• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar günaydın ben gece sinirimden uyuyamadim sizce gidip ev sahibimle konusmalimiyim?

Kiiiiz sen bu kadar kafaya takarsan herseyi o cocugun saclari dik dik cikar bak :p degistiremeyecegin seyler icin niye strese giriyorsun. Onlarin seviyesi senden farkliymis demek. Internette arastir cok iyi kulak tipalari var, gurultu onleten kulakliklar var. Al kafan rahat etsin:KK66:
Canim benim zoruma giden benim onları çekme zorunlugum ama onların beni cekmeme zorunluğu mesela yandaki kadın damda yatıyor cocuklsriyla yıllardır oyle,a arkadaşız diye şimdiye kadar birsey dememistir ama bu sene o da diğer konuşmadığım kişilerle takılıyor onlara uydu benim kac senede ilk defa evime gelmiş misafirim varken ve saat saha geç bile değilken beni onlara rezil etti sence ben böyle bir insanı cekmelimiyim ki hepsi aynı yanlız şöyle birsey oldu bu kadınların eşlerinden belalı olan benim eşimle konuşmaya gelmiş.esimde durumu anlatmış haksız olduklarını aktarmış adam suçlanmış gitmiş o günden beri çok az değişiklik var ama beni rahatsız eden diğer şey benim ev sahibimin gidipte onlardan yana olması umarım anlatabilmisimdir

hergün üniversiteye gidip çalışmak mümkün değil,ayrıca insanlar birbirlerini karşılıklı idare etmeli hep bana hep bana bencilliği ile değil.elbette çocuklar dışarda oynar edebiyle ama çevreye bu kadar zarar vermek niye cocuklar ana babadan güç alarak millete bagirip çağırıyor tepki veren sucluymus gibi üstelik tek rahatsız olanda degilim bu durumdan hem ne alaka üniversite okumakla gürültü duyarlılığı,tuhaf yani yorumunuzda ayrica ben 30 kusur yaşındayım ama beni idare etmeye bende etmem normalde sakin bir insanım ama haksızlığa hiç tahammülüm yoktur
Üniversite okumakla gurultu duyarlılığı arasında bir bağ yok yaşınız la var lys ye hazırlanan bir genç stres yüzünden gürültüye falan takabilir ama 30 yaşında sokakta ses var deRS calisamiyorum gerçekten komik komsularinizla aranızda kötü olmasına sasmamali ha bu arada üniversite mezunu is guc sahibiyim 30 yaşındayım birçok uni öğrencisi genç yolda gemide bile ders çalışıyor notlarini okuyor keza bende ekseriyeti gemide çalışırdım yani sizin yaş zaten 30 namazda niyeti olmayanın ezan da kulağı olmaz misali bahane bunlar sizin yasitlariniz üniversite yurtlarında 7 8 kişilik odalarda yaşayıp çoktan uni bitirip meslek sahibi

şu inşaat işçilerinin ya da fabrika işçilerinin taktığı kulaklıklardan tak ders çalışırken bayağı ses kesiyor

Üniversite okumakla gurultu duyarlılığı arasında bir bağ yok yaşınız la var lys ye hazırlanan bir genç stres yüzünden gürültüye falan takabilir ama 30 yaşında sokakta ses var deRS calisamiyorum gerçekten komik komsularinizla aranızda kötü olmasına sasmamali ha bu arada üniversite mezunu is guc sahibiyim 30 yaşındayım birçok uni öğrencisi genç yolda gemide bile ders çalışıyor notlarini okuyor keza bende ekseriyeti gemide çalışırdım yani sizin yaş zaten 30 namazda niyeti olmayanın ezan da kulağı olmaz misali bahane bunlar sizin yasitlariniz üniversite yurtlarında 7 8 kişilik odalarda yaşayıp çoktan uni bitirip meslek sahibi
Siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz belliki ben diyorum ki beni idare etme yeni yıllarca ettim ama madem karşılıklı değil bende etmiyorum diyorum yaş vs ilerleyince hiç çekmiyor insan ayrıca yaşla çekme durumu da çok alakasız kişilik yapısı denilen birsey var her kişinin kişilik duyarlılığı ve olaylara verdiği tepki durumu farklıdır ben zaten bu kadınlar kulübünde sadece suçlamak ve ego tatmin edip sizin gibi aşağılamaya çalışan kişileri anlamiyorum zorla yorum yaptırmiyorum lutfen zaten yeterince stresliyim

Kulaklık tak ders çalışırken
Ev sahibine komşu kızlarını mı şikayet ediyorsun sahi?
Gerçekten komik
Sokak bu, kızlar olmasa bozacısı var inşaatı var.
Olmadı overlok makinesi ayağınıza geldi var
Kızlara özellikle takmışsın gibi

şu inşaat işçilerinin ya da fabrika işçilerinin taktığı kulaklıklardan tak ders çalışırken bayağı ses kesiyor
Csnim sadece ders calisirken degil ki bu durum evin içinde oturulmuyor ,devamlı kulaklikla mi dolasacam birde sizler olayı anlamadinuz benim sorum ev sahibiyle konuşup konuşmamak ama bu soruya cevabin haricinde hep yorumlar

Gerçekten komikkomşu
komşu kızları değil onlarin çocukları stadyum gibi kullanıyor ayrıca ben şikayet etmiyirum etsem ne olacak ki zaten o da onlardan yana olur malum kiracı gidici mantığı var ayrıca inşaatı bir hafta yada bir ay cekersin bunlar yillarca soruya cevap değilde başka yorum yapmissiniz

Anladım.. şu an için yapacak bişey gözükmüyor taşınmaktan başka.. ama kış geliyor çocuklar okula gidince rahat edersiniz inş.
Okuldan döndüklerinde bende okuldan dönmüş oluyorum hayır kendi evleri var bu çocukların ama izin vermiyorlarmis orada bizim günahını ne ki yıllardır çekiyoruz birde haklıymış gibi üstte çıkıyorlar da benim sorum bu değil ev sahibim ile ilgili olan

Komsularimla önceden aram çok iyiydi ta ki çocuklarına artık katlanmayacagimi söyleyene kadar çekmek zorunda olduğumu dusunmuyorum ki herkesin çocuğu var bu şekilde yüz verip milletin başına cikarirlarsa milletle kendileri tartistigi gibi cocuklsri da tartışıyor ki bu tek ben degilim rahatsizlik duyan,yarin bu çocuklar kendi başlarına bela olacak farkında degiller

Bakin ev sahibinizi arayip bu işe karıştırmayın zaten aramissin iz bu bir hata ben sizi gurultu konusunda haksız buldum bu ayrı ama haklı olsanız bile ev sahibi ne yacak komsulara gidip kizmaz muhtemelen kiracı gidici komşular baki diyecek belki aranızda bozulacak kontrat bitince boşaltın diyecek bence fazla yüz göz olmayın

Bakin ev sahibinizi arayip bu işe karıştırmayın zaten aramissin iz bu bir hata ben sizi gurultu konusunda haksız buldum bu ayrı ama haklı olsanız bile ev sahibi ne yacak komsulara gidip kizmaz muhtemelen kiracı gidici komşular baki diyecek belki aranızda bozulacak kontrat bitince boşaltın diyecek bence fazla yüz göz olmayın
Ev sahibi üstümde oturuyor zaten birde kontrat yok ben iyi biz kiraciyiz bizi çıkartmazlar arama konusuna gelince ev sahibim her sene yaylaya gider bizimde aramız iyidir tel de görüşürüz ama demekki o da kiracı gidici mantığıyla düşünüyor bilmiyordum bunu asıl zoruma giden de bu zaten.

Komsularimla önceden aram çok iyiydi ta ki çocuklarına artık katlanmayacagimi söyleyene kadar çekmek zorunda olduğumu dusunmuyorum ki herkesin çocuğu var bu şekilde yüz verip milletin başına cikarirlarsa milletle kendileri tartistigi gibi cocuklsri da tartışıyor ki bu tek ben degilim rahatsizlik duyan,yarin bu çocuklar kendi başlarına bela olacak farkında degiller
Çok muhabbet tez ayrılık getirdi açıkçası

Dedigim gibi gurultu hassasiyetini hamileliginize veriyorum ama evet konu komşu ile fazla samimiyet iyi olmadığını düşünüyorum aynı şekilde ev sahibi ilede
Gürültü hassasiyetimin hamilelikte hiç alakası yok dedigim gibi bu benim yapım ki şunu da dedim haksizliga hiç gelemem benim yıllarca çektiğim insanlar beni 1gün yada 1 hafta cekmeyecekse ben niye onları devamlı çekeceğim ki

Ben sokaklarda bağıra cagira büyüdüm resmen sokak cocuguyduk Körebe yakartop falan süper oyunlar oynadım ama şimdi oğlumu avm dışında biryere goturemiyorum sokagimiz oyun oynamaya musait değil neyse ki ev sahibi değiliz de bu sokağa mahkum olmayalım
Neyse imkan olsa bende cocugumun sokaklarda bağıra cagira büyümesini isterdim bilgisayar başında değil tabi konu sahibi malesef bu konuda nereye girerseniz gidin taşının vs. Aynı tepki ile karsilasacaksiniz x ders calisacakmis biraz sessiz olun çocuklar dense bile çocuk bu daha çok bağırır ben üniversitede okurken final zamanı kütüphaneden çıkmazdim bu çocukları dert etmeyin gidin kütüphaneye sakin kafa ile 3 saat calissaniz yeter size hem artık kış geliyor hiçbiri sokakta olmaz zaten anneleri solmaz usurler diye.
Bir de size tavsiyem asla çocuk yüzünden kimse ile munakasaya girmeyin çocuk bu sonuçta.

Gerçekten komik
Bu overlokçunun geçmediği sokak kalmadı heralde ülkede :D

Ev sahibiyle aranızda geçen dialoğu anlamadım ama onu ilgilendiren bir şey değil bu. Gelip de kiracımı rahatsız etmeyin diyemez millete. Siz en iyisi ses geçirmeyen kulaklık takın ders çalışırken.

Kulak tikaci öneriyorum. Bu terbiyesiz insanlarla hiç uğraşmayın, derslerinize odaklanin. Ben olsam o küfredene bi hakaret davası acmistim ama sizin dersleriniz daha önemli. Bir yıl sonra da tasinirsiniz. Okullar açılınca sokakta oynamaları azalır zaten.

Back