- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
- Konu Sahibi Cicegiimmbe
-
Ben kullanıyorum 22 kg verdim sana tavsiyem düşük glisemik indeksli beslenme +spor +ilaçı düzenli kullanırsan faydasını görürsün geçmiş olsunArkadaşlar merhaba ben aşırı yeme sikayeti ile de a gittim endokrinolojiye tahlil yaptı ultrason ıstedi kasiktan herhangi bisi yok bana glifor yazdı ve diyetisyen e yolladı zayıflama diyeti önerdi diyetisyen e gideceğim bu ılacı kullanip etmenize rağmen kilo veren zayıflayan oldumu ne etkiler oldu
Ben pko icin kullandim 8 kilo verdim ama pkoya faydasi olmadi cok iyi kilo verdiriyorArkadaşlar merhaba ben aşırı yeme sikayeti ile de a gittim endokrinolojiye tahlil yaptı ultrason ıstedi kasiktan herhangi bisi yok bana glifor yazdı ve diyetisyen e yolladı zayıflama diyeti önerdi diyetisyen e gideceğim bu ılacı kullanip etmenize rağmen kilo veren zayıflayan oldumu ne etkiler oldu
Bana da ultrasonda sağ ve sol da 7mm lik folikuller izlenmektedir dio normal dediler ama bana zayıflama diyeti verdi bakalım inşallah canimBen pko icin kullandim 8 kilo verdim ama pkoya faydasi olmadi cok iyi kilo verdiriyor
Teşekkür ederimBen kullanıyorum 22 kg verdim sana tavsiyem düşük glisemik indeksli beslenme +spor +ilaçı düzenli kullanırsan faydasını görürsün geçmiş olsun
Canım malesef yürüyüşe sık çıkamıyorum ama çıkmaya çalışacağım inşallah veririm 85 kiloyumBen kullanıyorum 22 kg verdim sana tavsiyem düşük glisemik indeksli beslenme +spor +ilaçı düzenli kullanırsan faydasını görürsün geçmiş olsun
Verirsin merak etme ben 98 kg düştüm geç insülin direnci +tip 2 diyabet ve az çalışan tiroidler ileCanım malesef yürüyüşe sık çıkamıyorum ama çıkmaya çalışacağım inşallah veririm 85 kiloyum
Ayyy inşallah canım çok istiorum vermeyiVerirsin merak etme ben 98 kg düştüm geç insülin direnci +tip 2 diyabet ve az çalışan tiroidler ile
Bende onu diyorum benden fazla verirsinAyyy inşallah canım çok istiorum vermeyi
cook Teşekkür ler canimm.Bende onu diyorum benden fazla verirsin
Buraya yaz mutlaka 1 ay sonra merakla bekliyorum senicook Teşekkür ler canimm.
Heyecanlandım şimdi engelleyemiodumengelleyemiodum yemeği sürekli inşallah bu hap iyi gelecek bide diyetisyen e gidersem cnm inşallah yazacagimmmmBuraya yaz mutlaka 1 ay sonra merakla bekliyorum seni
Hadi bakalım bekliyorum ona göre ben unutmam bir ay sonra yazarım burayaHeyecanlandım şimdi engelleyemiodumengelleyemiodum yemeği sürekli inşallah bu hap iyi gelecek bide diyetisyen e gidersem cnm inşallah yazacagimmmm
Tabiki cnm hemen yazacagimmHadi bakalım bekliyorum ona göre ben unutmam bir ay sonra yazarım buraya
Canım yediğin halde mi verdin diyet yaptin miHadi bakalım bekliyorum ona göre ben unutmam bir ay sonra yazarım buraya
Taş devri diyeti (rahmetli Ahmet aydın hocanın )+Karatay +düşük glisemik indeksi (metin özata ) Zaten hepsini kapsıyor Karatay canım onu yaptım ara verdim bazı özel sorunlarım var şuan tekrardan başladımCanım yediğin halde mi verdin diyet yaptin mi
Çok güzel canim inşallah daha iyi olur kaç ay kullandin bu ılacı diyetisyen devam ettiriormuTaş devri diyeti (rahmetli Ahmet aydın hocanın )+Karatay +düşük glisemik indeksi (metin özata ) Zaten hepsini kapsıyor Karatay canım onu yaptım ara verdim bazı özel sorunlarım var şuan tekrardan başladım
Ben 3 yıldır kullanıyorum diyetisyen ile veremedim dediğim gibi Karatay ve glisemik indeksli beslenme yaptım birde sporÇok güzel canim inşallah daha iyi olur kaç ay kullandin bu ılacı diyetisyen devam ettiriormu
Tesekkur ederim kuzumBen 3 yıldır kullanıyorum diyetisyen ile veremedim dediğim gibi Karatay ve glisemik indeksli beslenme yaptım birde spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?