- 8 Ocak 2025
- 159
- -16
- 11
- 20
- Konu Sahibi anonimbiriii
Yani eğer çıkarsa gelir muhakkak kargoya verildiğine dairBkleyip görelim merk ettim sadece nasl oluck msj fln geliyrmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani eğer çıkarsa gelir muhakkak kargoya verildiğine dairBkleyip görelim merk ettim sadece nasl oluck msj fln geliyrmu
Ahhaha yalnız değilsinAsdf bende pek şanslı değilim o konularda
Hadi bakalmEvet özel mesaj atıyor firma size
GörecegzYani eğer çıkarsa gelir muhakkak kargoya verildiğine dair
Olurda çıkarsa yazarımAhhaha yalnız değilsin
herkes de sanırım aynı şey olmuşAy bana da gelmiş bende doldurdum anketi anlık influencer gibi hissetmem yok mu peki ahshshhshshshs
evet Ay çıkan olursa haber versin mutlaka shdhhddhherkes de sanırım aynı şey olmuş
Olur bekliyorumOlurda çıkarsa yazarım
tamam canımOlur bekliyorum
Asdfd kesinlikle kime çıksa yazsınevet Ay çıkan olursa haber versin mutlaka shdhhddh
Nasıl yani şimdi anketteki bilgileri doldurdum diye kesin gelecek mi seçme yapmiyacaklar mi öncedenAnketi doldurunca adrese kargo geliyor bana daha önce geldi başka bir ürün. Bu siteye güvenin, her yere güvenmeyin.
seçme yapacaklarmış öyle diyorlar yani bizde tam bilmiyoruz, dua loading..Nasıl yani şimdi anketteki bilgileri doldurdum diye kesin gelecek mi seçme yapmiyacaklar mi önceden
Dolandırıcı olmasınlarArkadaşlar birşey diyeceğim bana ödül gelmiş galiba buradan sleppy kadın pedi göndereceklermis güvenmeli miyim sizce alanlar varsa yorum yapabilir mi lütfen gerçekten geliyor mu
Sanırım admin mesajını görünce sana kesin yollarNasıl yani şimdi anketteki bilgileri doldurdum diye kesin gelecek mi seçme yapmiyacaklar mi önceden
Hayır kesin diye bir şey yok, aradan seçiyorlar ama kazanma ihtimali yüksek. Bana 2 kez çıkmıştı mesela.Nasıl yani şimdi anketteki bilgileri doldurdum diye kesin gelecek mi seçme yapmiyacaklar mi önceden
Yani bende doldurduktan sonra öyle bir yazı çıktı ah keşke direk yollasalar hahahah inşallah çıkar ya hepimizeseçme yapacaklarmış öyle diyorlar yani bizde tam bilmiyoruz, dua loading..
Yaa utandım şimdi çok mu istekli duruyorumSanırım admin mesajını görünce sana kesin yollar
Ya inşallah bizede çıkar o zamanHayır kesin diye bir şey yok, aradan seçiyorlar ama kazanma ihtimali yüksek. Bana 2 kez çıkmıştı mesela.
Ay eğer bu mesajları okuyupta göndermezlerse bi tık kırılırım doğrusu ahshhsYani bende doldurduktan sonra öyle bir yazı çıktı ah keşke direk yollasalar hahahah inşallah çıkar ya hepimize