Arkadaşlar gebelikte kese var ama bebek görülmedi bu durumu yaşayanınız var mı?

Canım öncelikle sakın ol bol şu iç ve dinlen sitrese yapma bu kahverengi lekeler yerleşme lekesi olabilir genelde 7 8 de bebek ve kalp atışı gözüküyor sabırla bekle bakalım uzulmemeye çalış allah nasıl ettiyse aylarca kanaman olsun geliyor bebis benim arkadaşım 7 ay boyunca kanama yasadi au an bebegide kendide gayet sağlıklı allah'tan umudunu kesme
Çok teşekkür ederim insanın elinde değil üzülüyor maalesef bakalım günlerde geçmek bilmiyor

Meraba cnm..Kesen guzel bebekte var görünüyo maşallah..lekeler icin ilacını al bol sıvı al bol bol dinlen yatip..guzel düşün guzel olsun 🤗

Bu görüntüyü siz eklemediniz mi..

Eklentiler

• Screenshot_20200416-114641_Chrome.jpg
    Screenshot_20200416-114641_Chrome.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 27
Sagliksiz bir gebelikse zaten şu anda dr un yapabilecegi birşey olmuyor canım malesef
Kandan da baksa sadece beklemek gerekiyor
Daha cok yeni olduğu için dollenmeden sonra saglikli gebelik tutunuyor sagliksizsa malesef devam etmiyor dr unda beklemekten baska yapabilecegi birşey olmuyor
Ama benim 2. Gebeligimde kalp atışını 8 haftaya kadar duymadık 8. Haftada duyuldu ve 7 haftayla uyumlu dedi 1 hafta geç döllenme olmuştu seninde oyle olabilir kendini strese sokma bende o zaman öyle beklemiştim yapacak birşey olmayinca

Sagliksiz bir gebelikse zaten şu anda dr un yapabilecegi birşey olmuyor canım malesef
Kandan da baksa sadece beklemek gerekiyor
Daha cok yeni olduğu için dollenmeden sonra saglikli gebelik tutunuyor sagliksizsa malesef devam etmiyor dr unda beklemekten baska yapabilecegi birşey olmuyor
Ama benim 2. Gebeligimde kalp atışını 8 haftaya kadar duymadık 8. Haftada duyuldu ve 7 haftayla uyumlu dedi 1 hafta geç döllenme olmuştu seninde oyle olabilir kendini strese sokma bende o zaman öyle beklemiştim yapacak birşey olmayinca
Benim sadece alttan ve normal ultrasyona baktı kana falan hiç bakmadı şuanda gebelik var görünüyor 2 ihtimal var dedi birincisi geç döllenme ikincisi kötü ihtimal dedi detaya girmedi bende ilk oldugu için heyecandan üzüntüden hiç bişey sormadım

Kızlar benim tüp bebek olduğu halde 7. haftada kalp atışı göremedik bekliyoruz üzülmeyin ben de çok üzülmüştüm üstelik ikiz diğerinin kesesi bile düzgün değil ama ikisinden de umudum var..

Inşallah Dr neden yok dedi beni o kadar panik yaptırıyor
Doktorlar bayılıyor kötüyü söylemeye kesenin içi boş değil dikkatli bak küçük bir cikinti var v şeklinde ya ben kordon baguna benzettim sen yine her ihtimali dsunde boş gebelik olması düşük bir ihtimal gibi ikiz gebelik geçirdim kesenlerim bu sekildeydi benimde

Doktorlar bayılıyor kötüyü söylemeye kesenin içi boş değil dikkatli bak küçük bir cikinti var v şeklinde ya ben kordon baguna benzettim sen yine her ihtimali dsunde boş gebelik olması düşük bir ihtimal gibi ikiz gebelik geçirdim kesenlerim bu sekildeydi benimde
Inşallah salı gel dedi salı gitmiştim çalıştığım için haftaya cumartesi gideceğim. Bakalım 9 gün var say say bitmiyor bu günler 😏

X