- 8 Ocak 2025
- 165
- -14
- 11
- 20
- Konu Sahibi anonimbiriii
Yok değillermis valla alanlar olmuşDolandırıcı olmasınlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok değillermis valla alanlar olmuşDolandırıcı olmasınlar![]()
Ahhqhah bende galiba şuan çok büyük heves ettim büyük bir hediye degil ama denemek isterdimAy eğer bu mesajları okuyupta göndermezlerse bi tık kırılırım doğrusu ahshhs
Yok kız ondan demedim zaten ihtiyacın da yoktur ona ama sadece pek şansım yok dedin ya o yüzden dedim öyleYaautandım şimdi çok mu istekli duruyorum
![]()
Ha evet yani bu herşeyde öyle gram şansım olmuyor hiç birşeyde hep hevesleniyorum sonuç hüsranYok kız ondan demedim zaten ihtiyacın da yoktur ona ama sadece pek şansım yok dedin ya o yüzden dedim öyle![]()
Ha evet yani bu herşeyde öyle gram şansım olmuyor hiç birşeyde hep hevesleniyorum sonuç hüsran![]()
Ay kızlar ümitsiz olmayın yaaa, enerjimizi yüksek tutuyoruzHa evet yani bu herşeyde öyle gram şansım olmuyor hiç birşeyde hep hevesleniyorum sonuç hüsran![]()
Bana çıktı arkadaşlartamam canım
Bana çıktı kizlarr peki ya size çıktımıevetAy çıkan olursa haber versin mutlaka shdhhddh
Bana çıkmadı sanırım çünkü bir mesaj bişey gelmediBana çıktı arkadaşlarsiz ne alemdesiniz
Evet valla bana iki gün önce slepppyden mesaj geldi kargoda oturduğum şehire ulaşmış yarına geliyor galibaBana çıkmadı sanırım çünkü bir mesaj bişey gelmedineyseki sana çıkmış
Sen diyince bi bakayım dedim mesaj filan yok bendeEvet valla bana iki gün önce slepppyden mesaj geldi kargoda oturduğum şehire ulaşmış yarına geliyor galiba![]()
Evet canım numarama geldiSen diyince bi bakayım dedim mesaj filan yok bendenumarana geldi dimi mesaj canım
Ozaman çıkmadı banaEvet canım numarama geldi
Sağlık olsun canim inşallah bidakine ÇıkarOzaman çıkmadı bana![]()
Banada ilk kez çıktı gerçekten şaşırdım kadınlar kulübü candırKk’da yanlıs olmaz kızlar:) 15 yıl önce diyete uygun ürünlerle alakalı bi ankete katılmıştım çekilişe işte. Eve koca bi koli gelmişti:) unutmam![]()