sahibiyle konuşmasaydınız. Ayrıca çocuk bu ben olsam çıkıp onlara birşey diyecegime ders çalışacak başka bir ortam yaratirdim kendime. Sabaha kadar uyumamanızı gerektircek bir durum olduğunu dusunmuyorum. Bence hamileliğin verdiği stres yüzünden bu kadar kafaya takmışsınız sakin olmayı deneyin.
Ev sahibim zaten üst katimda oturuyor bu olayları bilmesine rağmen onlardan taraf olması beni rahatsız etti çocuklar oyle gürültü yapiyorlarki mümkün değil başka bir odada ders çalışmak ama sorun sadece bu değil sen bu insanları yıllarca çek çek sonra onlar seni final zamanın 1hafta veya 1 gün çekmesin hak mi bu söyler misin olayın benim ev sahibimle alakası ise onların haksız olmasını bilmesine rağmen sizin zorunuza gitme miydi ?
Ev sahibim zaten üst katimda oturuyor bu olayları bilmesine rağmen onlardan taraf olması beni rahatsız etti çocuklar oyle gürültü yapiyorlarki mümkün değil başka bir odada ders çalışmak ama sorun sadece bu değil sen bu insanları yıllarca çek çek sonra onlar seni final zamanın 1hafta veya 1 gün çekmesin hak mi bu söyler misin olayın benim ev sahibimle alakası ise onların haksız olmasını bilmesine rağmen sizin zorunuza gitme miydi ?
Haklısınız düzenleyip tekrar paylaştım zaten son hali diyeHanımefendi kızmayın lütfen. Sinirliyken karışık yazmış olabilirsiniz, telefondan yazınca bazen çok hatalı oluyor ama mümkün mertebe düzeltmek zorundayız çünkü burada yazı dilini kullanıyoruz ve derdimizi "yazı" ile anlatıyoruz. Siz mesela, yazıyla değil de karşılıklı olsak, konuşarak anlatsanız ve konuşurken kelimeleri yanlış telaffuz etseniz, anlamamızı zorlaştırsanız biz bişey anlamazdık. Aynı şey yazı dili için de geçerli, insanların sizi anlamasını istiyorsanız yazı diliniz de mümkün olduğunca düzgün olmalı, hatalarınızı düzeltmelisiniz. Burada iletişim kurabildiğimiz tek şey yazı ve yazı düzgün olmayınca o iletişim de kurulamıyor.
Çok teşekkür ederim haklısın ben disardakilerden çok ev sahibinin tavrına takıldım sonuçta o bizi daha iyi tanıyor yıllardır beraberiz tutup ta onlardan taraf olması çok garibime gitti burdan gideceğiz ama sonuçta takır takır kirami veriyorum kiraciyi insandan saymamaları cok yadirgayici bir durum üzülüyor insan böyle olunca.Siz tasinip kurtulmussunuz benim saha bur senem var o da atamam çıkarsa ya çıkmazsa diye korkuyorum zaten dediğiniz gibi yapacağım yüksek katta bir yerde oturmak şart tekrar teşekkürler yorumunuz icinCan'ım sen haklısın ,lakin evsahibi mahalleye laf geçiremezki insanlar çirkef olduktan sonra ;kendini anlatmaya uğraşma baş edemezsin .en iyisi oradan taşın hamile halinle hiç çekilmez ;birde çocuk doğunca hele daha huzursuz olursunikidebir uykusu bölünür yavrucağın kendini harap edersin; bende vaktiyle çocuk. Gürültüsünden çok çektim ,üstelik 2. Katta idik çocuklar gelir bizim camın önündeki çardakta akşam 10-11 e kadar bağıra çığıra oyun oynardı, deli olmuştum artık ; güy a birde nezih site olarak geçiyordu ; sana tavsiye. Taşınacağın ev en az 5. Katta olsun bundan sonra yukarı gelene kadar gürültü azalıyor hiç olsun ; sevgiler
Bu da bir erken ama çocuklar bakıyor ki aile disardakilere karşı saygısız çocukları haklı buluyorlar bu yuzden de ailelerini taklit ediyorlar yazık ilerde ne tür bir canavar yetistirdiklerinin farkında bile degillerEvde ne goruyorlarsa o malesef.. Bnde goruyorum bunlarla ayni ortamda mi buyuycek cocugum diye uzuliyorum.. Haklisiniz..