- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
Ben 7 yıldır aynı evde oturuyorum ama yıllar geçtikçe oturduğum sokaktakiler çekilmez oldu artık bıktım yani samimi oldugum dedigim insanlar karaktersiz çıktılar mevzu şu sokakta çocuklar elbette oynar fakat bizim karsi komşunun torunları kızları başka yerde oturmasına rağmen gelip devamlı burayı stadyum gibi kullanırlar yani tabi ki çocuktur oynayacak diyeceksiniz oynamadılar diyen yok zaten edepleriyle oynasınlar bağıra çağıra değil iki ev var sadece böyle olan onlarda diğer sokaklardaki çocukları buraya toplarlar.Ben üniversitede okuyorum yıllardır çekerim gurultulerini ama benim final zamsnim da rica ettim 1 hafta idare etmediler benim sinavlarim bitene kadar ve aksine giciklik verdiler o zamandan beri aramız kötü ve ev sahibine de anlattım durumu telefon da bugün ya ulaşan geldiler bu dedigim kişilerde dışarda otururlar genelde neyse bizim ev sahibi tutmuş diyor ki onlara benden için birşeyler anlattı ama anlamadım ne oldu diyor çok zoruma gitti gelip önce benle konuda ayrı ki komşuları beni koydular begenmiyorsan defol git hatta bir tanesi terbiyesiz S***** G** (Defol) dedi bana bunları da ev sahibi kadına anlatmıştım tel de bunun böyle dedigini duyunca deli oldu ya tabiki konussun komşuları ben kişi nde o da kussun demiyorum ama hakliyi haksizi ayırt etseydi evine her gelen kiracı haksız bunlar mi haklı yani biz yıllardır oturuyoruz benimde okulumum bitmesine 1 sene var yoksa çıkıp gidecektik hiç tahammülüm kalmadı esimde diyor git konuş bende yok dedim sanki tartışmaya gitmiş gibi olur ama hiç konusmayacam ta ki kendi gelip sorana kadar hayırdır ne oldu diyene kadar dedim bu arada hamileyim ve uzulmekte istemiyorum lutfen mantıklı yorumlar yapın zaten sabahı sabah ettim moralim çok bozuk insanlar bir garip olmuş bu arada sinurimden hem uzun hemde nokta virgül kullanmadım şimdiden kusura bakmayın lutfen sizin fikrinizi öğrenmek istedim bu konuda