- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Bundan sonra ki sahur ve iftarları bende tek geçiricem canım üzülmeAy ne güzel yaa ben tekim
Eşim işte yarından itibarem bir hafta sahur birlikte iftar ayrı bir hafta sonra da ikisi de birlikte Allahın izniyleBundan sonra ki sahur ve iftarları bende tek geçiricem canım üzülmeeşim oruç tutamıyor
Rabbim her gününüzü bir geçirmeyi nasip etsinEşim işte yarından itibarem bir hafta sahur birlikte iftar ayrı bir hafta sonra da ikisi de birlikte Allahın izniyle
Hasta mı eşiniz işi mi ağır
Şekeri yada tansiyonu vardır belkş bakıldımı onlaraRabbim her gününüzü bir geçirmeyi nasip etsin ❤
Yokk be ne ağırı mağaza müdürü başı ağrıyormuş paşanın aclığa dayanamıyormuş
İğneden korkuyor ben kan verirken bile yanımda duramaz. Migreni falan varŞekeri yada tansiyonu vardır belkş bakıldımı onlara
Peki çok fazla kahve çay veya sigara bağımlılığı mı var migrenim var benimde çay içmediğimde dahi tutar işi yük açısından hafif ama stresli bir iş haklı olabilirİğneden korkuyor ben kan verirken bile yanımda duramaz. Migreni falan var
Ooo hemde ne içer çayı 1 çaydanlık ver sonuna kadar içer sigara da varPeki çok fazla kahve çay veya sigara bağımlılığı mı var migrenim var benimde çay içmediğimde dahi tutar işi yük açısından hafif ama stresli bir iş haklı olabilir
Ben elimden geleni yapıyorum sadece oruç konusunda değil her konuda o yüzden vicdanen rahatımHerkesin sevabı günahı kendine siz sordunuz sizden vebali gitti tutup tutmamak ona kalmış bizde her ramazan kalabalıktık sahurda iftarda şimdi eşimle ikimiziz bende kahvaltılık hazırladım bide patates kızartiyorum
E ondan işte mağaza ortamı çok stresli berbat bir ortam ben çalıştığım için biliyorum bizim müdürde tutar yanına yaklaşılmaz barut gibi olur sigara içiyor oda eşinde bide çay varmış e anlaman lazımOoo hemde ne içer çayı 1 çaydanlık ver sonuna kadar içer sigara da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?