Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar gelin beraber sahur ve iftar sofralarında birbirimize fikir olalim .
Bende çok severim.doovme pilavıni ben 3 cesur yaparım iki kişiyiz ama 3 çeşit yemek illa olur bide salata muhakkak tatlı da eşim alır bazen ben yaparım
Bende çok severim.doovme pilavıni ben 3 cesur yaparım iki kişiyiz ama 3 çeşit yemek illa olur bide salata muhakkak tatlı da eşim alır bazen ben yaparım
E ondan işte mağaza ortamı çok stresli berbat bir ortam ben çalıştığım için biliyorum bizim müdürde tutar yanına yaklaşılmaz barut gibi olur sigara içiyor oda eşinde bide çay varmış e anlaman lazım
Biz sadece müşterileri çekiyoruz onlar birde bizim derdimizi çekiyor üzerlerindeki baskıyı demiyorum bile kafa dolu oluyor buna açlık susuzluk sigara ve çaysızlıkta ekleniyor orucu açlık olarak görmeyelim evet ama ennihayetinde aç ve susuz duruyoruz
Biz sadece müşterileri çekiyoruz onlar birde bizim derdimizi çekiyor üzerlerindeki baskıyı demiyorum bile kafa dolu oluyor buna açlık susuzluk sigara ve çaysızlıkta ekleniyor orucu açlık olarak görmeyelim evet ama ennihayetinde aç ve susuz duruyoruz
30 yaşına gelmiş birisine de birşeyleri zorla direterek yaptıramam tabi ben normal karşılıyorum artık eşimin oruç tutmadığını söylediğim akrabalarım bi tuhaf gözle bakıyor o gözleri oyasım geliyor
30 yaşına gelmiş birisine de birşeyleri zorla direterek yaptıramam tabi ben normal karşılıyorum artık eşimin oruç tutmadığını söylediğim akrabalarım bi tuhaf gözle bakıyor o gözleri oyasım geliyor
Her koyun kendş bacağından asılır eşim 3 senedir aksatmadan tutuyor çok şükür öncesinde tutamıyordu çünkü markette sorumlu yani müdür sayılırdı inanılmaz yorukuyor ve baskı vardı üzerinde tutacakmıaın tut derdim tutamazdı ısrar etmezdim iş değiştirdi şimdi çok rahat ve ben demeden kendisi tutuyor o yüzden bırak kim ne derse desin belkide hakkında hayırlı olan tutmamasıdır sizde parasını verin ne deniyordu o paraya hep unuturum adını
Mukavvale ye başladım ibadetle geçecek bu ay eve gelince 6 gibi yemeklerimi yapicam
Mercimek çorbası
Taze fasulye
Tereyağlı pirinç pilavı
Mevsim salata
Tatlıda eşimden ne alıp gelirse
Allah kimsenin evini çaresiz bereketsiz bırakmasın