- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
Canim benim zoruma giden benim onları çekme zorunlugum ama onların beni cekmeme zorunluğu mesela yandaki kadın damda yatıyor cocuklsriyla yıllardır oyle,a arkadaşız diye şimdiye kadar birsey dememistir ama bu sene o da diğer konuşmadığım kişilerle takılıyor onlara uydu benim kac senede ilk defa evime gelmiş misafirim varken ve saat saha geç bile değilken beni onlara rezil etti sence ben böyle bir insanı cekmelimiyim ki hepsi aynı yanlız şöyle birsey oldu bu kadınların eşlerinden belalı olan benim eşimle konuşmaya gelmiş.esimde durumu anlatmış haksız olduklarını aktarmış adam suçlanmış gitmiş o günden beri çok az değişiklik var ama beni rahatsız eden diğer şey benim ev sahibimin gidipte onlardan yana olması umarım anlatabilmisimdirKiiiiz sen bu kadar kafaya takarsan herseyi o cocugun saclari dik dik cikar bakdegistiremeyecegin seyler icin niye strese giriyorsun. Onlarin seviyesi senden farkliymis demek. Internette arastir cok iyi kulak tipalari var, gurultu onleten kulakliklar var. Al kafan rahat etsin
![]()